- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi zorunlualann
Boş bulunup söyledin herhalde aman he he de geç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tırnağı taktırmayınca nişan düğün olmuyor zaarKendi paran yokmu kendi aileni kendin bilirsin.Kapali kapalı kızlar upuzun ojeli tırnaklar la geziyor sen bir günlük yaptiracaksin.Ama şöyle söyleyeyim ben uzun takma tırnak ile nişanımda çok zorlandim.Kendi tırnağıni uzat derim.
Annem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(
Üzdü…Valla ailen bir hayal kursaydi anca senin gibi bir cocuklari olurdudusun hayal dahi edemezlerdi, ailenle o kadar uclardasiniz
gariplerim bilseler ki kizlari onlarin evinden utanirken elin adamlari icin dunya borc yapti. Hayirli evlatsin sen ayip etmis ailen
![]()
Saygısız olmak istemem ama aile bireylerinizin akıllarından zoru var sanırım. Kuranla abdestle namazla ne alakası var,dümdüz beyinsiz insan bile alakasız olduğunu anlar.Annem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(
Kuşu fazla sıkmışlar alakasız şeylerle sıkmışlar o da yuvadan uçunca bocalama üzerine bocalama yaşıyor.buna bağlıyorum
Nilayin kabe yeşili dediği tirnaklarj aklıma geldiHer rengi boyadın, fıstığın yeşili kaldı.![]()
Ah zorunlu her derdin bitti bir tırnağın kaldı sanki.En takılmayacak dert sende düğün günü yaptıracağın tırnak bence.Ailen de bir tuhaf geldi bana gözleri bu kadar mı kör taka taka tırnağa takmışlarAnnem sürekli kuran okuyan bir insan , çok sakindir sürekli iyi niyetlidir, hiç kızdıgını bilmem, yani annemin tarifi yok … gerçek anlamda herkese karşı çok iyi bir insandır ancak az önce konuştuk ve yanında babam vardı ; size konuşmamızı anlatmak istiyorum ( ben düğünüm de tırnak yaptıracağım. Bunu anneme söyledim babamda duydu tabi , işte babam oradan ( çok tezcanlı bi insan ) işte para azdırıyor senin kızını, parası var diye böyle yapıyor , lüzumsuz masraf diyor . Bağırarak bunu söylüyor.. annemde oradan zamanında alacaktın eline sopayı üç yaşında kuran okutacaktın diyor .. yemek yedirecegıne kuran okutsaydın böyle olmazdı diyor … sürekli böyle şeylere karşı duruyorlar yani benim özel günüm abdest alamayacağım diye düğünde taktılar tırnak yaptırmama ;( sizde bu diyalog normal mi bazen sabırsız olmamı , buna bağlıyorum , tezcanlı olmamı , surekli konuşmamı , özgüvensiz olmamı ;(
Tırnağıni kendim aldım merak etme.Tirnakla borcun ne alakası var saçmalama.İstersen.Ne ictinde geldin.bu tırnağı taktırmayınca nişan düğün olmuyor zaar
maşallah borçtan burnunuz çıkmıyor ama ikinizin de ne süsü eksik ne tırnağı