• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni sevmiyor

neptunnnn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
18
3
1
25
Annem babam ve abim en değer verdiklerim en sevdiklerim onlarsiz yaşayamam ama onlar bensiz çok güzel yasayabiliyolar bi kuzenime gidiyorum kalmaya asla ne ararlar ne sorarlar eve geldiğimde heh sen geldin gene evin huzuru bozuldu derler ben öğrenci olmaya çalışan lise mezunu biriyim üniversiteye girmeye çalışıyorum hem de hafta sonları çalışıyorum ayakta bekliyorum bilmem kaç saat sırf aileme yük olmayayim babamdan para istemeyim diye ama onların bana verdiği değer o kadar az ki veya hiç yokki ben onların gözünden bi damla yaş Aksın içim sizlar veya yüzlerinden anlarım bişi olmus noldu diye araştırırm ama onlar ben geldigimden beri Ağlıyorum babam yüzünden onlarsa o kadar mutlular ki kimse neden beni sevmiyor ben kendimden başka herkesi düşünüyorum ne dershane ne kurs hiçbir şeye gitmiyorum kendi kendime calismaya çalışıyorum çalıştığım için çok yoruluyorum hafta ici kütüphaneye gitmeye dermanim kalmıyor ders falan calisamiyorum sırf para kazanicam diye bır yilim belki de yıllarım gidicek lise mezunu olarak kalıcam neden ya neden bana değer vermiyolar bana asla kızım demezler gittiğim yerlerde benden yaşca büyük içten ablalar oluyo benim sevimli bi yüzüm var seviyolar beni sarılıyor falan annem bana böyle sarilmiyo diye gözlerim doluyor da caktirmama çalışıyorum bana heralde hayatım boyunca ne babam ne annem ne de abim sarilmadi opmedi bi arkadaşım var babasiyla sevgili gibiler birbirlerine aşıklar resmen nasıl bır sevgidir bu o kadar kiskaniyorum ki benim hayallerimi gelecegimi her şeyimi benden çalıyolar farkında değiller sevgiye o kadar açım ki dışarı karşı çok mutlu çok pozitif gösteririm kendimi belli etmem ama o kadar doldum ki anlatcak hiç kimsem yok anlatsam da boşver dicek insanlar var etrafimda ölmek istiyorum ben neden yaşıyorum ki allahım nolur al canımı benimle asla gurur duymazlar abim uni de mimarlık okuyo herkes sanki tek çocugu var diye biliyolar babam tüm varını yoğunu abime harcıyor 15 bin liralık dershanelere gitti tamam çok güzel bi yer kazandı ama ben uni ye gitsem bile sıkıntıya girerim heralde aileme yük olmayayim diye çünkü babam her zaman yok der yok para yok annem de öyle annem de çalışıyo abime hep verir bana asla vermez beni sevmiyolar ki çünkü hiçbir değerim yok gözlerinde biliyorum bunu artık daha iyi biliyorum ben onların yüzü asık olsa içim yanıyor ya anlıyorum illa çok kötü evlat mi olmak lazım ozaman mi kıymetli olcam ben bilmiyorum devamli bi işe girdim kasiyer yanında posetcilik yapmaya sırf evde durmayim parami kazanayim gideyim bu evden diye sabah 9 akşam 11 calistriyolardi ben çok zorlaniyodum wma asla çıkmayı dusunmuyodum babam çıkardı geldi ise bırak çalışma sen dedi çıktım bende ama olmuyor işte benim yapim mi diyim ya ne arkadaşlarım var her gün kahvaltilar ne giyinmeler ne makyaj malzemeleri kullaniyolar ben para istesem 5 lira 10 lira veriyo bu devirde neye yetiyo o yüzden ne çevrem var ne arkadaşım var ne giyenebiliyorum ne mutlu olabiliyorum

Ah canım benim ya...
Ne demek ölmek istiyorum falan sakin ol daha yolun başındasın ne bu pes etmek .
Sirkelen kendine gel.
Aile odaklı olma, üzülmek istemiyorsan.
Kendini düşün..
Çalış çabala ve kazan okulunu ..
Ayrı eve çık kimseye eyvallah etme. Ailen bil olsa sana kötü davrananları affetme
Umarım herşey güzel olur .

Ah canım benim ya...
Ne demek ölmek istiyorum falan sakin ol daha yolun başındasın ne bu pes etmek .
Sirkelen kendine gel.
Aile odaklı olma, üzülmek istemiyorsan.
Kendini düşün..
Çalış çabala ve kazan okulunu ..
Ayrı eve çık kimseye eyvallah etme. Ailen bil olsa sana kötü davrananları affetme
Umarım herşey güzel olur .
Affetmicem hiçbirini benden hayatımı çaldıklari için teşekkür ederim canım

' Sıçan yaranir' ekolünün güzel bir örneğisin
Böyle devam ettikçe, hep kendinden verdikce yüzüne tükürülse 'yarabbi şükür , sicaklamistim zaten' demeye devam edersen daha çoooook ezilirsin
Hem ailede hem özel hayatında.
Benden sana tavsiye
Kimse yaptıklarını görmez, fedakarlıkla yaptıkların da görevin haline gelir.
Biraz umursamaz ol!
15 milyari bir dershaneye veriyolarsa durumları var demektir, boşver yük ol biraz, problem çıkar
Valla kıymete binersin

