- Konu Sahibi cicekcicek
-
baban hala o kadınla berabermİ ÇİÇek?
yanİ ÇİÇek annenİ gÖrmesem..
genÇ kızlara taŞ Çıkarır.
nedİr bu erkeklerİn derdİ.
kendİnden bu kadar kÜÇÜk bİrİyle bİrlİkte olmak.nasıl bakabİlİyor sİzİn yÜzÜnÜze İlgİnÇ yanİ.
annen Şİmdİ kendİnİ sorgular durur onda olan bende olmayan ne dİye!!
aman allahım ya adam torun torbaya karısmıs hala capkınlık pesınde akannehir
annenızınde maddı durumu ıyı anladıgım kadarı ıle bu saatten sonra gözü dısarda olan adamı napım bosardım vala
tam annenızle gezecegı torun sevecegı zaman yaptıgı davranısa bak ya
annenıze destek olmaktan baska yapıcak bısey yok
allah annenıze sabır versın:teselli:
anneniz için çok üzüldüm.hayat onu bu yaştan sonra güldürür umarım.o yaştaki bi insan için çok zor olmalı aldatılmak.yaşanan onca yıl ve hatırlar varken.nasıl yaşıcak bu üzüntüyle anneniz.Allah yardımcısı olsun unutmak için
ayy ne diyeyim yaaaaaaa o sekreter kadın bide ben sinan abiye aşığım mı diyor pes ya pesss
sen anne babanın derdine dalıpda kendi yuvanı sakın ihmal etme tek önerim bu olur sana
Annem önceden ayrılmadı babamda annemi bırakmadı zaten kadından ayrıldım dedi kadını işten çıkardı falan derken annem onu affetti. CADIARZU
işin sırrı bu kelimende canımmm yerimseniben
baban zafına yenik düşüyor arayış ve heyacan peşinde
kadını metres olarak kullanıyor
babanın size düşkünlüğü nasıl annene düşkünlüğü saygısı ilisi nasıl
eğer gözünden sakınır bir hali var ve sizi çok seviyorsa gitmeyin üzerine zamana bırakın
orta yaş bunalımındaki bir bey mutlaka vazgeçecektir o aşifteden a.s
annen için zor biliyorum ama bunca yıllık emeğini çocuklarını başka bir kadın yüzünden kaybetmesi çok daha acı bence (maddiyat biraz iyi ibi geldi bana tekne falan bahsedince ) ohalde ne yapmalı ince manevralarla babaya ilgi ve alakayla o ucuz kadını babanın yakasın dan düşürmelii
sevgiler a.s
ya düşünebiliyo muzunuz annem o kıza kıyafetler alırdı o da giysin yazık derdi. saçım dökülüyo derdi kuaförden bakım şampuanı alırdı annem onu kızı gibi korurdu. çok koydu bize.
Çakmakla şeyini yakıcaksın zillinin..:jeyyar:
en çok da buna güldüm hihahoooooooooo benzin de dökelim yaw
Dök..dök..çabuk alev alsın tutuşsun..zaten bayaaa bi tutuşmuş ya neyse...
Çakmakla şeyini yakıcaksın zillinin..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?