Ailem evlenmemi istemiyor

Sanırım banka güvenliği sevgiliniz.
Ben olsam ailemi dinlerdim. Erkekler kadının kendinden üstün olmasını kabullenemiyor. Şimdiki tavrına aldanmayın sakın.

Evet 5 yıllık birlikteliğimiz var böyle yarı yolda bırakmak istemiyorum.herb yönüyle anlasttığım biri. Ben böyle evlilikler de gordum kadının daha iyi kazandığı. Ama mutlu olanlar da var olmayanlar da var. Bunu ancak Allah bilir.

Yaş farkı normal bence ama ailen sanki maaş açısından statü farkını dert etmiş gibi.Ancak şuan pek anlaşılmasa da ilerde bu farkı gurur yapabilir erkek arkadaşınız.

yani bielemedim bşy de yok aslında.. ama Ailelerde istemeyınce genelde haklı çıkıyolr. .
Istedikleri için haklı çıkıyorlar istemedikleri için gönül rahatlığıyla evlilik olmayınca tabi ki sıkıntı olur. Benim niyetim ikna edip öyle evlenmek

Tabiki Allah bilir. Siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Ailenizi ikna yoluna gidin bari. Rızalarını almadan evlenmeyin.
Ayrıca fazla fedakarsınız. Şehir değiştiren siz, ailesini karşısına alan siz...
O ne yapıyor bu ilişki için?

Yaş farkı normal bence ama ailen sanki maaş açısından statü farkını dert etmiş gibi.Ancak şuan pek anlaşılmasa da ilerde bu farkı gurur yapabilir erkek arkadaşınız.

Statü sorun zaten.
Neyini gurur yapacak anlamadim parasını yiyorum gibi mi !

Tabiki Allah bilir. Siz zaten kafanıza koymuşsunuz. Ailenizi ikna yoluna gidin bari. Rızalarını almadan evlenmeyin.

Evet sırt cevirmek istemem ama bana seçenek olarak o yolu gösteriyorlar. Bi anne baba evladını nasıl bu kadar kolay gözden çıkarabilir? Teşekkür ederim..

Gelip tanışması lazım bu durumda ama bizimkiler tanışmayı kabul etmediği için o da gelemiyor

Evet sırt cevirmek istemem ama bana seçenek olarak o yolu gösteriyorlar. Bi anne baba evladını nasıl bu kadar kolay gözden çıkarabilir? Teşekkür ederim..
Sizin yaptığınız ne peki? Bir evlat anne babayı nasıl elin adamı için gözden çıkarır?

Onun sizin şehrinize gelme imkanı yok mu? Uzağa gitmezseniz aileniz belki yumuşar

Tayin isteme hakkı yok. Ben şuan başka şehir de görev yapıyorum ailem başka yerde. Ben söyledim istifa et gel benim yanıma . Ama kabul etmedi iş bulmak kolay değil ilerde belki daha farklı bi iş imkanım olur gibisinden konuştu.

Gelip tanışması lazım bu durumda ama bizimkiler tanışmayı kabul etmediği için o da gelemiyor
Benim eşimi de babam memleketinden dolayiistememişti, kayınpederim babamın sürekli gidip vakit geçirdiği yere gidip babamla tanıştı. Oturup konuşmuşlar 2 saat kadar, sonra eve gelip ailece tanışmayı kabul etti babam. Sonrası geldi zaten.
Sadece sizin söylemeniz yetmiyorsa babanız için bu tarz birşey de yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…