- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.048
- 298
- Konu Sahibi alisinparadise
-
Hayırdır? Annesi sizsiniz galiba.Bu ne acımasız yorum tanımadığınız genç bir kıza.keşke herşey yazıldığı gibi olsa sen ne yapıyorsun acaba iki kız kardeşiz demişsin acaba sürekli kıskanarak aile içinde huzursuzlukmu çıkarıyorsun yada annenin mutlu evliliğinde ikinci babana saygı göstermeyerek söz mü dinlemiyorsun .belki de ders çalış dendiğinde sabahlara kadar instada erkek kasıyordun . İş bulunduğunda beğenmemezlik yapıyordun, yazından genç olduğunu ve en fazla iki sezon çalışma hayatın olduğunu tahmin ediyorum bu sebeple belki de ailen senden para istememiştir. belki de sen zordaki ailene yardım etmek için bir miktarını kendi isteğinle vermişsindir onlar istemese de içimden geldi katkıda bulunmak istiyorum demiş olabilirsin.bir de böyle düşünmek lazım kendi penceren kirli ise başkasını suçlayamasın.merak ettiğim sana para yok derken nelere para buldular yoksa sana yemek vs mi aldılar senin paranı nereye harcadılar kendileri yedi sen baktın mı kumar borcu mu ödediler ilginç .Mesela anneniz bu yazınızı görse yazıklar olsun neyini eksik ettik NEYİ İKİ KERE İSTEDİNDE ALMADIK derler mi ?
Çok bildiğinizi sanarak vakit kaybetmişsiniz ben yazarı bizzat tanıyan biri olarak yazdım ama siz ne yazanı ne de beni tanımadan yorum yapabilmişsiniz ilginç. Bu Tarz psikoloji eşiği düşük insanlar sizlerin yorumların etkilenerek hayatlarını şekilllendiriyor. Onun yerine annene babana kardeşine sıkı sıkı sarıl onlar seni çok seviyorlardır her aile diğer aile üyelerini mutlaka sever VS demeniz gerekiyordu yazık sanırım okumuş diplolamalı bir cahilsiniz....sonuç olarak bir psikolojik bozukluk ve intihar düşüncesi var demek ki bir yerlerde ihmal gerçekleşmiş burası psikolojiden biraz anlıyorsanız kesin. ha kendi kendini iyileştirecek ve o ihmal tam olarak nerede oldu bilmiyoruz orası ayrı, keza öz babası ortada yok en başta. iyileşme de aileni suçlayarak olmuyor zaten, durumu kabullenerek ve kötü deneyimden bir amaç, vesile çıkararak oluyor. bunları konu sahibi için yazdım. size gelirsek bu saydıklarınız sadece varsayım ve belki de sizin pencerenizin kiri o yüzden dikkatli olun derim. herkes herkesin aynası esasında. bakış açın seninle ve içinde olanlarla ilgili. şeytanın avukatlığı yerine göre lazım, bakış açınız değil ama üslubunuz yersiz kaçmış.
Size hayırdır ben tanıyorum da konuşuyorum. Siz beni tanıyormusunuz da benimle hayırdır ile konuşursunuz biraz üslübunuzu düzeltseniz çok sevinirimHayırdır? Annesi sizsiniz galiba.Bu ne acımasız yorum tanımadığınız genç bir kıza.
Peki kız kendi kendine mi böyle oldu psikoloji eşiği düşük demişsiniz. Ne oldu da psikolojisi bu hale geldi bunları sorguladınız mi? Tanıyorum demişsiniz madem tanıyorsunuz niye destek olup yön göstermediniz? İhtiyaçları gidermek sadece maddi olarak olmuyor manevi İhtiyaçları karşılanmamış bir birey var. Haklı ya da haksız bunu burda anlatılan kadarıyla bilemeyiz ama ne hissettiğini neden bu kadar küçümsüyorsunuz ve hislerini görmezden geliyorsunuz. Tanıyorum demişsiniz annesi ya da kız kardeşi olduğunuzu düşünüyorum yoksa evin içinde ne yaşadığını nasıl bu kadar kesin bilebilirsiniz ki.Çok bildiğinizi sanarak vakit kaybetmişsiniz ben yazarı bizzat tanıyan biri olarak yazdım ama siz ne yazanı ne de beni tanımadan yorum yapabilmişsiniz ilginç. Bu Tarz psikoloji eşiği düşük insanlar sizlerin yorumların etkilenerek hayatlarını şekilllendiriyor. Onun yerine annene babana kardeşine sıkı sıkı sarıl onlar seni çok seviyorlardır her aile diğer aile üyelerini mutlaka sever VS demeniz gerekiyordu yazık sanırım okumuş diplolamalı bir cahilsiniz....
