Ailem eşimi beğenmiyor

Ne kadar değişik bir aile.tam tersi kız fiIksel açıdan beğenmez normalde aile Allah allah genelde kız beğenmez pek.ailer tavsiye verir dış görünüşüne falan bakma merhametine bak falan filan diye.çok garip bir aile.tam tersi olurdu hep.

Eşinize çok üzüldüm ne iğrenç şeyler söylüyorlar arkasından. Siz eşinizi seviyor musunuz? O zaman bir daha yanınızda böyle şeyler demelerine izin vermeyin, eşinize saygınızdan. Ayrıca ailenizin "eşin iyi" demelerini de beklemeyin. Böyle memnuniyetsiz aileler hiçbir zaman tatmin olmuyor o yüzden salın

Onemli olan iyi biri olması değil mi ne yapacaklardı yakışıklı ama ipe sapa gelmez olsaydı
İllaki yanlarına yakistirmak isterler kizlarinin ama evlenmissiniz daha neyin lafi bu

Boyle konusmalarina nasil izin veriyorsunhz yahu?Ailem kocami niye cekici bulsun yahu?Damat yakisikli olsa kvdeye ne faydasi var

Ne terbiyesiz aileniz var. Hadlerini bildiremiyor musunuz? Bu sekilde konusmalarina siz izin veriyorsunuz.

bellki onun anneside sizin icin boyle konusuyordur nekadar igrenc konusmalar bunlar. Boyle kendi cocugunu ustun goren ailelere sinir oluyorum. Ne olmus kel se sismansa 170se ne olmus yani kel insanlarin sevmeye evlenmeye hakki yokmu. Aileniz cok terbiyesiz.

Benim annem de böyledir, ilk erkek arkadaşım kürt ve esmerdi, çocuğu soğuttu benden laf soka soka. Direkt de söylemezdi ha, rastgele laf arasına sıkıştırırdı, "biz 7 göbek istanbullu olduğumuz için," "biz beyaz tenli olduğumuz için" filan derdi, esmer başka birine gider ayı, köylü derdi mesela onun yanında özellikle.

Bu gibi sebeplerden erken yaşta uzaklaştım evden.

Niye soylemiyorsunuz ailenize “suratinda pilav mi yiycem niye negenmiyorsunuz” Annanemin lafiydi da bu.cok severim.

Cok ilginc bir anneniz varmis.Baska birisi sizin icin kotu laflar etse hosuna gider miymis acaba? Uzucu bir durum sahsen.

Benim kizkardesimin kocasi da sonradan kellesti.Evlendiklerinde saci vardi.Ama biz onun insanligini seviyoruz. hakikaten sonradan saclarimdokulende cok.Aman hayat kisa.Nelere takiliyoruz.Bizler ayni miyiz?

Benim

Ailem

Laf söyleyecek

Kocama

Benim kocama...

Koynuna girip yatan benim size ne güzelliğinden deyin bir daha çıt demezler
Hayır yorum yaptıkları kızları da beğenmedikleri o damatdan nereden baksak 3 aylık hamile ..ne düşünüyorlar acaba bundan boşatıp o yakışıklı adamlarla evlene(bile)ceğini mi

Konuyu açıp tek bir cvp dahi yazmamak saygısızlıktır insanlar zamanını ayırıp fikir yazıyor farkında mısınız?

Aileniz çok terbiyesiz.
Sevdirmek zorunda değilsiniz, eşiniz onların sevgisine muhtaç değil.

Şu ana kadar ailenizi susturamamış olmanız eşinize yaptığınız büyük saygısızlık yalnız.

ne kadar ayıp ya siz sevmişsiniz aileniz tamam demiş bu saatten sonra aileniz sevmeyebilir ama kızları için saygı duyacak ve geçinmek için ellerinden geleni yapacaklar

Okurken sinirlendim insanlar kusurları ile kusursuzun peşinde olmaları beni bitiriyor... Yakışıklı olsa ne yazar yarınımızın garantisi var mı? Sen seviyorsan eşini onlarda laf düşmez ayrıca ailende olsa eşin hakkında böyle konuşmalarına izin verme aynısını eşinin ailesi sana karşı yapsa hiç hoş olmazdı empati biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…