Ne kadar değişik bir aile.tam tersi kız fiIksel açıdan beğenmez normalde aileEşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Allah allah genelde kız beğenmez pek.ailer tavsiye verir dış görünüşüne falan bakma merhametine bak falan filan diye.çok garip bir aile.tam tersi olurdu hep.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Boyle konusmalarina nasil izin veriyorsunhz yahu?Ailem kocami niye cekici bulsun yahu?Damat yakisikli olsa kvdeye ne faydasi varEşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Ne terbiyesiz aileniz var. Hadlerini bildiremiyor musunuz? Bu sekilde konusmalarina siz izin veriyorsunuz.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Benim annem de böyledir, ilk erkek arkadaşım kürt ve esmerdi, çocuğu soğuttu benden laf soka soka. Direkt de söylemezdi ha, rastgele laf arasına sıkıştırırdı, "biz 7 göbek istanbullu olduğumuz için," "biz beyaz tenli olduğumuz için" filan derdi, esmer başka birine gider ayı, köylü derdi mesela onun yanında özellikle.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Cok ilginc bir anneniz varmis.Baska birisi sizin icin kotu laflar etse hosuna gider miymis acaba? Uzucu bir durum sahsen.Benim annem de böyledir, ilk erkek arkadaşım kürt ve esmerdi, çocuğu soğuttu benden laf soka soka. Direkt de söylemezdi ha, rastgele laf arasına sıkıştırırdı, "biz 7 göbek istanbullu olduğumuz için," "biz beyaz tenli olduğumuz için" filan derdi, esmer başka birine gider ayı, köylü derdi mesela onun yanında özellikle.
Bu gibi sebeplerden erken yaşta uzaklaştım evden.
Ben de kendisine aynen böyle söylüyordum ama pek empati yapabilen biri değil :)Cok ilginc bir anneniz varmis.Baska birisi sizin icin kotu laflar etse hosuna gider miymis acaba? Uzucu bir durum sahsen.
Benim kizkardesimin kocasi da sonradan kellesti.Evlendiklerinde saci vardi.Ama biz onun insanligini seviyoruz. hakikaten sonradan saclarimdokulende cok.Aman hayat kisa.Nelere takiliyoruz.Bizler ayni miyiz?Annenize saçı 30'dan sonra dökülen erkeklerin resmini gösterin. Geçen birine baktım. Adamın kelleşmesine şahit oldum. Oldukça gürmüş saçları, 30 yaş fotosuna baktım kel. Gayet de yakışıklıymış.
Naparsin yapilacak bir sey yok.Anne annedir.Ben de kendisine aynen böyle söylüyordum ama pek empati yapabilen biri değil :)
Hayır yorum yaptıkları kızları da beğenmedikleri o damatdan nereden baksak 3 aylık hamile ..ne düşünüyorlar acaba bundan boşatıp o yakışıklı adamlarla evlene(bile)ceğini miKoynuna girip yatan benim size ne güzelliğinden deyin bir daha çıt demezler
ne kadar ayıp ya siz sevmişsiniz aileniz tamam demiş bu saatten sonra aileniz sevmeyebilir ama kızları için saygı duyacak ve geçinmek için ellerinden geleni yapacaklarEşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Okurken sinirlendim insanlar kusurları ile kusursuzun peşinde olmaları beni bitiriyor... Yakışıklı olsa ne yazar yarınımızın garantisi var mı? Sen seviyorsan eşini onlarda laf düşmez ayrıca ailende olsa eşin hakkında böyle konuşmalarına izin verme aynısını eşinin ailesi sana karşı yapsa hiç hoş olmazdı empati biraz..Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?