Ne yazık ki insan ailesini seçemiyor.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Kimsenin fikrini değiştiremezsiniz. Siz mutluysanız kafaya takmayın. Karakter özelliklerinden dolayı olsa düşünün aileniz bir yanlışını görmüştür derdim ama sadece fiziksel özellik nedeni ise bu kimseyi ilgilendirmez. Aynı yatağa giren sizsiniz.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
ee siz şimdi iyi bir şey mi söylediniz? Kıza niye çirkin dedinizKargaya da yavrusu şahin görünür..
Siz ne kadar güzelsiniz ki aileniz eşinize burun kıvırıyor.
Hem çokça reddedilmişsiniz.
Aileniz hâlâ olayı cozememis mi ?
Yani resmen adamı boynuzlamaniz için ,yuvanizi dagitmaniz için aileniz yarış halinde.
Yakışıklı olmuş ancak huyu b.k olmuş ; n gerek var öyle kocaya.
Sanki kocanla halvet olan kendileri gibi saçına ve boyuna takmışlar.
Tövbe tövbe
İyi bir şey söylemedim gerçekleri söyledim.ee siz şimdi iyi bir şey mi söylediniz? Kıza niye çirkin dediniz
Siz de eşinizi sevmiyorsunuz, farkındasınız değil mi? Sevseniz hakkında tek kelime ettirmezdiniz. Tek şansınız olduğu için evlenmişsiniz zaten, daha iyisini bulmayı becerebilseydiniz adamın başını yakmazdınız.Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
Ne kadar ayıp ne kadar çirkin ...nasıl soyletiyorsunuz bunları eşinize .aileniz aile olmanın ne demek olduğunu biliyor mu acaba...evliliği karakter götürür dış görünüş değil ..Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?