Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumu nasıl da yanlış algılamışsınız. Kayınvalide falan mısınız yoksa. İhtiyacım olmasa zaten ona minnet etmezdim. Kalbini kırmam çünkü onunla muhatap bile olmam. Eşimin annesi eşim görüşür. Ayrıca kızım kaçtene doğurursa doğursun bütün çocuklarına bakarım seninkine bakmam diyor
Eleştirinin her türüne açığım ben. Sizin yaptığınız olumsuz yorum yazmaktan öte. Direkt yargısız infaz yapmışsınız. Üstelik hiçbir çözüm de üretmemişsiniz. Unutmayın madalyonun iki yüzü var.
Ayrıca yuvam dağılıyor demedim. Aile dağılıyor dedim. Yani kızım orada kalacak oğlum anneannesinde, eşim evde ben bir annaannede, bir evde v.s. Yanlış anlamışsınız
alkisalkisalkis
aynen boyle dusunuyordum. hislerime tercuman olmussun.
O nasıl bir anneymiş yazıklar olsun ona.
Ne kadar vicdansız bir insanmış.
Allahından bulsun.
Küçücük bebiş benim gönlüm razı olmadı bakıcıya verilmesine...
Allah yardımcın olsun arkadasım insallah üstesinden gelirsiniz tez vakit..
aynen dedigim gibi, siz olumsuz yorumdan hoslanmadiniz.
hic bir seyi de yanlis anlamadim.
anlatir misiniz bana yanlis anladigim ne?
ne dusunuyorsam onu yazarim ve size yorum yazarken de yine oyle yaptim.
bunun neresi yargisiz infaz? ben oyle bir sey goremiyorum.
size hakaret mi etmisim ne yapmisim?
yargisiz infazdan ve olumsuzluktan ote bir ornek gosterecek olursak bu da sizin kayinvalidenize karsi olan tavriniz, domuz inatli ve onun yuzunden ailem dagiliyor demeniz.
sizin dusuncelerinizi anlamak icin illaki 5-10 mesajinizi yorumunuzu okumam gerekmiyor arkadasim, daha ilk yazdiginiz seyde zaten tum tutumuzu belli etmissiniz.
ayrica her yazdigimiz yorum bir cozum onerisi icermek zorunda degil.
kayınvlideniz bakmak istememi normal sorumluluk almak istemiyor olabilir..bakıcıyla anlaşıp yada başka bir bakıcıyla evinizde bebege baktıracaksınız hatta ilave ücret verip kızınıda okula getirip götürme gibi işleride yapacak..
yani öyle bi anlatmışsınızki sanki mecburi bakması şart gibi.
madem durumunuz böyle o zaman yapmamalıydınız 2. çocuğu.
kimse kimseye güvenerek çocuk doğurmamalı diye düşünüyorum.
eşin inadından vazgeçmek zorunda bebeğiniz için bunu yapmalı.
kaynanan son sözünü söylemiş zaten ondan birşey beklemeyin artık
sizin şartlarınızda en iyisi annenin senin evine gelip çocuğuna bakması
2-3 yıl böyle idare edebilirsiniz bence
eşinde biraz fedakarlık yapsın mecbur buna sen işten çıkamayacağına göre o anlayışlı olmalıa.s
bence de tek suçlu eşiniz ben olsam işi bırakıp oturup çocuklarıma bakardım.geçindirsin madem evi.
eşiniz gerçekten çok ilginç.
ama siz nasıl düşünüyorsanız daha anne kuzusu bir bebeğinizi bırakmaya dayanıyorsanız onunda bir şeylere katlanması lazım.niye hep anneler fedakarlık yapmak zorunda ona kızıyorum.
Sizinle tartışamayacak kadar kıymetli vaktim benim.
Kusura bakmayın