- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
bulgur pilavına muhtaç kalmaz inşallah anneniz bir günErkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu...Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...
Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu...Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...
Annen seni zengin bi aileye kakalamak için mi özel okula göndermiş.Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu...Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...
okuduklarıma inanamadım bir an. Gözümde Yeşilçam'ın zengin kız-fakir oğlan tiplemesi geldi.Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu...Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...
Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıllık ilişkimiz var. Bizim maddi durumumuz onlardan biraz daha iyi. Şöyle ki benim annem babam üni mezunu devlet memuru ama onun babası işçi ve annesi ev hanımı. Bunu asla aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlamayın, ama annemler bunu bazen sorun haline getiriyor. Erkek arkadaşım bu sene üniden mezun oldu ve benim yaşadığım şehirde bu sene işe girdi benim ünimin bitmesine daha iki sene var. Erkek arkadaşımla tanıştılar, sevdiler bir kaç kere de bize yemeğe geldi. Ama bu aralar ne olduysa acayip taktılar, ehliyeti ve arabası yok babam tutturdu ehliyete yazılsın diye yarın ehliyete yazılacak. Erkek arkadaşım araba olmadan ehliyet almam mantıksız değil mi diyor ama babam bu konuya takmış durumda, babam istiyor diye ikna ettim ona yazılıyor. Bir de ben burslu özel okulda okuyorum. Annem bana bugün yemekte ben seni kendin gibileri bul diye özel okula yolluyorum sen bi sünepeyi karşımıza getiriyorsun dedi. Halbu ki daha 1 ay öncesine kadar seviyordu, yemeğe çağırıyordu ve ilk tanıştıklarında da taktir etmişlerdi. Aldığı maaşı küçümsüyorlar, her üni mezunu gibi 1 buçuk milyarla işe girdi, zamanla yükselicem diyor yükselirde. Bu hafta sonu dayım bizi tanışmaya bekliyormuş gidicez. Annem dayın da bizim gibi sünepe derse bu iş biter ayrılmazsan da elin pisliklerine bulgur pilavı yapacak kız yetiştirmedim ben dedi. Moralim çok bozuldu gerçekten. Ama erkek arkadaşım beni çok seviyor ne dersem yapıyor bu sinirle onun üstüne gidiyorum bazen onu suçluyorum. Ailemin bi onaylayıp şimdi yok ehliyet alamıyor yok kendine güveni mi yok sünepe mi demeleri beni çok yordu...Ne yapsam sizce? Ne yapacağımı da bilemiyorum artık...
Haklısınız, ben de çok kızdım. Hani şu yüzden ehliyete yazılamıyor falan diyince de bu sefer onu savunma diyorlar. Ayrıca bulgur pilavını kendisi de yapar. Ben tek çocuğum o yüzden her şeyin en iyisi benim olsun diye uğraşıyorlar ama benim için en iyi olacak şey gerçekten sevdiğim kişiyle evlenmek.. Biz ne dersek diyelim gene senin dediğin olur biliyorsun diyorlar ama ben zorlukla değil güzellikle halletmeye çalıştıkça daha çok yıpranıyorumO bulgur pilavini annenize yedirecek seyler soylerdim de annedir soylenmez. Kusura bakmayin. Cok kizdim. Bulun ozel okuldan birini soyle ozel okullarda cok olan tarzlardan zuppelerden evlenmek yerine kullansin keyfine baksin. Evlenirse de baba parasi yemekten anasinin dizinin dibinden ayrilmasin. Bunu mu istiyor anneniz. Saka gibi Allah ufkunu acsin ailenin.
ya işte babamın taktığı olay ünisi bitti, işe girdi niye ehliyete yazılmıyor zamanı gelmiş bilmem ne.. Buraya geldiğinde de söyledi. Erkek arkadaşım tamam efendim yazılıcam dedi, siz kimsiniz de karışıyorsunuz demedi. Bana da geldi hayatım ben babana hak veriyorum ama işlerim yoğun zamanım yok diyince anlıyordum onu ve destek oluyordum çünkü gerçekten öyle yoğun ve başını kaşıyacak zamanı olmuyor haftada bir gün izni var babama bunları diyince onu savunma bana oluyorSünepe? Bulgur pilavı? Sizinkiler hergün portakallı ördek yiyor sanırım
Kusura bakma canımda ailenin üslubu hiç hoş değil, hayat şartları çok zor herkes anadan doğma zenginde olmuyor. Seviyorsan laf ettirme yoksa çok yıpranırsınız, lafı tıkıcaksın ağızlarına, ehliyetle mi evlilik oluyorçok komik ya, Allah yardımcın olsun canım ama sizinkiler şimdiden kötü kv ve kp rollerine bürünmüş işin çok zor
dayım mimar ve iyi paralar kazanıyor ancak ahlaki yönden zayıf bir bey maalesef.. İşte dayında bizim gibi sünepe bulursa oyalamadan bitiricez diyorlar. Ben ayrılmam diyorum üstüme geliyorlar. Çok çıkmazdayım yani. Ve erkek arkadaşımın annesi benim için buraya yerleşip burada iş bulmasına bir şey demezken annemlerin ona böyle haksızlık yapması çok koyuyor, erkek arkadaşıma anlatıyorum böyle böyle oluyor diye ağzından tek kötü kelime çıkmıyor o haliyle bile bana destek oluyor ama ben çok yoruluyorum gerçektenherkes bir ana kuzusu.. herkes bir ailenin evladı.. kusura bakmayın ama anneniz de olsa kimse bir kötülüğünü görmediği kişiye kalkıp da sünepe ya da pislik gibi kelimeler kullanamaz..
