Çok çaresiz hissediyorum şu anda. babamla da kavga ettim. kahvaltıda benim yanlış evlilik yaptığım ima edildi laf arasında kardeşim tarafından babam destekledi. başka kısmetlerimi istememişim gitmişim eşimle evlenmişim. zaten ne zaman eşimin lafı açılsa iyi değil hep eleştiri ve alaylı bir şekilde yüz ifadesi. tamam haklı oldukları çok yer de var ama ben üzülüp eşime karşı kinleniyorum bu sefer.
Zaten ben de eşimi sevmiyoru. pişmanım evlendiğime birbirimize hiç uymuyoruz,farklıyız. eşime sorarsanız iyi olan o kötü olan, hatalı olan, aptal olan benim ve ailem berbat bir aile ona göre. bi yandan eşimin eleştiri ve hakaretleri diğer yandan ailemim eleştirileri zaten ben mutsuzum pişmanın... kendimi kırk yılda bir toparlıyorum tam mutluyum derken iki taraftan biri sorun çıkarıyor. şimdiye kadar ayrılmadığıma öyle pişmanım ki anlatamam... ama çocuğum var ve hamileyim. bile bile yaptım bu hatayı anlaşamadığımızı bile bile ayrılamadım, ayrılma fobisi var resmen bende... kimse derdime çare bulamaz biliyorum ama yazdım işte sırdaşım yok anlatacak...
Çok çaresiz hissediyorum şu anda. babamla da kavga ettim. kahvaltıda benim yanlış evlilik yaptığım ima edildi laf arasında kardeşim tarafından babam destekledi. başka kısmetlerimi istememişim gitmişim eşimle evlenmişim. zaten ne zaman eşimin lafı açılsa iyi değil hep eleştiri ve alaylı bir şekilde yüz ifadesi. tamam haklı oldukları çok yer de var ama ben üzülüp eşime karşı kinleniyorum bu sefer.
Zaten ben de eşimi sevmiyoru. pişmanım evlendiğime birbirimize hiç uymuyoruz,farklıyız. eşime sorarsanız iyi olan o kötü olan, hatalı olan, aptal olan benim ve ailem berbat bir aile ona göre. bi yandan eşimin eleştiri ve hakaretleri diğer yandan ailemim eleştirileri zaten ben mutsuzum pişmanın... kendimi kırk yılda bir toparlıyorum tam mutluyum derken iki taraftan biri sorun çıkarıyor. şimdiye kadar ayrılmadığıma öyle pişmanım ki anlatamam... ama çocuğum var ve hamileyim. bile bile yaptım bu hatayı anlaşamadığımızı bile bile ayrılamadım, ayrılma fobisi var resmen bende... kimse derdime çare bulamaz biliyorum ama yazdım işte sırdaşım yok anlatacak...
yorumlar için teşekkür ederim. Ama cevaplar biraz sert olunca biraz daha üzüldüm doğrusu. Evet haklısınız ben yıllarca eşimin artılarını eksilerini oturup düşündüm . artıları da fazlaydı ama katlanamadığım davranışları da var. beni çok seviyor bunu da biliyorum. yazdığınız şeyleri ben de biliyordum daha önceden çocuk olmadan ayrılmak gerektiğini...v.s. benim aptallığım burada işte sonra da yaşım ilerledi korktum yalnız kalmaktan. 1 çocukla da ayrılınmaz artık arkadaşlar bitti ayrılma konusu çekmek zorundayım. İşim gücüm yok zaten, çocuğumu da hem babasız hem de yalnız bir kadın olarak sorunlarımla büyütemem. oğlumun hayatta tek başına (kardeşsiz) olmasını istemem. benim istediğim eşim bana müdahale etmesin,eleştirmesin ve ailem de sürekli eşimi kötülemesin. neyse, buraya gelen cevaplar zaten varolan üzüntümü ve pişmanlığımı iyice depreştirecek anlaşılan...
psikoloğa gitmek en iyisi sanırım.
Kusura bakmada ailendede suc var senin kocanla alay ediyolar hep elestiriyorlarmis hicmi düsünmiyolar sen bunun etkisinde kalip aksam gidip kocanla kavga ediceni felan??? Ozaman yani biraz hakli ailene karsi tavir almasina yanii senn seni sevmiyenleri severmiydin??? Tabiki esin hakliysa benim esim haksiz yere alay edip elestiriyorlarsa aneme babama kardesime hepsine vericek cevabim olur bence sen ailene biraz uzak durucani söylesen iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?