sizin saldırganlığınızdan kimin cahil olduğu ortada.. cahillik değiştirilemeyecek bir şey değil ama kötülüğün sebeplerinden biri.Çok bildiğinizi sanarak vakit kaybetmişsiniz ben yazarı bizzat tanıyan biri olarak yazdım ama siz ne yazanı ne de beni tanımadan yorum yapabilmişsiniz ilginç. Bu Tarz psikoloji eşiği düşük insanlar sizlerin yorumların etkilenerek hayatlarını şekilllendiriyor. Onun yerine annene babana kardeşine sıkı sıkı sarıl onlar seni çok seviyorlardır her aile diğer aile üyelerini mutlaka sever VS demeniz gerekiyordu yazık sanırım okumuş diplolamalı bir cahilsiniz....
ne yaptınız yazarı tanıdığınız anlaşılmasın diye böyle böyle yaptığını tahmin ediyorum şöyle olabilir belki böyle olabilir falan mı yazdınız siz deen fazla iki sezon çalışma hayatın olduğunu tahmin ediyorum bu sebeple belki de ailen senden para istememiştir. belki de sen zordaki ailene yardım etmek için bir miktarını kendi isteğinle vermişsindir onlar istemese de içimden geldi katkıda bulunmak istiyorum demiş olabilirsin.bir de böyle düşünmek lazım
Yorum yapmaya değmez.Size hayırdır ben tanıyorum da konuşuyorum. Siz beni tanıyormusunuz da benimle hayırdır ile konuşursunuz biraz üslübunuzu düzeltseniz çok sevinirim
Siz annesi misiniz? Kızın yazdıklarını görüp taciz etmeyi mi seçtiniz?keşke herşey yazıldığı gibi olsa sen ne yapıyorsun acaba iki kız kardeşiz demişsin acaba sürekli kıskanarak aile içinde huzursuzlukmu çıkarıyorsun yada annenin mutlu evliliğinde ikinci babana saygı göstermeyerek söz mü dinlemiyorsun .belki de ders çalış dendiğinde sabahlara kadar instada erkek kasıyordun . İş bulunduğunda beğenmemezlik yapıyordun, yazından genç olduğunu ve en fazla iki sezon çalışma hayatın olduğunu tahmin ediyorum bu sebeple belki de ailen senden para istememiştir. belki de sen zordaki ailene yardım etmek için bir miktarını kendi isteğinle vermişsindir onlar istemese de içimden geldi katkıda bulunmak istiyorum demiş olabilirsin.bir de böyle düşünmek lazım kendi penceren kirli ise başkasını suçlayamasın.merak ettiğim sana para yok derken nelere para buldular yoksa sana yemek vs mi aldılar senin paranı nereye harcadılar kendileri yedi sen baktın mı kumar borcu mu ödediler ilginç .Mesela anneniz bu yazınızı görse yazıklar olsun neyini eksik ettik NEYİ İKİ KERE İSTEDİNDE ALMADIK derler mi ?
keşke herşey yazıldığı gibi olsa sen ne yapıyorsun acaba iki kız kardeşiz demişsin acaba sürekli kıskanarak aile içinde huzursuzlukmu çıkarıyorsun yada annenin mutlu evliliğinde ikinci babana saygı göstermeyerek söz mü dinlemiyorsun .belki de ders çalış dendiğinde sabahlara kadar instada erkek kasıyordun . İş bulunduğunda beğenmemezlik yapıyordun, yazından genç olduğunu ve en fazla iki sezon çalışma hayatın olduğunu tahmin ediyorum bu sebeple belki de ailen senden para istememiştir. belki de sen zordaki ailene yardım etmek için bir miktarını kendi isteğinle vermişsindir onlar istemese de içimden geldi katkıda bulunmak istiyorum demiş olabilirsin.bir de böyle düşünmek lazım kendi penceren kirli ise başkasını suçlayamasın.merak ettiğim sana para yok derken nelere para buldular yoksa sana yemek vs mi aldılar senin paranı nereye harcadılar kendileri yedi sen baktın mı kumar borcu mu ödediler ilginç .Mesela anneniz bu yazınızı görse yazıklar olsun neyini eksik ettik NEYİ İKİ KERE İSTEDİNDE ALMADIK derler mi ?
