Sanırım banka güvenliği sevgiliniz.
Ben olsam ailemi dinlerdim. Erkekler kadının kendinden üstün olmasını kabullenemiyor. Şimdiki tavrına aldanmayın sakın.
Ben 30 yaşındayım. Ben memurum. Kendisi de güvenlik
Istedikleri için haklı çıkıyorlar istemedikleri için gönül rahatlığıyla evlilik olmayınca tabi ki sıkıntı olur. Benim niyetim ikna edip öyle evlenmekyani bielemedim bşy de yok aslında.. ama Ailelerde istemeyınce genelde haklı çıkıyolr. .
Tabiki Allah bilir. Siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Ailenizi ikna yoluna gidin bari. Rızalarını almadan evlenmeyin.Evet 5 yıllık birlikteliğimiz var böyle yarı yolda bırakmak istemiyorum.herb yönüyle anlasttığım biri. Ben böyle evlilikler de gordum kadının daha iyi kazandığı. Ama mutlu olanlar da var olmayanlar da var. Bunu ancak Allah bilir.
Yaş farkı normal bence ama ailen sanki maaş açısından statü farkını dert etmiş gibi.Ancak şuan pek anlaşılmasa da ilerde bu farkı gurur yapabilir erkek arkadaşınız.
Yok adam 37 yasında kücük değilmişKuzum sen 30 o 23 yaş. Bana göre hala çocukça bir yaş.
Ailen haklı.
Tabiki Allah bilir. Siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Ailenizi ikna yoluna gidin bari. Rızalarını almadan evlenmeyin.
Evet ben küçuğüm :)Yok adam 37 yasında kücük değilmiş
Tabiki Allah bilir. Siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Ailenizi ikna yoluna gidin bari. Rızalarını almadan evlenmeyin.
Ayrıca fazla fedakarsınız. Şehir değiştiren siz, ailesini karşısına alan siz...
O ne yapıyor bu ilişki için?
Sizin yaptığınız ne peki? Bir evlat anne babayı nasıl elin adamı için gözden çıkarır?Evet sırt cevirmek istemem ama bana seçenek olarak o yolu gösteriyorlar. Bi anne baba evladını nasıl bu kadar kolay gözden çıkarabilir? Teşekkür ederim..
Bu fedakarlık değildir amaGelip tanışması lazım bu durumda ama bizimkiler tanışmayı kabul etmediği için o da gelemiyor
Sizin yaptığınız ne peki? Bir evlat anne babayı nasıl elin adamı için gözden çıkarır?
Bu fedakarlık değildir ama
Onun sizin şehrinize gelme imkanı yok mu? Uzağa gitmezseniz aileniz belki yumuşarPeki napabilir gerekten başka ne yapalım nasıl bir yol izleyelim farklı fikir acısından soruyorum.
Hayır arkadaşım siz çok kazanıyorsunuz ondan o az kazanıyor diye üzülebilir dedim bir sakin olun önce !!Statü sorun zaten.
Neyini gurur yapacak anlamadim parasını yiyorum gibi mi !
Onun sizin şehrinize gelme imkanı yok mu? Uzağa gitmezseniz aileniz belki yumuşar
Benim eşimi de babam memleketinden dolayiistememişti, kayınpederim babamın sürekli gidip vakit geçirdiği yere gidip babamla tanıştı. Oturup konuşmuşlar 2 saat kadar, sonra eve gelip ailece tanışmayı kabul etti babam. Sonrası geldi zaten.Gelip tanışması lazım bu durumda ama bizimkiler tanışmayı kabul etmediği için o da gelemiyor
Hayır arkadaşım siz çok kazanıyorsunuz ondan o az kazanıyor diye üzülebilir dedim bir sakin olun önce !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?