Ailem boanyor elden ne gelir

baban hala o kadınla berabermİ ÇİÇek?

annem güzel de demekki hatunda farklı meziyetler var denizcim

valla bizde anlam veremiyoruz keşke uçkuruna sahip olsaydı azcık

inşallah canım

Annem önceden ayrılmadı babamda annemi bırakmadı zaten kadından ayrıldım dedi kadını işten çıkardı falan derken annem onu affetti. CADIARZU

işin sırrı bu kelimende canımmm yerimseniben

baban zafına yenik düşüyor arayış ve heyacan peşinde
kadını metres olarak kullanıyor
babanın size düşkünlüğü nasıl annene düşkünlüğü saygısı ilisi nasıl
eğer gözünden sakınır bir hali var ve sizi çok seviyorsa gitmeyin üzerine zamana bırakın
orta yaş bunalımındaki bir bey mutlaka vazgeçecektir o aşifteden a.s

annen için zor biliyorum ama bunca yıllık emeğini çocuklarını başka bir kadın yüzünden kaybetmesi çok daha acı bence (maddiyat biraz iyi ibi geldi bana tekne falan bahsedince ) ohalde ne yapmalı ince manevralarla babaya ilgi ve alakayla o ucuz kadını babanın yakasın dan düşürmelii
sevgiler a.s

o yüzden babamı çok da kötüleyemiorum çünü normalde anneme çok iyi davranır saygılıdır araları iyidir banada öyle ama demekki cinsellik ağır basıyo

ne demişler abii ayağı g.. ayağı
allah akıl fikir versin babanıza

hayat ıŞte..
Herkesın derdı sorunu ayrı..
Andropoz bence bu..
VazgeÇmesın annen babandan..
YaŞlanınca yanyana aynı koltukta sevsınler torunlarını...
ama yalan sÖlemesı gÜven kaybetmesı Önemlı meseleler..
Tekrar kazanabılırse ne ala!!

Bu adamlarında ne gençliğine güven, ne yaşlılığına..
Feminist bir evli olup çıkıcam şimdi..
Aldatan erkeklerin tek derdi,cinsellikte değişiklik arayışı..
Karım şöyle,karım böyle..hepsi hikaye yani...

ya düşünebiliyo muzunuz annem o kıza kıyafetler alırdı o da giysin yazık derdi. saçım dökülüyo derdi kuaförden bakım şampuanı alırdı annem onu kızı gibi korurdu. çok koydu bize.

ya düşünebiliyo muzunuz annem o kıza kıyafetler alırdı o da giysin yazık derdi. saçım dökülüyo derdi kuaförden bakım şampuanı alırdı annem onu kızı gibi korurdu. çok koydu bize.

Çakmakla şeyini yakıcaksın zillinin..:jeyyar:

benimde annemle babam yakın bir zamanda boşandı. seninkine göre sebepler farklıydı ama bence sakin olup kendi hayatını düşünmelisin. emin ol bir şekilde annende babanda kendi hayatını çiziyor. olan sana senin sinirlerine olur sonra. sen eşinle çocuğunla mutlu olmaya bak.

ne bicim kadinlar varr yaa..
bunlari gördükce kadinligimdan utaniyorumm...
hic gurur yok bunlarda...
bence cok fazla araya girmeden destek ol...
sonucta biri annen biri baban....
annende ikinci defa böyle biseyi kaldirmak istemeyebilir...
belkide ayrilmasi daha iyi olur...
ama bu yastan sonra birlikte torun torba dolasmak hayatini mutlu mesut gecirmek varken ne geregi var ayrilmanin.....

çiçekcgm çok üzüldm gerçekten valla annenn resminide gördm güzel gacı yaniii
ama bizim erkeklerimz doyumszlar nedenseeeee
bu tür kadınlardan o kadar nefret ediyorum ki allah topunn belasını versnnnnn

Bence üzülme canım.Annene destek ol.Nasılsa bir gün baban da terkedilecek...Annen bu aldatılmayı nasıl kaldırır bilmem ama sineye çekmediği için de kutluyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…