• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem evlenmeme karşı geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var :(
Aldatıldığını nerden biliyorsunuz, boşanma sürecinde destek olduğunuzu söylüyorsunuz ama ne kadarına hakimsiniz. Kimse ben ayının tekiyim tepem attı dövdüm demiyor, hep aldatıyor bunların karıları. Aldattı dövdüm demek zaten senden de şüphem geçerse sana da acımam demek. Nasıl güvenecek sırt dayayacaksınız, herifin travması var zaten öyle bir yerde tetiklenir ki anlamazsınız bile bi bakmışsınız tekme tokat girişmiş. Doğru bile olsa her şeyi ile sıkıntılı, o çocuklar oyuncak bebek değil, üstelik aldatan kadın arsız olur, her an iki çocuğu da başınıza atıp gidebilir. Babanne falan bakıyorsa evlendiğiniz gün bavulu toplayıp yollayabilir. Başınıza geleceği bilin sonra ailenizi ikna peşine düşün.

Ne diyelim aldatmış bak dövmesi normal o zaman mi diyelim? Ailen doğru söylüyor ama dinlemeyecegin ortada, ayrıca adam boşanmadan görüşmeye baslamissiniz, gayet net o da eşini aldatmış. Malzeme bu yani, iyi birşey olur diye bekleme.

20 yıl önce olmuş olay, adam 43 yaşında kızı nasıl şahit oluyor anlamadim

Belki adam yaptı yaptı kadın da bıktı kendisine birini buldu?
Adamlar ev dışında her yerde yapabiliyor, kadın bacağında iki çocukla gideceği yer kısıtlı, kızı evde görmüştür anasını.

Aldatıldığını nerden biliyorsunuz, boşanma sürecinde destek olduğunuzu söylüyorsunuz ama ne kadarına hakimsiniz. Kimse ben ayının tekiyim tepem attı dövdüm demiyor, hep aldatıyor bunların karıları. Aldattı dövdüm demek zaten senden de şüphem geçerse sana da acımam demek. Nasıl güvenecek sırt dayayacaksınız, herifin travması var zaten öyle bir yerde tetiklenir ki anlamazsınız bile bi bakmışsınız tekme tokat girişmiş. Doğru bile olsa her şeyi ile sıkıntılı, o çocuklar oyuncak bebek değil, üstelik aldatan kadın arsız olur, her an iki çocuğu da başınıza atıp gidebilir. Babanne falan bakıyorsa evlendiğiniz gün bavulu toplayıp yollayabilir. Başınıza geleceği bilin sonra ailenizi ikna peşine düşün.
Hepsini anlattım. Ama artık kimseden bir yorum beklemiyorum.

Diyorsunuz ya çocuklar annesini kötülemez diye. Evet ama gerçekten anne olanın ki 3 yıldır bir kere görmek bile istemedi kadın ama hep suçladı. Bunlara tanık oldum. Her zaman annelerini görmeleri konusunda da desteğim ayrıca ama çocuklar annelik görmediği için kendileri istemiyor. Yargılarken iyi düşünün çünkü kimse kolay şeyler yaşamıyor. Bazen vazgeçmek kolay da olmuyor. Hayat herkese aynı şartları sunmuyor çünkü. Bir kere bu hatayı yapmış ama bir daha asla el kaldırmamış. İkinci aldatışında bile aramış ve evden ayrılmasını yoksa polisle geleceğini ve uzaklaştıracağını söylemiş. Kadında terketmiş zaten. Ve evet. Bunları çocukları anlattı. Çünkü kızı aramış babasını ve aldatıldığını o şekilde öğrenmiş
Eskiden şikayet yoktu çünkü, kadın da fena açmış gözü, o el bi daha kalksaydı adamın başı sıkıntıya girerdi, o şiddet dava dosyasında bir güzel kullanılırdı.

Ne diyelim aldatmış bak dövmesi normal o zaman mi diyelim? Ailen doğru söylüyor ama dinlemeyecegin ortada, ayrıca adam boşanmadan görüşmeye baslamissiniz, gayet net o da eşini aldatmış. Malzeme bu yani, iyi birşey olur diye bekleme.
Hayır ama biraz olsun anlayabilirdiniz. Konuşmak her zaman kolaydır.

Eskiden şikayet yoktu çünkü, kadın da fena açmış gözü, o el bi daha kalksaydı adamın başı sıkıntıya girerdi, o şiddet dava dosyasında bir güzel kullanılırdı.
Polisle geleceğim diyen kişi erkek arkadaşım. Kadın değil

Ohooo. Gerçekten yorum yapmayın. Okuduğunu anlamayan kimseden yorum gelmesin. Tek işiniz okumadan anlamadan yargılamak.
Yazdığınız anlaşılmıyor gerçekten, adam aldatmamış olsa neden hak ettiğini düşünelim?

Ohooo. Gerçekten yorum yapmayın. Okuduğunu anlamayan kimseden yorum gelmesin. Tek işiniz okumadan anlamadan yargılamak.
Yargılamak kelimesini kullanmadan cümle kuramıyo musunuz 😵‍💫 o zaman siz de adamın eski karısını yargılıyosunuz. Üstelik olayları kadından dinlemeden.

Nası açmış gözünü o zaman. Tekrar aldatarak mı
O gün yediği dayakla oturan kadını bugün kimse durduramamış o kadar yaptığına rağmen elinin ucuyla dokunamamış sevgiliniz.

Yargılamak kelimesini kullanmadan cümle kuramıyo musunuz 😵‍💫 o zaman siz de adamın eski karısını yargılıyosunuz. Üstelik olayları kadından dinlemeden.
Koca uğruna kızını elinde çocukla kapının önüne koyan bir ana biliyorum, çok kıymetli şimdi o ana, laf ettirmiyorlar analı kızlı o koca delisine. Konu sahibi gaza gelip bu kadar kötülemesin bu kadını. Yarın kıymetli olur. Anaları sonuçta.

Yoo gayet de o taraftan da dinledim. Ama artık detaya inmeyeceğim. İsteyen istediğini yazabilir. Teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için

Ayrılsaymiş ilk öğrendiğinde boşanmak daha mi zor gelmiş. Bu sebepten dövdü filan sacma. Boşanma sebebi aldatılma değil , adamın şiddet göstermesidir.

Sizin çocuğunuz var mi?

Koca uğruna kızını elinde çocukla kapının önüne koyan bir ana biliyorum, çok kıymetli şimdi o ana, laf ettirmiyorlar analı kızlı o koca delisine. Konu sahibi gaza gelip bu kadar kötülemesin bu kadını. Yarın kıymetli olur. Anaları sonuçta.
Kıymetli olsun zaten. Ben bunu hep destekledim yine desteklerim. Keşke o çocuklar ergenliğini anneleriyle atlatsalardı mesela ya da şu an bi dertleri olduğunda annelerine de sarılabilselerdi. Hep baba demek bi kız çocuğu içinde baba içinde zor çünkü

Ayrılsaymiş ilk öğrendiğinde boşanmak daha mi zor gelmiş. Bu sebepten dövdü filan sacma. Boşanma sebebi aldatılma değil , adamın şiddet göstermesidir.

Sizin çocuğunuz var mi?
Evet boşanmak zor gelmiş. Bakıcı olarak kullanmış napsın erkek işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X