• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem, hayatım, bıkkınlık

Elimde değilki mesela bugünkü kavga ben içerde oturuyordum onlar misafir gelicek diye tatlı falan yapıyorlardı ama duyuyorum tartışıyorlar bi yandan. Sonra dediki o yapsın oturuyo orda dedi benim için. Bende seslendim anne bırak muhattap olma şununla diye çünkü tersleyip duruyordu duyuyordum. Sonra aynen şunları dedi “katil olacağım yemin ederim.” Bu ilk diyişi değil daha oncedende seni öldürücem gibi çok şey söyledi bana. Sonra gittim anneme sen ağzını açamıyor musun onun bu sözüne dedim be dediğini duymuyor musun çok mu normal bu ettiği laf dedim. Kardeşim olcak benimle dalga geçti iğrenc bi yüz ifadesiyle gülerek korktun mu evet kork falan diye öyle başladı.
Yemeğinde hediyesinde değilim gerçekten sadece kinci bir insan olmadığımı bencil olmadığımı belirtmek için yazdım
Bidahakine "dikkat et ben seni öldürmiyim ablanla dogru konus" derdim ben. Böyle insani yola getiremezsin cnm saygisini tamamen kaybetmis anne baba bisey demeyince

İnsanlar kafayı mı yiyor anlamadımki

Back
X