Umursamaz nasıl olunuyor nasıl dünya yansa umrunuzda olmuyor vallahi bilmiyorum nasıl insanlara kötü değil de tepkisiz davranabiliyosunuz davranabiliyolar olayları yaşadıkça alışcaksin diyolar daha ne yasayabilirim ben 15 yaşımda calismaya başladım ailemin durumu da gayet iyi ben kendimi hep yük olarak gördüm çünkü öyle hissettirdiler bana mesala bazı aileler var asla çocuklarının yanında para mevzusu konusulmaz dershane parasini bilmeyen arkadaşım var sırf ailesi kızımız kafasına takmasin diye soylemiyolar o kadar kisakniyorim ki benimse her şey başıma kakiliyor her şeyin varya işte derler her zaman neyi istedik de almadık derler bi zaman sonra sende isteyemiyosun ki başıma kakcak çünkü biliyorum mesela ben dershaneye yazilsam bu yıl kazanamazsam o kadar sıkıntı yapcaklardi ki ben sırf bu yüzden istemedim kendim çalışayım dedim meslek lisesi mezunuyum kendim matematiği 20 net 25 net yaptım polislige gitmek istiyorum allahım görüyo her şeyi insllah emeklerimin karşılığını alırım emek de veremiyorum fazla inanın bugün işten geldim bi ürün tanitiyorum mağazalarda 11 8 arası ayaklarım kopmuş vaziyette hep güleryüzlü olmak zorundayım olamıyorum da artık mal da satsmiyirum yine gözlerim sis sis herkes soruyor senin neden modun düşük az enerjik ol canlı ol diyorlar nasıl olayım nasıl

Ailenle konuştun mu hiç bu durumu. Annenle paylaştın mı? Bazı durumları abartıyor olabilirsin sen geldin yine keyfimiz kaçtı diye takılıyor olabilirler de ciddiye alıp cevap ver bakalım defolup gideyim de hepiniz rahatlayın gibisinden tepkileri ne olacak.
Ama ben sende özgüven eksikliği gördüm bunu aşman gerekiyor

Bence fazla karamsarsın

Örneğin sen dershaneye gideyim dememişsin bile

Baban ağır işten çıkarmış seni

Otur çalış dersini

Haftasonu alacağın 200 ile baban zengin olmaz ki

Sen kendine okumakta gözü olmayan evlat imajı çizmişsin geçici işlerde vs çalışarak

Bunları kafaya takma sen kazan okuturlar o Zaman

Okutmazlarsa da işte o Zaman geçmiş çalışma deneyimlerini de kullanıp hem çalışıp hem okursun

Şimdi ders çalışma zamanı

Ailenle açık açık konuş belki de farkında değiller seni nasıl incittiklerinin kimse evladını sokakta bulmadı kaybetmekte istemez illaki bişey vardır yanlış anlaşılan

Konuşmayı çok denedim hep asi evlat muamelesi gördum görüyorum hep ergensin bu yaşına geldin hala adam olamadın diyorlar aklım almıyor nerde yanlış yapıyorum özgüven eksikliği De var bende evet benle ailem bile dalga geçiyor hiçbir zaman ciddiye alınmıyorum yardımci olurmusunuz kızlar yaşım 19 bu arada sınava 6 7 ay gibi bi süreç kaldı

Bence fazla karamsarsın

Örneğin sen dershaneye gideyim dememişsin bile

Baban ağır işten çıkarmış seni

Otur çalış dersini

Haftasonu alacağın 200 ile baban zengin olmaz ki

Sen kendine okumakta gözü olmayan evlat imajı çizmişsin geçici işlerde vs çalışarak

Bunları kafaya takma sen kazan okuturlar o Zaman

Okutmazlarsa da işte o Zaman geçmiş çalışma deneyimlerini de kullanıp hem çalışıp hem okursun

Şimdi ders çalışma zamanı
Çok güzel demissiniz ama ailede hep ni bana karşı baskı olunca dershaneye gidersem hadi kazanamazsam ölüm gibi bişi benim için o yüzden fersahenye gitmek istemedim ailem yazdiralim dedi ama her seferinde başıma kakcaklarini biliyorum lise mezunu olarak kalinmicagini da biliyorum kalmak da istemiyorum zaten kütüphaneye gitmeye çalışıyorum orda güzel ders calisabildigimi keşfettim çünkü inşallah bu yıl kendi cabalarimla yapıcam ve herkes hayretle izlicek beni

Ailenle konuştun mu hiç bu durumu. Annenle paylaştın mı? Bazı durumları abartıyor olabilirsin sen geldin yine keyfimiz kaçtı diye takılıyor olabilirler de ciddiye alıp cevap ver bakalım defolup gideyim de hepiniz rahatlayın gibisinden tepkileri ne olacak.
Ama ben sende özgüven eksikliği gördüm bunu aşman gerekiyor
Evet annemle de hep arkadaş gibi olmaya çalıştım ama konu ne zaman bu konulara gelince ben hataliymisim hep çok aşiymisim bu seferde her şeye susmayi tercih ettim asla cevap vermemeyei

Sor
Beni sevmiyor musunuz diye.seviyorsaniz bunu duymaya ihtiyacim var ailemden de öğren.
Yasin geregi olan dusunceler bunlar.

Sor
Beni sevmiyor musunuz diye.seviyorsaniz bunu duymaya ihtiyacim var ailemden de öğren.
Yasin geregi olan dusunceler bunlar.
Nasıl söyleyim ki ben babama babacim diyince bile çok tuhaf oluyorum o da mesajda yüzyüze bile söyleyemem yetişme tarzı öyle annecim babaçim falan diyemem demeyi çok isterim ama mesela annemle abim öyle abim her dışarı çıktığında annem onu savuşturur öper ama bana asla

Back
X