Klinik açmalarını istemediğimi soyledim. Evlenmeme izin vermeyeceklerini soylediler. Yani para için mi büyüttuler beniBaşka birinin yanında başlayın, işsizken evlenmeyin. Masrafları aile karşılayacaksa sermayeden ortak olmaları normal ama siz istemiyorsanız yapacak bir şey yok.
Çok az maaşa calistiriyorlar. Asgari ücrete. Klinik acmak çok çok pahali. Yani senelerce birikim yapmam lazimÖzel bi klinikte başkasının yanında çalışma imkanınız yok mu birikim yapıp kendı iş yerinizi kendınız açsanız ?
Klinik açmalarını istemediğimi soyledim. Evlenmeme izin vermeyeceklerini soylediler. Yani para için mi büyüttuler beni
Ailenin niyetini bilmiyorum da ben okutup büyüttüğüm çocucuğun kimseye minnet etmeden parasını kazandığını görmeden evlendirmezdim.Klinik açmalarını istemediğimi soyledim. Evlenmeme izin vermeyeceklerini soylediler. Yani para için mi büyüttuler beni
Çok az maaşa calistiriyorlar. Asgari ücrete. Klinik acmak çok çok pahali. Yani senelerce birikim yapmam lazim
Ben zaten istemiyorum. O kadar masrafa beni dusunduklerinden girmiyorlar zaten. Acik acik gelirin yarisini aliriz dediler. Ablamda diş hekimi atandı zamanında rahat şu an. Ama beni acmazsam evlendirmeyeceklerini soylediler.Bir de deneyimsizsiniz klinik açsanız kim gelecek o kadar masraf yapacaksınız? Ben tercih etmezdim tek çalışan yeni mezun birini.
Eee okuduğunuz bölüme yazık olmayacak mı ? Bir yerden başlamak gerekmiyor mu ? Kpss alımı az , başkasının yanında asgari ücret, klinik pahalı ailem kazanca ortak olacak her şeye bahane üretilmez ki. Bunların karşısına bir çözümünüz yoksa zaten evlenmeyin lütfen. Sizin hiç bir planınız yok resmen (ya da yazmamışsın)Ailen de çok haksız değilmiş.Çok az maaşa calistiriyorlar. Asgari ücrete. Klinik acmak çok çok pahali. Yani senelerce birikim yapmam lazim
Evet kazanca ortak olacaklarSizden para beklentileri olduğunu sanmıyorum. Bayağı bayağı size büyük masraf yapmayı göze almışlar. Kazandığınıza ortak mı olacak babanız?
Ben zaten istemiyorum. O kadar masrafa beni dusunduklerinden girmiyorlar zaten. Acik acik gelirin yarisini aliriz dediler. Ablamda diş hekimi atandı zamanında rahat şu an. Ama beni acmazsam evlendirmeyeceklerini soylediler.
Evlenmek.Yani muhtemelen evlenirseniz bir daha çalışmayacağınızı düşünüyorlar. Kliniğe yatırım yaparsa gelire ortak olması normal. Klinik istemiyorsunuz ok. Siz ne yapmak istiyorsunuz ben onu anlamadım.
Ben atanmaya calışıyorum. Ayrıca kliniklere zaten basvurdum. Bos durmaktansa asgari ücrete razıyım zatenEee okuduğunuz bölüme yazık olmayacak mı ? Bir yerden başlamak gerekmiyor mu ? Kpss alımı az , başkasının yanında asgari ücret, klinik pahalı ailem kazanca ortak olacak her şeye bahane üretilmez ki. Bunların karşısına bir çözümünüz yoksa zaten evlenmeyin lütfen. Sizin hiç bir planınız yok resmen (ya da yazmamışsın)Ailen de çok haksız değilmiş.
Atanmak istediğimi soyluyorum. Atamalar umurlarında degil. Tutturdular klinik açacagız diyeAilenizin üstünüzden para kazanmak için evlenme dediğini sanmıyorum. Bilakis kendi ayaklarınız üzerinde durun, ekonomik özgürlüğünüz olsun, öyle evlenin istiyorlar.
O kadar yatırım yapıp klinik açacak insanlar, kimbilir ne kadar sürede ana parayı çıkaracaklar. Paranızda gözleri olsa gir bir yere, bize de destek ol derlerdi.
Ee o zaman sorun yok. Zaten mesleğine başlamadan evlenme , asgari ücretle işe girsen de evlenme. Biraz mesleğinin, paranın tadını çıkar, hiç mi hayalin yok ? O kadar okudun iki dolgu yapmadan kaynanana diş fırçası mı olmak istiyorsun ? (Ablan gibi gör aklını başına al, evliliği de ertele, çok seviyorsa beklesin )Ben atanmaya calışıyorum. Ayrıca kliniklere zaten basvurdum. Bos durmaktansa asgari ücrete razıyım zaten
Kura ile atanmayı bekleyene kadar asgari ücret ile bir yere girebilirsiniz. Zaten özel klinikler ilk sene sonrası ücreti artırıyorlar. Siz de hasta ücretinin % ile komisyonunu alırsınız. Evlenmek kaçmıyor. Ilerde pişman olacağınız işler yapmayınBen atanmaya calışıyorum. Ayrıca kliniklere zaten basvurdum. Bos durmaktansa asgari ücrete razıyım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?