Ben de oyle isten eve evden ise.iyice sıkıldm.bu mu yani yasamak.onlar bizi koruduklarini saniyolar ama psikolojimizi hic dusunmuyorlar.sabretmekten baska caremiz yokAynen bende daha baş edemiyorum ama bu sefer psikolojimi etkiliyor kendimi iyi hissetmiyorum hiç aslında zarar veriyorlar böyle yaparak farkında değiller ne yapıcam ne edicem bilmiyorum takatim kalmadı vallahi evliliğide bir kaçış olarak görmüyorum yağmurdan kaçarken doluya da tutulabiliriz.. ama artık çocuk değilim 36 yaşına geldim bu ne bu sıkmak işe git işten çık eve git
Bir gelir düzeyiniz yaşantınız var mı?Merhaba 36 yaşındayım çalışan biriyim boğuluyorum kızlar kafeste gibiyim ailem herşeyime karışır nerdeydin kimleydin nereye gittin saat 10 oldumu ararlar nerdesin saat kaç oldu bir arkaşımda kalamam gezemem rahat rahat hep baskı altındayım inanın o kadar çok daraldım ki anlatamam boğuluyorum sanki hayatımdan vazgeçirecekler artık ailem diyorum kötü laf söyleyince içime dert oluyor ama üzerime çok geliyorlar Allah benim sonumu hayır etsin
Sizi önemseyen ve merak eden bir aileniz olduğu için çok şanslısınız değerini bilin...Ben 30 yaşında çalışan bir insanım belli şeyleri aşmış birisiyim öyle aşırı uçları hiç bilmiyorum eve de en geç 11 olmadan geliyorum ama gel gelelim ailem bana sürekli müdahale ediyor özellikle babam bugün daha kavga ettik neymiş 9 oldu mu evde olacakmışım yaşıtlarım eve gece 1-2 gibi gidiyor ben ise şimdiye kadar hiç yaşamadım. Giydiğim kıyafete kadar her şeyime karışılıyor bir sevgilim vs yok çünkü kimse benimle olmak istemiyor ailemin bu tutumundan ötürü ne gece dışarı çıkabiliyorum ne farklı ortamlara girebiliyorum işin içinden çıkamıyorum. Gelirim iyi olsa ayrı eve çıkarım ama malesef hoş ona da izin vermezler tek çarem evlenmek o zaman da yine farklı bir esaretin içine gideceğim sizce ne yapmalıyım dostlar
Sakin olabilirsin ailenin tek yaptığı seni korumaya çalışmak yanlış bir karar verip evlenme evlenmek yanlış bir şey değil de ailenin sana yaptıkları sana Zor gelirken sevmediğin bir adamı çekmek daha zor gelir ayrıca ben tanımıyorum sevdiğine değer veren kimse böyle saat konularına takılmaz ben 32 yaşındayım en yakın arkadasım haricinde kimsede kalmama asla izin vermiyor hala ayrıca onun sözü araban bal kabağına dönüşmeden gel ama ben en geç 10 gibi geliyorum seni seven adamın ailenin bu davranışları hosuna gider itmez Yani bu devirde erkekler hala böyle seyleri önemsiyor baska sorunlar varsa bilemiyorum ama ben de anne olsam ben de ailen gibi davranırımBen 30 yaşında çalışan bir insanım belli şeyleri aşmış birisiyim öyle aşırı uçları hiç bilmiyorum eve de en geç 11 olmadan geliyorum ama gel gelelim ailem bana sürekli müdahale ediyor özellikle babam bugün daha kavga ettik neymiş 9 oldu mu evde olacakmışım yaşıtlarım eve gece 1-2 gibi gidiyor ben ise şimdiye kadar hiç yaşamadım. Giydiğim kıyafete kadar her şeyime karışılıyor bir sevgilim vs yok çünkü kimse benimle olmak istemiyor ailemin bu tutumundan ötürü ne gece dışarı çıkabiliyorum ne farklı ortamlara girebiliyorum işin içinden çıkamıyorum. Gelirim iyi olsa ayrı eve çıkarım ama malesef hoş ona da izin vermezler tek çarem evlenmek o zaman da yine farklı bir esaretin içine gideceğim sizce ne yapmalıyım dostlar
Gece yarısından sonra açık olan restorant azdır. Biz nişanlıyken dışarı çıktığımızda saat on, on bir olunca garsonlar gelip kapatıyoruz diyordu :) üstelik şık yerlerdiBence biraz var. Örneğin sevgilisi demez mi gel hayatım bu akşam bir restauranta gidelim bir yemek yiyelim?
Var güzel bir işim var ama ayrı eve çıkma gibi bir olanağım olamaz evlatlıktan red ederler beniBir gelir düzeyiniz yaşantınız var mı?
Keşke çıkabilsem ama izin vermezlerayrı eve çıksan
Gece 1-2de yemek yemek sağlığa zararlı :) 7-8 gibi yiyebilirler karşımdaki erkeğin beni benden önce düşünmesini, “eve geç kalma sizinkiler kızmasın” demesini beklerim ha gece çakmamı isteyen bir erkek benim sevgilim olamaz zatenBence biraz var. Örneğin sevgilisi demez mi gel hayatım bu akşam bir restauranta gidelim bir yemek yiyelim?
Gece yarısı için demedim ki zaten. Saat 9'da evde olacaksın diyormuş ailesi.Gece yarısından sonra açık olan restorant azdır. Biz nişanlıyken dışarı çıktığımızda saat on, on bir olunca garsonlar gelip kapatıyoruz diyordu :) üstelik şık yerlerdi
Gece 1-2 demedim ki zaten? Ailesi 9'da evde okacaksın diyormuş. Bana anormal geldi bu durum, sonuçta 30 yaşında koskaca bir kadından bahsediyoruz. Ama sizin görüşünüz farklı olabilir saygı duyarım.Gece 1-2de yemek yemek sağlığa zararlı :) 7-8 gibi yiyebilirler karşımdaki erkeğin beni benden önce düşünmesini, “eve geç kalma sizinkiler kızmasın” demesini beklerim ha gece çakmamı isteyen bir erkek benim sevgilim olamaz zaten
Gece 1-2de yemek yemek sağlığa zararlı :) 7-8 gibi yiyebilirler karşımdaki erkeğin beni benden önce düşünmesini, “eve geç kalma sizinkiler kızmasın” demesini beklerim ha gece çakmamı isteyen bir erkek benim sevgilim olamaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?