Atanmak istediğimi soyluyorum. Atamalar umurlarında degil. Tutturdular klinik açacagız diye
Bunun bu konuyla alakasini anlayamdim, ben mi bir sey kacirdim?Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu...
- lieperfectly
- Yorumlar: 120
- Forum: Bir derdim var
bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu.
Diğer konu sahibi atanamamış, konu sahibi de atanmayı istiyor ancak önceliği çalışma hayatına girme ve atanma değil de evlilik diye paylaştı sanırım.Bunun bu konuyla alakasini anlayamdim, ben mi bir sey kacirdim?
Aa anladım tamam, mantıklı.Diğer konu sahibi atanamamış, konu sahibi de atanmayı istiyor ancak önceliği çalışma hayatına girme ve atanma değil de evlilik diye paylaştı sanırım.
Tecrubesizsınız şuan kenfınızı geliştirmiş olursunuz en azından. İşle beraber işleyişi de öğrenirsiniz bu süredeÇok az maaşa calistiriyorlar. Asgari ücrete. Klinik acmak çok çok pahali. Yani senelerce birikim yapmam lazim
diğeri ayrılmak için atanmayı bekliyorBunun bu konuyla alakasini anlayamdim, ben mi bir sey kacirdim?
olsalar ne sakıncası varEvet kazanca ortak olacaklar
olsalar ne sakıncası var
evlenince eşiniz de olmayacak mı gelirinize ortak
o aile büyütmedi mi sizi
onlar karşılamadı mı bunca yıl eğitim masrafınızı
gelire de ortak olsunlar ne olur
Asgarinin biraz fazlası. Yasadığım yerde cok fazla klinik var kazancları baya dusuk.Asgari ücret ile çalışan diş hekimi yok yalnız, ben de sektörün içindeyim yeni mezun dahi olsanız hiç bir hekim asgari almaz iki katından fazla alır.
Ben ortak olmasınlar demiyorum. Ancak istemiyorum klinik acmayi. Düz memur olma kafasındayım ben. Ailemle çok güzel senelerim olmadı benim. Hep korka korka büyüdüm ben. Hic guzel bir gunumuz olmadı. Babam sağolsun okuttu ama hic sevgisini gostermedi. Hep babamdan korktum.Eee yani isyerinia cmak icin aile yatirim yapiyor, konu sahibesi de kolgucunu koyacak gayet ortakliktir bu. Aile sermayeyi veriyor, ortak olmalari normal.
Sosyal medyada 2 tane cicek gibi babayı görüp benim ailem cok kötü triplerine girmeyin. Baba işi şans işidir. Kimsenin babası öyle harika değil.Ben ortak olmasınlar demiyorum. Ancak istemiyorum klinik acmayi. Düz memur olma kafasındayım ben. Ailemle çok güzel senelerim olmadı benim. Hep korka korka büyüdüm ben. Hic guzel bir gunumuz olmadı. Babam sağolsun okuttu ama hic sevgisini gostermedi. Hep babamdan korktum.
Ben ortak olmasınlar demiyorum. Ancak istemiyorum klinik acmayi. Düz memur olma kafasındayım ben. Ailemle çok güzel senelerim olmadı benim. Hep korka korka büyüdüm ben. Hic guzel bir gunumuz olmadı. Babam sağolsun okuttu ama hic sevgisini gostermedi. Hep babamdan korktum.
Bu kazanca ortak olmak değil ki. Sizin mesleğinizi yapabilmeniz için verdikleri sermayeyi uzun vadede almayı kabul ederek yapılan çok büyük bir fedakarlık.Evet kazanca ortak olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?