Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 21 yaşındayım daha çocuğuyla tanışmadım ama henüz 4 yaşında diye biliyorum ama karısını görmüştüm evlendikten sonra çocuk bizde kalmıycak daha yaşı küçük zaten ama haftasonları biz de kalacak bunları uzun uzun konuştuk çocuk olayı bazen benimde kafamı karıştırmıyo değil ama sevdiğim bi insana da senin çocuğun var git diyemem ki
konu hortlatılıyor..hadi neyse diyelim..
konu sahibi zaten, o zamandan beri ortada yok..
neyin yorumunu yapıyoruz acabaaaa?
merhaba benim de erkek arkadasim daha once evlilik yapmis, cocugu olan biri. neler yasadigini buraya yazabilir misin lutfen?
arkadaşlar 1 yıldır düzenli bir ilişkim var 2 gün önce evlenme teklifi aldım ve kabul ettim ama ailem evlenmek istediğim insan dul,çocuklu ve benden 10 yaş büyük diye kabul etmiyo 2 gündür evde fırtınalar kopuyo kendimi şimdi camdan dışarı atacam ben üniversite öğrencisiyim evlenmek istediğim insan emniyet mensubu ailem biz seni üniversiteye koca bulmya mı yolladık hemde dul birini başımın etini yiyo ya anlamıyorum ha dul ha bekar ne farkeder insan sevdikten sonra hem ben evliyken de eğitimime devam edecem kendimi çok kötü hissedediyorum ailemi karşıma alacağım artık biri bana bi akıl versin ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum sevdiğim insandan vazgeçmek istemiyorum
dul olmasaydı 10 yaş fark sorun olmazdı ama erkek arkadaşınız hem dul hemde çocuklu bu bi çok sorunu beraberinde getirecektir...