Ben belki fazla kaptırıyorum kendimi eşimle aramın açılması pahasına ama elimde değil.. Bana kalırsa o daire 500 e de satılmaz.. adamın parası var para olarakta verebilir ama o işin kolayına kaçıyor bana göre.. hem güzel bir villa alıyor hemde o evden kurtuluyor.. villanın bahçesi 600 m2 ordaki emsal villaların en iyilerinden.. babam bu kadar sıkıntı çekti haklı olarak garantili bir alışveriş yapmak istiyor..Yazmayayım diyorum duramıyorum; çaresizlik bunun neresinde? Akrabanız gayet cazip bir teklif yapmış size. Daha ne olsun? Satılmayan daireymiş, 3-5 e bakacak durumda değilsiniz ki...
Bence eşinizin omuzlarından inin biraz.
canım eşinden son bir destek beklemissin ve anladıgım kadarıyla da yapmadı diye kızmıssın. ancak hani bişeyi 40 kere yaparsın iyisin 1 kere yapmadınmı kötü olursunya biraz o hesap gibi geldi bana. kolay kolay hicBir damatın yapmayacagını yapmıs ee bundan iyisi can sağlıgı bana göre
Ailemde erkek kardeşim çalışıyor Çin de.. alacakları vardı alamadı.. işleri iyi ama oda bu borçlar yüzünden birikim yapamadı. Benim adıma kredi alınsa bile evin satılma süreci
devam edecek.. bu sadece anlık geçici bir çözüm olacaktı.. dediğim gibi bugün birşey olmazsa yarın banka el koyabilir
Eşimle bu meseleler yüzünden çok tartışmalarımız oldu olmadı değil ama rutin birşeydi artık bizim için.. işleri de iyi olduğu için artık çokta sorun yapmıyordu..
Arkadaşlar çok sağolun dualarınız için...
Eşimin anne ve babası vefat etti. Kardeşleriyle de samimi değil.. biz haftanın 3 günü annemlerdeyiz.. Ailem de eşimi en başından beri kendi çocukları gibi sevdiler.. eşim aile sıcaklığını benim ailemde buldu.. Altınları birlikte verdik eşimle gizli değil.. eşim zaten altını bu günkü fiyatına göre hesaplıyor ozamanın iki katı nerdeyse.. Er veya geç alacak yani.. işleri de iyi şu durumda.. son bir iyilik daha yap dedim ama kabul etmedi. Evlenecek bir çocuk var ortada ya nasıl bu kadar duyarsızlaşmış anlamıyorum
Akrabamz sadece para verse amenna.. yukarıya da yazdım satılamayan bir daireden..
Dinen caiz olmayan meseleye gelince de.. bu akraba evi ya alın üzerimden yada bana bu şekilde satın dedi.. babam da eşime, bu evi bankadan sanki sen satın alıyormuş gibi devrini üzerine al, onun üstüne de bu bankadan hem düğün için para hem eşime olan borçları için para alacaklardı.. banka borcu da yeniden düzenlenip 3 ay sonrasında ödemelere başlanacaktı.. işte bu bankadan satın alıyormuş gibi yapmak caiz değilmiş.
Ben belki fazla kaptırıyorum kendimi eşimle aramın açılması pahasına ama elimde değil.. Bana kalırsa o daire 500 e de satılmaz.. adamın parası var para olarakta verebilir ama o işin kolayına kaçıyor bana göre.. hem güzel bir villa alıyor hemde o evden kurtuluyor.. villanın bahçesi 600 m2 ordaki emsal villaların en iyilerinden.. babam bu kadar sıkıntı çekti haklı olarak garantili bir alışveriş yapmak istiyor..
bebom..ne kadar sinirlenmişsin boyle..eşi senin kadar sinirlenmemiştir emin ol
şaka bir yana hak veriyorum dediklerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?