Yani sizin önce ki yazdıklarınızı da okudumda. Sizin zalimliğinize konu sahibesi iyi dayanmış. Gerçekten zalimsiniz. Kız buraya gelip bir şeyler yazdıysa cidden ihmal edilen bir durum var. Konu sahibinin psikoloji eşiğinin düşük olduğunu bile bile zalimce yazabildiğinize göre sizde vicdan denilen bir şey de yok. Eğer konu sahibini gerçekten tanıyorsanız. Daha şevkatli daha vicdani daha olumlu yaklaşın. Kız ağzıyla intihar edeceğini yazmış. Kimin kimini sevdiği ya da sevmediği belli olmaz. Herkes kendince hissettiğini hissettirildiğini anladığını ya da anlatılanı yazar.Çok bildiğinizi sanarak vakit kaybetmişsiniz ben yazarı bizzat tanıyan biri olarak yazdım ama siz ne yazanı ne de beni tanımadan yorum yapabilmişsiniz ilginç. Bu Tarz psikoloji eşiği düşük insanlar sizlerin yorumların etkilenerek hayatlarını şekilllendiriyor. Onun yerine annene babana kardeşine sıkı sıkı sarıl onlar seni çok seviyorlardır her aile diğer aile üyelerini mutlaka sever VS demeniz gerekiyordu yazık sanırım okumuş diplolamalı bir cahilsiniz....
Biriktirceği parayla uçakla ancak şehir değiştirirsin. 6 ay kazandıgı asgari ücretle kıza git hayatını kur diyosunuz!! Konuşmak ne kadar kolay ya ağzına geldiği gibi kafasına göre akıl vermek çok kolay.Verme paranı kızım biriktir çık git kendi hayatını kur.
Biriktirceği parayla uçakla ancak şehir değiştirirsin. 6 ay kazandıgı asgari ücretle kıza git hayatını kur diyosunuz!! Konuşmak ne kadar kolay ya ağzına geldiği gibi kafasına göre akıl vermek çok kolay.
Valla yaşın kaç bilmiyorum ama sürekli daim bir iş bulmalısın önce mümkünse lojmanı olan yaz kış çalışabileceğin. Eğer olmazsa yatılı bebek bakıcılıgı, yatılı ev yardımcılığı gibi işler ara kendine yani o evden kurtulmak için kalabilecegın iş bak. İzin vermezler falan deme eger karşı çıkarlarsa 6 ay maaşımı siz mi verceksiniz de çek kapıyı çık. Güçlü olmak zorundasın birilerinden yardım iste iş bulmak için olur yatılı kalmak için olur. Bak halk eğitimin yaşlı bakıcı kursları var ona ücretsiz gidip hasta bakıcılıkta yapabilirsin. Oldugun yerden uzaklaşmaya çalış mutlaka bi çözüm yolu bulunur.
Haklısın güzel söylüyosunda kızın sezonda üst düzey bir yöneticilik yapmadıgını ve öyle bi para kazanıpta hayatını kuracak kadar para kazanmadıgını biliyosun kendide söylüyor zaten. Kıza gercekten akıl verceksen ver bence havaya laf atıp biriktir yeaa kendini hayatını kur demekle oluyomu nasıl olcak sen açıkla ozaman? Laf olsun diye yazıyosunuz kıza gram fayfası olmayan cevaplar. Bak bide ben nasıl akıl vermısım oku bakalım aramızdakı farkı gör.Bana niye bu kadar agresif çıktın ablacığım ben ne alaka ... konu sahibesine paranı verme kenara koy yazdım ne var bunda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?