Ciddi misiniz? Yok artık..Babamla gene kavga ettik dün on buçukta gelmiştim bugün on bir gibi geldim demediği laf kalmadı bana dokuzda gelmezsem bir daha gelmeyimmiş beni mahvedermiş ne hakaretler öldürürüm va dayanamıyorum artık
Gerçekten öyle kız arkadaşlarım bile dalga geçiyorlar benimle itici geliyor insanlara benim bu durumum
Babamla gene kavga ettik dün on buçukta gelmiştim bugün on bir gibi geldim demediği laf kalmadı bana dokuzda gelmezsem bir daha gelmeyimmiş beni mahvedermiş ne hakaretler öldürürüm va dayanamıyorum artık
Eski sevgilimle ikimiz de 17 yaşındaydık annesi akşam 10’da başlardı aramaya hadi gel diyeben kız halimle babama derdim dışarıdayım diye akşam 11’de falan, selam söyle arkadaşlarına derdi. Böyle şeylerde ailem rahattır ama kısıtlamalarına asla izin vermezdim hele ki çalışırken asla karışamazlar bu şekilde. Sorumluluk sahibi olduğuma ve kendimi tehlikeye atmayacağımı bilirler, ben de asla cılkını çıkarmam ama ilk üniversiteye gittiğimde attım bütün hevesimi. O yıl kimi zaman 3-4’lere kadar dışarıdayken şimdi 7-8’den sonra kolay kolay dışarıda bulunmuyorum. İnsanın bi şekilde bazı şeylerden hevesini alması, yaşayıp görmesi gerektiğini düşünüyorum. 23 yaşındayım ve artık kendimi sabahlara kadar barlarda gezip kusana kadar içmek için yaşlı görüyorum, 18-19 yaşımdayken her haftasonu yaptığım şeydi bu.
Bir arkadaşınızla falan eve çıkma imkanınız yok mu?
Babamla gene kavga ettik dün on buçukta gelmiştim bugün on bir gibi geldim demediği laf kalmadı bana dokuzda gelmezsem bir daha gelmeyimmiş beni mahvedermiş ne hakaretler öldürürüm va dayanamıyorum artık
Ben şahsen Türkiye'de kızları 30 yaşında olup da bu kadar baskı uygulayan bir aileye rastlamadım. Siz nerede yaşıyorsunuz?Burdaki insanlar da atip tutuyor sinir oldum. Herkesin ailesi bir degil bazi aileler kizlarini oldurebiliyor bile. Turkiye'de yasiyoruz. Konu sahibini suclamayi kucuk gormeyi birakin. Evinde baskiya ugrayan kiz bir de "aaayhhh sekerim olur mu oyle cocuk gibi ezik misin sennn" baskinizla ugrasmasin. (Yanlis anlasilmasin ailesi normal demiyorum ama baskidan kurtulmak oyle sak diye isyan ettim oldu gibi bisey degil, ailesini tanimiyoruz).
Bir şey soracağım aileniz bu kadar baskıcıysa nasıl üniversite okudunuz? Ailenizin oturduğu şehirde mi okudunuz?Babamla gene kavga ettik dün on buçukta gelmiştim bugün on bir gibi geldim demediği laf kalmadı bana dokuzda gelmezsem bir daha gelmeyimmiş beni mahvedermiş ne hakaretler öldürürüm va dayanamıyorum artık
Allah tan uçlarda yaşamıyorsunuz. Ben de üç kız annesi olarak 9 değil, 7 derdim.
Ben şahsen Türkiye'de kızları 30 yaşında olup da bu kadar baskı uygulayan bir aileye rastlamadım. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Yorumlarınızı gerçekten çok beğeniyorumYok artık ya. Akşam yedi nedir? Çocuk mu bu insan. Mesai zaten 18de biter. Hemen koşa koşa eve mi dönecek bu kadın işten çıkınca. İş arkadaşlarıyla bir akşam yemeği bir kahve içmeyecekse neden o saate kadar çalışsın.
Bunun adı esarettir kimse kabul etmez.
Saçmalık kusura bakmayın.
Ben özgürlüğümü kazanmak istiyorum ama ailemi de karşıma almak ah almak istemiyorum duygusal yapımdan dolayı.
Şuan çalışıyorum üç beş aya kadar zam bekliyorum bütçem iyi değil o zamana kadar da orta yolu bulmaya çalışacağım ama boyun eğmeden mesela dokuzda eve gel demişti dokuz buçukta geldim diğer günler gene on on bir de geleceğim. Zaman geçiyor ama İnan’ın ben ufak şeyleri bile kafaya takan bir insanım ev halkı da üzülsün kırılsın İstemiyorum ama umarım insafa gelirler.Başka şehirde iş arayın ve gidin.
Daha iyi şartları var dersiniz.
Maddi olarak zorlanırsanız ev arkadaşı gibi alternatifler bulursunuz. Evden çıkmanız laızm p zaman.
Siz güzellikle çözmek isterken ömür de geçiyor. Yaşlanınca ah etmek istemezsiniz bence
Üniversiteyi hangi şehirde okudunuz?Şuan çalışıyorum üç beş aya kadar zam bekliyorum bütçem iyi değil o zamana kadar da orta yolu bulmaya çalışacağım ama boyun eğmeden mesela dokuzda eve gel demişti dokuz buçukta geldim diğer günler gene on on bir de geleceğim. Zaman geçiyor ama İnan’ın ben ufak şeyleri bile kafaya takan bir insanım ev halkı da üzülsün kırılsın İstemiyorum ama umarım insafa gelirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?