Mesajinizi duzenledimAltı yıldır görüştüğüm birisi var ben öğretmenim i esnaf. Babam konustugumuzu bilmiyor sadece ablasindan dolayı tanıştığını bikac kez gördüğümü Biliyo r duygularım olduğunu söyledim iki kere geldiler vermedi bir gormeyle nasıl aşık olunur sana denk değil esnaf çirkin diyor ayrıca araştırdım biz kefikiz ver demediler iyi demediler diyor.İyi dememe sebepleri kimseye dalkavukluk etmez sonradır yeri gelince buyuk te olsa lafını söyler biz kefiliz iyi çocuk ver demediler verme dediler diyor.kötü çocuğu nasıl istersin sen verirsem aile ni olmuş bil bizi mezera koyarsin diyor çocuğunu sevemem ben diyor bizi sil at diyor yardım edin nasıl ikna edebilirim
Peki babanıza nasıl istiyorum dediniz nasıl konu açtınız tekrar istemeye mi geldiler de konu açtınız nasıl dediniz nasıl bi konuşma yaptınız ve ne tepki verdi. Benim babam çok dindar sert ve despot biri de ondan soruyorum napcm bilmiyorumBen de dalkavukluktan sonrasını anlamadım da.kendimden bahsetmek istedim.ben de öğretmenim.eşim çokça tayin gören bir memur.babam hiç istemedi ben direttim bi ara ayrıldım çok içim yandı yapamadım.sonra tekrar istiyorum dedim o kadar sinirlendi ki.neler söyledi.2015 ağustosta nişanlandık.nişandan önce bir küstü benle düğün falan hak getire.herşeyim baba yanından buruk oldu.şubatta düğün de öyle oldu.uzattım biliyorum.çok üzüldüğü halde böyle yaptı.sorardı beni anneme gittiğimde de yüzüme bakmazdı.bu ağustosta da rahatsızlandı ve barıştık.
Uzattım ama demem o ki eğer doğru insansa dargınlık da olsa mutlu olabiliyorsun.
Babam dindar bu kız erkek ilişkilerine karşı hep kendi dediği olsun isteyen biri diyemem konustum diye.ablası arkadaşım bunu biliyor onun kardeşi olduğu icin gördüm begendim diye biliyorOncelikle yalan soylemeyeceksisn. Durustce basla bu ise ben 6 yildir onu seviyorum onu unutamam demelisin eger kendin diyemiyorsan annen ablan kim varsa araya koy babanla karsi karsiya gelsin. Babanin sakin oldugu zamanlarda ara ara bu durumu soylet ona. Yavas yavas alisir insallah
Anlattım o da çok kızdı ama olmayacağını kararlı olduğumu anladı.annem de yanımda durdu.sağolsun herşeyi annemle yaptık.önemli olan açıkça söyleyebilmek ve arkasında durmak bencePeki babanıza nasıl istiyorum dediniz nasıl konu açtınız tekrar istemeye mi geldiler de konu açtınız nasıl dediniz nasıl bi konuşma yaptınız ve ne tepki verdi. Benim babam çok dindar sert ve despot biri de ondan soruyorum napcm bilmiyorum
Annem yanımda duramıyor babamdan çok korkuyor ne yapcm bilmiyorumAnlattım o da çok kızdı ama olmayacağını kararlı olduğumu anladı.annem de yanımda durdu.sağolsun herşeyi annemle yaptık.önemli olan açıkça söyleyebilmek ve arkasında durmak bence
Aileme zaten uygun olmasa görüşmem bir tek okumamış esnaf ve babam arastirdiginda olumsuz konuşmuşlar bunlar önümüze engel olarak geldiDindarsa sen de dindarsindir cok dua etmelisin. Eger kaderindeki kisi oysa zaten olacaktir eger degilse de iki dunya bir araya gelse olamayacaksiniz. Annen araya girsin madem konusamiyorsun annene anlat o kızsın biraz babana. buyuklerden deden amcan vs birinin devreye girmesi lazim. sen karsindaki kisinin gercekten sana ve ailene uygun oldugundan emin olmalisin ama oncelikle. Eger baban hakli ve sen birseylere goz yumuyorsan yarin bir gun o hatalar gun yuzune cikar
Altı sene gormemem imkansız kötü biri olsa ailesini bile biliyorum.sadece esnaf çevresinde çok diğer esnaflarla anlaşamıyor mevzu bu aslında yok da aşktan kör olacak yaşta değilim 27 yaşındayım :)iyide bir kişi de mi iyi çocuktur bu demez. Yani kötü bildiğim biri için bile birisi bana gelse sorsa ben vermeyin kötüdür diyemem iyidir de diyemem.En fazla o kadar tanımıyorum der geçerim.Herkes mi kötü bellemiş bu çocuğu yoksa sen aşktan kör mü oldun acaba
annem babamdan çok korktuğu için vazgeç diyor bi başıma kalmış gibiyim napcm bilemiyorumBenzer durumu ben de yaşadım ve çok kararlı olduğum halde annem hiçbir şekilde benim yanımda olmadı aksine en çok karşı duran o oldu... O kadar zor bir durum ki seni çok iyi anlıyorum
Vaz
annem babamdan çok korktuğu için vazgeç diyor bi başıma kalmış gibiyim napcm bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?