Ailem boanyor elden ne gelir

son durum nedir çiçekcim?
hala boşanmayı düşünüyorlarmı?
aynı evdelermi?

annişkon çalışıyormuydu?
babişkon ne iş yapıyor?

canım üzülme sen kendi evine ailene sahip cık annen hakkını alsın babanda birgün pişman olur geri döner kötü kadınlar da allahından bulur inşallah

Çok ÜzÜldÜm ÇıÇek.sesın Çıkmayınca herhalde dÜzeldıler dedım soramadımda.tÜh ya..

40 ınsan sonra azanı teneşır paklar demısler ya bence baban ıflah olmaz annene cok uzuldum canım yıllarca emek vermıs ve dustugu durum cok acı bu evlılıklerı ıcınde oldugu ıcın bosanırken bunu beyan etsınkı o kadında annene tazmınat odesın ayy ne kadar utanmazmıs babası yasında bence baban degılde parası tatlı gelıyo o yuzden sonunda tekmeyı yerde baban daha aldırcakları vardır dıye dusundum yanı sonunda en cok uzulen baban olucak ve bır yuva daha yıkılmıs olucak ve cogunlukla oldugu gıbı gene erkegın hatasından dolayı olucak canım allah sana ve yıllardan sonra bu acıyı yasayan annene sabır versın

kahrolsun kötü kadınlar yazmışsınız en son..kusura bakmayında yani...neyse...benimde benzer bir sorunum var yani ailemizin ve inşallah boşanırlar diye dua ediyorum.ve aldatan erkek değilmi..(sözüm meclisten dışarı)allah topunun belasını versin...aciz şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…