- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.936
- 598
Ailenizden biri ensenize kürekle vurdu ve bayıldınız sanırım. Konu açıp çıkmanın başka bir açıklaması olamaz.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Canım eve yavru kedi mi alıyorsun ?Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim.
Ama bu cok üzücu ya, adama üzüldümBugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik
E sende çok bayılmamışsın ki resmen evlenmek için ilk he diyene gitmişsin daha senin beğenmediğin adamı başkasının beğenmesini neden bu kadar istiyorsun önemsiyorsun boşverBugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik
Başkasının lafıyla kocanızdan mı soğuyorsunuz, ya da onlar saçmalayınca eziliyor musunuz? Yerinizde olsam hepsini bir lafla olduğu yere gömerim. Ben sevdim ben evlendim, koynuna ben giriyorum size ne ya da çok beğendiyseniz gidip siz evlenin demek çok mu zor. Neden böyle konuşmalarına izin veriyorsunuz. Hata sizde, ailenize kocanızı beğendirme çabasına girmek yerine çenelerini kapatmalarını sağlayacaksınız. Hepsi bu, kime ne ayol sizin kocanızın tipinden boyundan, evde huzurunuz dolabınızda yemeğiniz varsa herkese b.k yemek düşerEşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Size göre iyiyse bırakın aileni ne derse desin sizin aileniz eşinizi kötülerden, hayır ben eşimi seviyorum banafa gayet yakışılıklı geliyor demeniz yada şöyle anlatayım bana göre eşim gayet yakışılıklı diyebilirsinizEşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Ailen mi alacak eşini koynuna ? ben beğeniyorum eşim hakkında böyle yorumlar yapmanızı istemiyorum de geç siz ona benim gözümle bakın de benim gözümde bitane de eğer eşinden memnunsan konuşturma kimseye hakkındaEşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Niye kocanızı sevdirmek zorundasınız??? Birbirinizi sevmeniz yetmez mi??? Aile bazı nedenler olur kızını korumak için mesafe koyar uyarır,soğuk durur anlarım.Tip yüzünden eleştirmek ilk defa duyuyorum.Takilmaliri gereken karakteri sizi mutlu edip etmemesi.Ailenizin etkisinden kurtulun ,bu konuda kimseye söz hakkı vermeyin.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Karakter olarak neyini beğenmediklerini yazmamışsınız.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?