Ailem evlenmemi istemiyor

Arada 7 yaş var

Farklı şehirde

Meslekler de farklı

Nasıl tanıştınız ne kadar tanıyorsunuz

Akranım okulda tanıştık dersiniz anlarım

Aynı şehirdeyiz sokakta işte düğünde gezmede tanıştık dersiniz anlatım

İşlerimiz benzer ya da aynı yerde çalışıyoruz derseniz yine anlarım

Ama bu aşamada aklıma sadece netten tanışmak geliyor

Bir de neden siz gidiyorsunuz mesela

Güvenlik derken avm mi kamu kurumu mu ya da fabrika vs mi

Yani işi garantili mi de ille de onun şehri

İçime kız anası kaçtı galiba :))))))

Ne kadar tanıyorum sorusuna kimse evlenmeden önce bi insanı tam anlamıyla tanıyamıyor. Netten tanışmadık arkadaş aracılığıyla tanıştık. Isı de sürekli bir iş. :)

Tanışıp yorum yapsalar daha iyiydi sanki..Biraz bencillik ediyor bazen aileler.
Sizin başka şehre gitmeniz işlerine pek gelmez ondan direkt kestirip atmışlar.

ben bu yaşıma kadar ailesinin rızası olmadan evlenip mutlu olanı görmedim. İnşallah sen mutlu olursun canım

Ben de girmedim.
Ama ailenin her kararda çocuğunu desteklemesi yanında durmasından yanayım.
Umarım ikna olurlar da güzel olur her şey.

Yaş değil ama iş konusunda aileniz haksız sayılmaz. Siz iki kat maaş alıyorsanız sevgilinizin maaşı 2500 TL civarıdır aşağı yukarı.

Şuan için sorun olmaz gözükür ama zamanla sorun olur bu durum.

Hamilelik, doğumdan sonra belli bir süre çalışmama durumlarında geçinmeniz zor olur.

Yaş ilerledikçe, çocuğu oldukça hayattan beklentileri farklılaşıyor insanın, sadece sevmek yetmiyor.

Evliliklerde mantık kısmıda devrede olmalı muhakkak diye düşünüyorum ben.

Herşeye rağmen istiyorsanız babanizın hatrını saydığı birilerini araya koyun en azından tanışmak için ikna etmeye çalışsınlar.

Evet çok yakın zaman da yaşadığım olayı anlatayım, birini çok sevdim mezhep den dolayı işinin çok uzak yer olduğundan dolayı ailem katiyen istemeyiz dedi, 4 ay da ikna etmeye uğraştık hem x kişi, hem ben ( sonunda ailem kızımız mutlu olacak seviyorlar birbirlerini tanıyalım dediler)

Geldiler çocuğun evde kavga çıkarması abuk subuk şeyleri bahane edip iftira etmesi çirkefleşmesi cabası oldu. Yani beni de geç aileme çok mahçup etti. Elbette ki babam gönderdi. Bundan sonra ailemi çiğnemeyeceğime dair söz verdim.

Seni de en azından bir tanısınlar, uygun görmezlerse, bilki hayır değildir. Diretme.

Ewet bunlar sorun olabilir ama olmaya da bilir.
Önemli olan her sıkıntıyı birlikte göğüsleyebilmektir

Gec mis olsun.
Evet tanıdıktan sonra yok deseler anlayacağım ama böyle anlam veremiyorum.

Sanırım banka güvenliği sevgiliniz.
Ben olsam ailemi dinlerdim. Erkekler kadının kendinden üstün olmasını kabullenemiyor. Şimdiki tavrına aldanmayın sakın.

Dışardan üçüncü bi gözden tavsiye alın bence çok güvendiğiniz arkadaş yada teyzeniz olabilir 7 yaş çok değil ama ilerde çok görünür gözünüze meslek olarakta az gelir kazancı heleki çocuklar olunca farklı şehir anne baba yardımı göremezsin bilemedim ben olsam evlenmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…