hele bu kişi sizin seçiminiz bir eş adayı ise alenen size de hakaret anlamına gelir..
ayrıca anne ve babanız varken dayınız kim oluyor da sizin erkek arkadaşınıza bir laf söyleme hakkına sahip oluyor..
tamam aileniz evlatlarının rahat bir hayat yaşamasını istiyor olabilir ama daha senin üni. bitecek bir zaman var.. o zamana kadar erkek arkadaşınızın çok iyi yerlere gelmeyeceği, sizin iyi bir iş bulup el ele çok güzel yerlere gelmeyeceğiniz ne malum..
ailenizle oturun konuşun ve bu tarz hakaret etmelerine asla müsaade etmeyin..
ilişkinize de bunu sakın yansıtmayın.. evlenmeyi düşündüğünüz kişi ailenizin bu tavrını asla bilmemeli.. ilerde lafı olabilir..
zor bir durum ama ortalığı idare etmek size kalıyor maalesef..
işte ben de ona bunları anlatmaya çalışıyorum o kadar iyi bir insan ki, öyle güzel bir sevgi veriyorki bana ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyorum..okuduklarıma inanamadım bir an. Gözümde Yeşilçam'ın zengin kız-fakir oğlan tiplemesi geldi.
Ama sizin roller biraz farklı, annenle baban bildiğin maaşlı çalışan memur insanlar. Neden bu kadar kibir? Kaldı ki alemin kralı olsa ne olacak ki içinde insan sevgisi olmadıktan sonra. Kızma ama senin annen baban gibi bir ailem olsun istemezdim. Bunun yerine çok alaturka olarak fakir ama alın terine önem veren mutlu bir ailem olsun isterdim. Senin ailenin kendi içinde sorunları var kesinlikle. Normal insanlar böyle konuşmaz bence. Çok ağır olduysa kusura bakma ama düşündüklerimi süzgeçten geçirdim yine yazarken.
Haklısınız, ben de çok kızdım. Hani şu yüzden ehliyete yazılamıyor falan diyince de bu sefer onu savunma diyorlar. Ayrıca bulgur pilavını kendisi de yapar. Ben tek çocuğum o yüzden her şeyin en iyisi benim olsun diye uğraşıyorlar ama benim için en iyi olacak şey gerçekten sevdiğim kişiyle evlenmek.. Biz ne dersek diyelim gene senin dediğin olur biliyorsun diyorlar ama ben zorlukla değil güzellikle halletmeye çalıştıkça daha çok yıpranıyorum
ya işte babamın taktığı olay ünisi bitti, işe girdi niye ehliyete yazılmıyor zamanı gelmiş bilmem ne.. Buraya geldiğinde de söyledi. Erkek arkadaşım tamam efendim yazılıcam dedi, siz kimsiniz de karışıyorsunuz demedi. Bana da geldi hayatım ben babana hak veriyorum ama işlerim yoğun zamanım yok diyince anlıyordum onu ve destek oluyordum çünkü gerçekten öyle yoğun ve başını kaşıyacak zamanı olmuyor haftada bir gün izni var babama bunları diyince onu savunma bana oluyorO kadar yersiz ve saçma şeylere takıyorlarki artık yoruldum ya..
dayım mimar ve iyi paralar kazanıyor ancak ahlaki yönden zayıf bir bey maalesef.. İşte dayında bizim gibi sünepe bulursa oyalamadan bitiricez diyorlar. Ben ayrılmam diyorum üstüme geliyorlar. Çok çıkmazdayım yani. Ve erkek arkadaşımın annesi benim için buraya yerleşip burada iş bulmasına bir şey demezken annemlerin ona böyle haksızlık yapması çok koyuyor, erkek arkadaşıma anlatıyorum böyle böyle oluyor diye ağzından tek kötü kelime çıkmıyor o haliyle bile bana destek oluyor ama ben çok yoruluyorum gerçekten
işte ben de ona bunları anlatmaya çalışıyorum o kadar iyi bir insan ki, öyle güzel bir sevgi veriyorki bana ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyorum..
Ben tek çocuğum o yüzden her şeyin en iyisi benim olsun diye uğraşıyorlar ama benim için en iyi olacak şey gerçekten sevdiğim kişiyle evlenmek.. Biz ne dersek diyelim gene senin dediğin olur biliyorsun diyorlar ama ben zorlukla değil güzellikle halletmeye çalıştıkça daha çok yıpranıyorumbir de sürekli başkalarıyla kıyaslıyor beni, örneğin sevmediğimiz bi arkabamız var doktor olacak bu sene ve kendisi gibi doktor olan biriyle evlenecek işte elalemin kızı volvolarla gezerken sen böyle oturacaksın parasız kalacaksın diyor çok sinirim bozuluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?