Bu kazanca ortak olmak değil ki. Sizin mesleğinizi yapabilmeniz için verdikleri sermayeyi uzun vadede almayı kabul ederek yapılan çok büyük bir fedakarlık.
olur mu ya
bi kere doğurduk diye ömür boyu bunların kölesi olacağız
bi öf desen suç
ağzını açsan kabahat
hele üç kuruşları asla geçmesin aileye
mazallah günah
olur mu ya
bi öf desen suç
ağzını açsan kabahat
mazallah günah
10 sene sonra gelip bizimkiler de kkya konu açar
anam tırnağımın ucu kırılınca beni anlamadı
tencerenin kapağını açamayınca altı ay depresyona girdim diye
bıktım artık hayatlarındaki her sorunun suçunu ailesine atanlardan
biraz büyü de sorumluluğunu al o zaman
kendin düzelt bi şeyleri
ama yok 645438975349875 yaşına gelip üüüüüü çocukluğum
kim düzgün yaşadı büyüdü ki bu ülkede
Bir kazancınız geliriniz olmadan evlilik işlerine girişmeyin derim. Zevklerinizden,isteklerinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. 3-5 kuruş köşenize atın istediğiniz gibi olsun. Çevremdeki arkadaşlarım da atama bekliyordu ama asgari ücretli de olsa bir işe girip para biriktirdiler. Lazım oluyor illa ki. Ben de atandıktan sonra girişeceğim nişanlılık işlerine acele etmiyorum. Ailem vaat veriyor ama yük olmak istemiyorum
olur mu ya
bi öf desen suç
ağzını açsan kabahat
mazallah günah
Hayır birde evlenmeye kalktıklarında kuracakları ev için yine ailelerin herşeyi yapmasını bekleyecekler. Çünkü anne babalar mecbur. Aslında bırakacaksın, evleneceğim demeyi bilen her ihtiyacını kendi halletsin. Sonuçta evlenmeye karar verdiğine göre hayatının da sorumluluğunu almaya hazır demektir.
Ailenin sözünü dinle lütfen evlilik filmlerdeki gibi bir şey değil. Ailen ne kadar güzel düşünüyor sana iş kuracaklar, tabi ordan da zaten kendin biraz para vermelisin onlara. Bence aileni düşün, işini kur sevgilini daha iyi tanı.Onlar senin iyiliğini düşünüyor, sana iş de kuruyorlar ne güzel.
Ailenizin yerinde olsam hemen evlendirirdim. Zaten senelerce bir sürü para harcamışlar, sonuç ortada. Üniversite bitirmiş kız "koca" diye ağlıyor, vizyonsuzluktan başka bir şey değil. Değmez beş kuruş harcamaya, onlar da yakında anlarlar.
Mis gibi meslek edinmişsin apar topar evlenmeye kalkıyorsun bence ailen haklı iyi kötü çalışma hayatına atıl paranı Kazan keyfini çıkar.ayrica ailenin teklifi kötü değil klinik açılacak bir sürü masraf edilecek belki ilk yıl doğru dürüst para bile kazanamayacaksin neden bu kadar tepkilisin