Ailem eşimi beğenmiyor

Ojisan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
3
-4
1
33
Eşimi hem karakter hem fiziksel olarak beğenmiyorlar. Şöyle ki eşim 28 yaşında ve bu genç yaşta sacları baya döküldü. Sürekli kel olmayan yakışıklı biriyle evlenseydin diyorlar. Esmer ve 1,70 olduğu içinde eleştiriyorlar. Nerde yakışıklı bir çocukla tanışsalar, oturup sohbet etseler bak acele ettin keşke nişanı atsaydın ne yakışıklılar çıkacaktı karşına diyorlar. Bugüne kadar bir çok kez reddedildim, eşim en sonunda kabul edince içimde ısındı evlendik. Başkaları ne kocalar buluyor bak gittin o kelle evlendin diyorlar. Belki eşimden daha iyileri var ama daha kötüleri de var diye düşünüyorum. Ben onu tatlı sevimli buluyorum. Ailenin kocamı sevmesi için ne yapabilirim? Artık senin kocan iyi demelerini istiyorum.

Ne münasebet nasıl böyle konuşmalarına izin veriyorsunuz? Aileniz kocanızı sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. En başta size saygısızlık bu. Ailenizin onayına neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki? Kocanız size iyiyse iyidir, bir başkasının bunu söylemesi neden önemli bu kadar?

Ne yazık ki insan ailesini seçemiyor.

Kargaya da yavrusu şahin görünür..
Siz ne kadar güzelsiniz ki aileniz eşinize burun kıvırıyor.
Hem çokça reddedilmişsiniz.
Aileniz hâlâ olayı cozememis mi ?
Yani resmen adamı boynuzlamaniz için ,yuvanizi dagitmaniz için aileniz yarış halinde.
Yakışıklı olmuş ancak huyu b.k olmuş ; n gerek var öyle kocaya.
Sanki kocanla halvet olan kendileri gibi saçına ve boyuna takmışlar.
Tövbe tövbe

Kocanızı sizin sevmeniz yeterli.

Bu kadar şekilci olan aileniz ,eşiniz dünyanın en iyi insanı olsa da; onu sevmeyeceklerdir. Aileniz görüntüye önem veriyor. Umarım oradan imtihan olmazlar.

Ne değişik aileniz var. Bizim ailelerimiz genelde "napicaksin kızım güzelliği yüzünde pilav mı yiyeceksin" derler.

Ortadoğuda erkek zulmüne uğramış 50 yaş üstü hemen hemen bütün kadınların böyle düşündüğünü sanıyordum.

Çok ilginç bir aileniz var. Hayret ettim.

Onlar eşinize böyle hakaretler ettiğinde. o adam benim kocam kendinize gelin diye tepkinizi ortaya koymuyor iseniz siz de eşinizi beğenmiyor sevmiyorsunuz demektir. Aileniz bile olsa kimse kimsenin eşi hakkında bu tarz konuşmalar yapamaz yapmamalı. Yani siz bunu yatırmamalısınız.

Kimsenin fikrini değiştiremezsiniz. Siz mutluysanız kafaya takmayın. Karakter özelliklerinden dolayı olsa düşünün aileniz bir yanlışını görmüştür derdim ama sadece fiziksel özellik nedeni ise bu kimseyi ilgilendirmez. Aynı yatağa giren sizsiniz.

Huyu güzelse yakışıklı olmamasını boşver.Güzel yüze doyulur,güzel huya doyulmaz.Ailenizin dolduruşuna gelmeyin.Evliliğinizden olmayın

ee siz şimdi iyi bir şey mi söylediniz? Kıza niye çirkin dediniz

ee siz şimdi iyi bir şey mi söylediniz? Kıza niye çirkin dediniz
İyi bir şey söylemedim gerçekleri söyledim.
Aile bu kadar sekilciyse ve kızlarının yanına yakistiramiyorlarsa demek ki kızlarının çok güzel olması gerek.
Ailenin bilinci kapalı,kızları çok güzel ama oğlan çok çirkin.
Çocuğun ailesine sorsanız belki de onlar kızı güzel bulamayacak ama oğullarını yere göğe sigdiramayacaklar.
Bu işler böyledir.

Eğip bükmeye gerek yok hata sizde. Aileniz eşiniz hakkında böyle konuşurken ağızlarının payını veremiyorsanız yazık o adama. Resmen hakaret ediyorlar.

Siz de eşinizi sevmiyorsunuz, farkındasınız değil mi? Sevseniz hakkında tek kelime ettirmezdiniz. Tek şansınız olduğu için evlenmişsiniz zaten, daha iyisini bulmayı becerebilseydiniz adamın başını yakmazdınız.

Ne kadar ayıp ne kadar çirkin ...nasıl soyletiyorsunuz bunları eşinize .aileniz aile olmanın ne demek olduğunu biliyor mu acaba...evliliği karakter götürür dış görünüş değil ..
Bir sevgilim vardı misal eşimden önce çok yakışıklıydı gerçekten tabi bende çok güzeldim o zamanlar..her neyse güvenimi sarstı bir daha güvenemem diye ayrıldım çok üzüldüm o dönemler ama affedemedim sonra evlendi iki çocuk yaptı ama ayrılmış...çünkü sadakat kavramı yok ki adamda...karakter yoksunu..evlenseydik ayrilirdik kesin...
Hiçbir fiziksel özellik sonsuze kadar kalmaz...ailenize hadlerini bildirin

Arkadaşımın kızına patronu evlenme teklifi etmiş ailenle tanıştır demiş ikigun sonra adam çıktı geldi kizimiz fıkır fıkır adam ciddi asık suratlı tombul bir kişi arkadaş aman kızım hepsi neysede cok kilolu demiş bizim neşeli fıkır fıkır kizimiz biranda aman anne o benim minik kuşum kimse konuşmasın diye çarlamış birdaha aman bağırır simdi kim ugrascak diye susardi simdi 2 çocukları var ve en sevilen damat bu konuşmalara izin verdiğiniz sürece devam eder ve eşinizden soğutur bu durum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…