ailem dul biriyle evlenmeme izin vermiyor kafayı yemek üzereyim

Bir yıl iyi bir süre...
ama bu adam niye boşanmış,karşı taraftan da dinle.
emniyet mensuplarında aldatma,içki olayı çok.
ev tutuyorlar artak bunun için.
çocuğu varsa diğer eşle mutlak muhatap olacak.ve çocuklarına para akışı.
hele ki vicdan sorunları seni delirtecek evliyken.
ayrılmak istersen sonra ki kaldıramayabilirsin dul birini,başına dert olacak bir tip.
iyi düşün,ailen de hiç haksız değil.
eğer evleneceksen öyle bir ayar yapmalı sınki,eşinle çok yüz göz olmasınlar.
sonra ileride ailenle yakınlık durumun kötü bir tad alır.

dul bı erkek... cocuklu...10 yas fark... aile kabul etmıyo... sen okuyosun.... bence uzatma bu ılıskı cok dert acar basına ailenı dınle pısmaan olmazsın:34::34::34:

bak şimdi eşinin şartlarını kaldırırım sanıyorrsun ama evlenince pişman olursun. ailene kulak ver ve onlar haksız olsa bile onların rızası dışına çıkma. benim eşimde benden 10 yaş büyüktü. ve annesi vardı. birlikte yaşıyacaktık yani. hiç sorun olmaz dedim kabul ettim. ailemi dinlemedim. ama evlenince pişman oldum. ve ana baba rızasının nasıl önemli olduğunu gördüm. mevzu dul olması değil bence çocuklu olması. şimdi çocuklarla aranda sorun olmaz sanıyorsun ama illa ki olur. yani bence yapma. yol yakınken vazgeç.

ayrıcada bence yaş farkı da önemli yaşayan biri olarak.

arkadaşlar 1 yıldır düzenli bir ilişkim var 2 gün önce evlenme teklifi aldım ve kabul ettim ama ailem evlenmek istediğim insan dul,çocuklu ve benden 10 yaş büyük diye kabul etmiyo 2 gündür evde fırtınalar kopuyo kendimi şimdi camdan dışarı atacam ben üniversite öğrencisiyim evlenmek istediğim insan emniyet mensubu ailem biz seni üniversiteye koca bulmya mı yolladık hemde dul birini başımın etini yiyo ya anlamıyorum ha dul ha bekar ne farkeder insan sevdikten sonra hem ben evliyken de eğitimime devam edecem kendimi çok kötü hissedediyorum ailemi karşıma alacağım artık biri bana bi akıl versin ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum sevdiğim insandan vazgeçmek istemiyorum

senin acından düşünüyorum seviyorum diyorsun mutlu olacagını düşünüyorsun ama ailen engel oluyor biraz haklısın...

ailen acısından düşünüyorum...senın mutlu olmanı ıstıyorlar..sonucta bu adam dul ayrıldıgı esının sıze sorun cıkarmasından korkuyorlardır yani hani derler ya çöpsüz üzüm o hesap ailende haklı ne bılıyım allah hayırlısını versın

tabiki seven icin farketmiyor..Ama aileler öyle düsünmüyor iste. Evlatlarinin en iyi insana layik oldugunu düsünüyorlar, ve bu durumda Dul ve cocuklu bir Adam üniverste ögrencisiyle düsünüldügü zaman, hm kulagada pek hos gelmiyor:)
ALLAH yardimciiniz olsun. Tabiki sevdiginizden vazgecmenizi istemem

arkadaşlarrrr konu çok eskiymiş yaaa dün biz yine estik coştuk.konu sahibi de en son 2010 da girmiş.2 senedir girmiyor.aceba ne yaptı cok merak ettim.keşke girip bi cvp verse evlendi mi yoksa ailesini mi dinledi :52::52::52::52:

arkadaşlar 1 yıldır düzenli bir ilişkim var 2 gün önce evlenme teklifi aldım ve kabul ettim ama ailem evlenmek istediğim insan dul,çocuklu ve benden 10 yaş büyük diye kabul etmiyo 2 gündür evde fırtınalar kopuyo kendimi şimdi camdan dışarı atacam ben üniversite öğrencisiyim evlenmek istediğim insan emniyet mensubu ailem biz seni üniversiteye koca bulmya mı yolladık hemde dul birini başımın etini yiyo ya anlamıyorum ha dul ha bekar ne farkeder insan sevdikten sonra hem ben evliyken de eğitimime devam edecem kendimi çok kötü hissedediyorum ailemi karşıma alacağım artık biri bana bi akıl versin ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum sevdiğim insandan vazgeçmek istemiyorum

slm arkadaslar bende yenıyım aranızda. öncelıkle sana cvb vereyım minako. bende 22 yasındayım evlıyım esım dul ve 2 cocuklu 2 yıldır beraberız. inan çok ama çok problem cıkıyor. en basta esın.. zaten herseyı yasamıs tatmıs. bızımde aramızda 20 yas var. inan kafayı yıcem ne yapıcamı bılemıyommmmm. çok ğişman olursun cok hemde. hemen her konudan tartısıyorz ve eşim bana şiddet uyguluyor. çok pişmanım hem de cokk...:43:

slm arkadaslar bende yenıyım aranızda. öncelıkle sana cvb vereyım minako. bende 22 yasındayım evlıyım esım dul ve 2 cocuklu 2 yıldır beraberız. inan çok ama çok problem cıkıyor. en basta esın.. zaten herseyı yasamıs tatmıs. bızımde aramızda 20 yas var. inan kafayı yıcem ne yapıcamı bılemıyommmmm. çok ğişman olursun cok hemde. hemen her konudan tartısıyorz ve eşim bana şiddet uyguluyor. çok pişmanım hem de cokk...:43:

Konu 2010 konusu

nolur yardım edın bana. ben 2 yıllık evlı 22 yasında bır bayanım. eşimle severek evlendım daha doğrusu aılem ızın vermedıgı ıcın kaçtım. eşimle aramda 20 yas var.. ama sevıyordum hemde cok sevıyordum onunda benı sevdıgını sanıyordum ama sevmekte yetmıyormus. 2 tane cocugunuda unutmamak lazım. şimdi çocukların hakaretınımı ararmazsın esımın benı onların yanında dövmesinimi... ne yapıcamı bılemıyorum bırakıp gıtsem çözülecekmi yada dahamı berbat olur bılemıyom. yuva yıkmak kolay degıl ama boyle yasamakta zorrr..

nolur yardım edın bana. ben 2 yıllık evlı 22 yasında bır bayanım. eşimle severek evlendım daha doğrusu aılem ızın vermedıgı ıcın kaçtım. eşimle aramda 20 yas var.. ama sevıyordum hemde cok sevıyordum onunda benı sevdıgını sanıyordum ama sevmekte yetmıyormus. 2 tane cocugunuda unutmamak lazım. şimdi çocukların hakaretınımı ararmazsın esımın benı onların yanında dövmesinimi... ne yapıcamı bılemıyorum bırakıp gıtsem çözülecekmi yada dahamı berbat olur bılemıyom. yuva yıkmak kolay degıl ama boyle yasamakta zorrr..

20 yaş büyük bir adama aşık mı oldun ?genelde o yaş farkı olan kadınlar mantık evliliği yapıyor da ..

merhaba canim istersen bu probleminle ilgili ayri bir konu ac orda yapalim yorumlarimizi

ikimizi benim bir arkadaşım tanıştırmıştı eşiyle ayrılmaları nedeni ise akşam eve geldiğinde yiyecek doğru düzgün bi yemek bulamayan güler yüzle karşılanmayan bi erkek olduğunu söylerdi hep ben ona inanıyorum bi de ailemi ikna edebilsem

Ya bence vazgec bak senin cocugun yok ileride sorun olucak emin olki simdi hersey toz pembe gozukuyo yazik etme kendine hem acelen ne ki okulunu bitir,aileni dinle onlar herzaman hakli senin goremedini goruyorlar yazik etme kendine

Bende 25 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğlum war.. Eşimden boşandım çok uzun zaman önce...
Şu an da hayatımda biri war hiç ewlenmemiş kendisi.. Benden 5 yaş büyük..
Ve beni bu durumumla da kabul ediyor..
Zamanı geldiğinde ailesine beni anlattığında ewet karşı çıkacaklarını biliyoruz ikimizde..
Ama bi şekilde ikna edicez dedi..
Bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum, çünkü ailesini karşısına almasını istemiyorum..
İş erkek arkadaşımda bitiyor anlayacağınız, ailesini beni gerçekten çok sewdiğini we benden olanı da seweceğini ailesine iyi bir şekilde anlatıp ikna etmesi gerekiyor.. Zor bi durum farkındayım...
Peki erkek arkadaşınızın çocuğu, annesinde mi kalıyor?
Eğer annede kalıyorsa belki ailenizi o şekilde ikna edebilirsiniz..
Gerçi çocuğu engel olarak görmüyorum ben ya, onların bi suçu yok ki..
Sewdikten sonra, ve bu fedakarlığı yapıp o yavruyu gönülden sahiplendikten sonra Allah bunu görmezden gelmez we elbet birgün mükafatlandırır..
Umarım sorunsuz bir şekilde, bunu aşarsınız..

konu 2010 tarihli, o yüzden söylenecek tek şey umarım aileni dinlemiş ve hata yapmamışsındır :2:

Canım ailen doğru söylüyor deli gibi sevdim bende herkezi karşıma aldım evlendim sonra sonra eski eşi kıymetli oldu ondanda iki çocuğu var bendende benden 13 yaş büyük ve burnumdan geldi hUzurum hiç yok o kadın da huzur vermiyor keşke evlenipte kendimi yakmasa idim

Bence önce okulunu bitir meslek sahibi ol ayakların yere iyi bassın ondan sonra evlenmeye karar ver.
Evlendiğin kişi dul bekar farketmez tabi ki önemli olan insan olması.
Ama bence sen hata yapıyorsun önceliğin okul olsun.

Back
X