Ailem çok mu anlayışsız :( bıktım tepkilerinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi paran yokmu kendi aileni kendin bilirsin.Kapali kapalı kızlar upuzun ojeli tırnaklar la geziyor sen bir günlük yaptiracaksin.Ama şöyle söyleyeyim ben uzun takma tırnak ile nişanımda çok zorlandim.Kendi tırnağıni uzat derim.
bu tırnağı taktırmayınca nişan düğün olmuyor zaar
maşallah borçtan burnunuz çıkmıyor ama ikinizin de ne süsü eksik ne tırnağı

Ya iyi hoşta sen her bilgiyi ailene vermek zorunda mısın? Saçma sapan diyaloglar sen evlenmeden sevgilinle yaşayan birisin bende aileni çok medeni sandım 🤣 tırnağına mı takıldılar takıla takıla. 🤣 söyleme sende.

Annem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(

Valla ailen bir hayal kursaydi anca senin gibi bir cocuklari olurdu 🤣 dusun hayal dahi edemezlerdi, ailenle o kadar uclardasiniz 🤣 gariplerim bilseler ki kizlari onlarin evinden utanirken elin adamlari icin dunya borc yapti. Hayirli evlatsin sen ayip etmis ailen 🙃

Valla ailen bir hayal kursaydi anca senin gibi bir cocuklari olurdu 🤣 dusun hayal dahi edemezlerdi, ailenle o kadar uclardasiniz 🤣 gariplerim bilseler ki kizlari onlarin evinden utanirken elin adamlari icin dunya borc yapti. Hayirli evlatsin sen ayip etmis ailen 🙃
Üzdü…

Annem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(
Saygısız olmak istemem ama aile bireylerinizin akıllarından zoru var sanırım. Kuranla abdestle namazla ne alakası var,dümdüz beyinsiz insan bile alakasız olduğunu anlar.

Aileniz düğünde yapılacak tırnağa laf ederken eş adayınızla beraber yaşamanıza laf etmedi mi? Veya eş adayınızın beceriksizin teki olmasına? Ailesinin bir tuhaf olmasına? Her kuşu öpmüşler bir leylek mi kalmış,ben konuyu mu anlamadım acaba dedim?

Ah zorunlu her derdin bitti bir tırnağın kaldı sanki.En takılmayacak dert sende düğün günü yaptıracağın tırnak bence.Ailen de bir tuhaf geldi bana gözleri bu kadar mı kör taka taka tırnağa takmışlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X