Ailem evlenmeme izin vermiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic asgari ucretli diş hekimi duymamistim. Illa kucucuk kliniklerde calismak zorunda degilsiniz büyük özel hastaneler var. Acikcasi ben 1 kisinin calistigi özel klinikleri tercih etmiyorum etsem asiiirrii guvendigim bildigim bi doktorun actigi klinige giderim anca yeni mezun olmuş birinin yerine degil.

Ailenizin niyetini bilmem ama ,evlenmek için acele etmeyin Eğer ailenizin bu fikrinde art niyet varsa bundan kurtulmanın yolu evlilik değildir Kendi ayaklarının üstünde durduğunu hem kendine hem ailene kanıtlamaktır.İşin sonunda doluya tutulmak var.Önceliğiniz mesleki olarak tecrube edinmek,para kazanmak,çevre oluşturmak, işte pratikleşmek......Evlilik kaçmıyor şu gün evlenmezseniz bir daha evlilik yok diye bir yasa da yok .....

Ailen hakli, once meslegini eline al, kendi hayatin, kendi kazancin, adam gibi bir isin gucun olsun. Evlenip ne yapacaksin, anca evde oturacaksin oylece coluk cocuk derken bir gun meslegini yapamadan yillarca evde oturdugunla kalacaksin. Evlenmeye ne acelen var anlamadim, gir bir ise, kazan parani, gez, toz... Yasitlarinin hepsi yiyor iciyor geziyor hic mi ozenmiyorsun Acilen bir is bul. Once deneyim edin, klinik acmak su anda olmaz zaten.

Bunun bu konuyla alakasini anlayamdim, ben mi bir sey kacirdim?

olsalar ne sakıncası var
evlenince eşiniz de olmayacak mı gelirinize ortak
o aile büyütmedi mi sizi
onlar karşılamadı mı bunca yıl eğitim masrafınızı
gelire de ortak olsunlar ne olur

Eee yani isyerinia cmak icin aile yatirim yapiyor, konu sahibesi de kolgucunu koyacak gayet ortakliktir bu. Aile sermayeyi veriyor, ortak olmalari normal.

Eee yani isyerinia cmak icin aile yatirim yapiyor, konu sahibesi de kolgucunu koyacak gayet ortakliktir bu. Aile sermayeyi veriyor, ortak olmalari normal.
Ben ortak olmasınlar demiyorum. Ancak istemiyorum klinik acmayi. Düz memur olma kafasındayım ben. Ailemle çok güzel senelerim olmadı benim. Hep korka korka büyüdüm ben. Hic guzel bir gunumuz olmadı. Babam sağolsun okuttu ama hic sevgisini gostermedi. Hep babamdan korktum.

Sosyal medyada 2 tane cicek gibi babayı görüp benim ailem cok kötü triplerine girmeyin. Baba işi şans işidir. Kimsenin babası öyle harika değil.

Aile sözü dinlemeyen istisnalar hariç pişman olur..Bunu bilir bunu söylerim..Ben de zamanında evlenmek için kariyerimi erteledim..Evet mesleğimi yaptım,yapıyorum ama evlendikten sonra da hallederim dediğim mertebeye gelemedim..Es seçimi zaten piyango gibi bana göre..

Eee ol o zaman, önce bir iş bul çalış sonra kpss ye çalış. Klinik olsun olmasın bir işin olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…