ailem dul biriyle evlenmeme izin vermiyor kafayı yemek üzereyim

ben 21 yaşındayım daha çocuğuyla tanışmadım ama henüz 4 yaşında diye biliyorum ama karısını görmüştüm evlendikten sonra çocuk bizde kalmıycak daha yaşı küçük zaten ama haftasonları biz de kalacak bunları uzun uzun konuştuk çocuk olayı bazen benimde kafamı karıştırmıyo değil ama sevdiğim bi insana da senin çocuğun var git diyemem ki

sen aklını mı oynattın daha 21 yaşındasın zaten evlenmek için yaşın çok küçük, bir de haftasonları çocuk bizde kalıcak diyorsun zaten kocanla bir haftasonun olucak senin, elin kadınının kocanla evveli zaman önce sevişerek yaptığı çocuğamı bakıcaksın sen?? bunu yapabilen kadın sayısı oldukça azdır onları da ayakta alkışlarım ama çok zor bir şey herkesin harcı değil basit birşeymiş gibi anlatma daha hayatta hiçbirşey görmemişsin allah kötü gün göstermesin ama madem adam seni seviyor zamana bırak bak bakalım zamanla bunlar nasıl batıcak sana.

sen aklını mı oynattın daha 21 yaşındasın zaten evlenmek için yaşın çok küçük, bir de haftasonları çocuk bizde kalıcak diyorsun zaten kocanla bir haftasonun olucak senin, elin kadınının kocanla evveli zaman önce sevişerek yaptığı çocuğamı bakıcaksın sen?? bunu yapabilen kadın sayısı oldukça azdır onları da ayakta alkışlarım ama çok zor bir şey herkesin harcı değil basit birşeymiş gibi anlatma daha hayatta hiçbirşey görmemişsin allah kötü gün göstermesin ama madem adam seni seviyor zamana bırak bak bakalım zamanla bunlar nasıl batıcak sana.

Konu 2010 yılına ait. Hortlamış. Zaten kafasına ne yattıysa yapmıştır bu saate kadar.

bu dul erkeklerde çok anasının gözü he.
Hem yuvasını tatlı dil, güler yüz yok diye yıkıyor hem ünv. öğrencisi kızalra göz koyuyor.
Ne güzel dünya ya..

Benim boşadığım adama da sorsan aynıları diyodur şimdi karşısına çıkan kızlara.
Ama, gel bana bi sor bakalım.
Valla evliliğini yemek için yıkan erkeğe zerre kadar güvenmezdim ben!

öncelikle şu ' dul ' kelimesinden hiç hoşlanmıyorum beni acayip rahatsız etti, artık kimliklerde bile bu ibare kulanılmıyor boşanan kişiler için de bekar yazıyor bunu belirtmek istedim.

Durumunu belli etmek için yazmışsınız evet ama evlenmiş ve eşinden ayrılmış, boşanmış da diyebilirdiniz.

Yaşınız oldukça küçük, 21 yaşındasınız , karşınızda hayatın tüm yönleri ile yüzleşmiş biri var.

Sizi seviyor olabilir ama siz evlilik için çok küçük yaştasınız. Okulunuz var. Karşınızdaki insanın başka bir kadından çocuğu var.

Hayatınızı sakın riske atmayın derim. AİLENİZ çok haklı , aynı durumda olsam ben de müsade etmezdim.

ben 21 yaşındayım daha çocuğuyla tanışmadım ama henüz 4 yaşında diye biliyorum ama karısını görmüştüm evlendikten sonra çocuk bizde kalmıycak daha yaşı küçük zaten ama haftasonları biz de kalacak bunları uzun uzun konuştuk çocuk olayı bazen benimde kafamı karıştırmıyo değil ama sevdiğim bi insana da senin çocuğun var git diyemem ki

daha cok gencsin bu yasta evlenmek icin acelen niye.!! bence ilk önce okulunu bitir sonra hala evlenmek istiyosan evlenirsin acele etme ileride pisman olursun ..!!!!
ailenede kızma onlarda seni düsünüyolar sakince konus okulu bitirene kadar seninde kararın kesinlesir hem bir senelik bi iliski az bi bekleyin aceleniz ne !!! herkes aynı tepkiyi verir ailen burda cok haklı ...

Back
X