Ailem istemediğim biriyle evlenmemi istiyor....Çaresizim...

Öyle çaresizim ki buraya yazarak içimi döküyorum....Ailemden 2 kişi filan yanımda ama etkileri pek olmuyor...
Annem bağırdı çağırdı git kendinden düşük,soysuz ve namazsız biriyle evlen,seni aldatacaklara layılsın sen diye bağırdı çağırdı.
Git bu evden diyor bende sinirlendim burası benim evim siz gidin,dağ başımı burası dedim hıncını benden alıyon diye çıkıştım ağladım.
İnternetimi kapattıracak ablama,belki son yazım,kuzenden cevap gelmedi karaktersiz,yüzsüz hepsinden nefret ediyorum...
Bana mutluluk haram gibi bu dünyada, dua edin....

Hem de kuzeninle evlenmeni istiyor yani.
Ben kuzen evliliklerine Rabbim izin verse de dünyada zibilyon erkek varken pek iyi bakmıyorum açıkcası.
Keşke elimden gelen bişey olsa

Sizden küçük ailede kız kaldı mı peki çünkü sizle de olamzsa yeni hedef o yani. Ne biçim insanlar var yahu düpedüz ahlaksızlık o olmadı bu bu olmadı hadi bir de şansımızı küçüğünden deneyelim.

Kendileri çok düzgün ahlaka edebe sahip belli ablası olmadı küçüğü o olmadı bir küçüğü kadın nedir ki onlar için bir mal adete olmadı mı değiştir bir de kadına sanki çok değer verir gibi davranmazlar mı.

Ben en küçüğüm...
Evde terör esiyor nasıl almazsın ondan iyisi mi var bunu isteyenler benle konuşmuyor çok üzgünüm...
Kuzenimde mesaj atmadı demekki istiyor daha beterim evde kalmak benim için daha iyi...

Ablan ne düşünüyor. O bari annenle konuşsun. ''Dün beni isteyene benim peşimden koşana bugün kardeşimimi vericeksiniz?'' desin. Ne iğrenç bir iş bu...

Ablamla konuştum beni dinlemezlerki dedi haklıda ona hala kendi tercihinden dolayı kızgınlar ona kızdılar zaten...
Benim iyiliğim düşünülüyormuş herkez kötü kötüler karşına çıkar diyorlar bende evlenmem diyorum anlamıyorlar....
Kuzen kesinkes istemiyorum dese konu kaapnır ona da çok kızgınım onun yüzünden neler çekiyorum....

Dün kuzenim önceden attığım mesajlara cevap yolladı baya yazdık.Olaylar benim dışımda gerçekleşti dedi ablandan dolayı bu iş olmaz dedim aileme,teyzene konuyu kapattım.Ailem boşuna beni üzdü,kırdı.Teyzemin lafından önce kuzenle konuşsaydılar böyle olmazdı,teyzem her iki tarafa biz istiyromuşuz gibi yapmış bunu anneme dedim bi değişiklik olmadığı gibi,hakaret ediyor,aşşağılor.Senin yalnızsın kimle evlensen de yokuz biz diyor daha bir sürü üzücü laf.Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.

Kimse yazmamış....Günlerdir moralim çok bozuktu....Meğersem kuzen de istiyormuş olabilir demiş......
Gözümden düşmüştü ben ablamdan sonra beni istemesi değerini düşürmüştü....Benim dışımda gerçekleşti bende senle aynı fikirdeyim mesajalrı ben isteemdiğim içinmiş...Ailemle konuşmuyorum bana cehennem hayatı yaşatmasınlar diye mantıken,ailem için evet dedim ama içim istemiyorum dedim.....Çocukla defalarca konuştum olmaz bu iş dedim sen beni araya koymadan olmaz de ailene,halana,bizimkilere bari ben rahat ederim....Okula gidip hocama anlattım nasıl ister,nasıl bi karakter dedi...evlenme dedi...Dua edin sözünü tutup konuyu kapatsın...bu moral bozucu durumdan kurtulup eski mutlu,neşeli günlerime dönmek istiyorum.....dua edin...

Biraz iğrençleşmeye ne dersin? Kendini soğutmak için mesela. Hayatından alışkanlıklarından taviz ver. Ne biliyim, pis kok, itici bir şekilde gül, asla istemeyeceği bir hale gel. Olmaz mı? Bu adamın sözünü tutacağını sanmıyorum inan bana. Böyle bir evlilik felaketin olur.

Kendime saygımdan dolayı yapamam....
Zaten uzakta aynı şehirde değiliz...Geleyim dedi ilkinde gel dedim sonra ümit olur düşündüm.
Gelme dedim son kararlı sözlerimi söyledim.Olmaz dedim...istemesi itici geliyo...
Hemen biriyle tanışmak bu teklifin karşıma çıkmasını istemiyorum...
O evlenmeyene dek rahat bırakmazlar.Dua edin.....

sakin ol, ablan istemediyse ve zorla evlendirmediyseler seni de kimse evlendiremez.
istemiyorum demişsin zaten aşırı tepkiler verme kendini yıpratma
bir süre aklını çelmeye çalışırlar sonra vazgeçerler.
kusura bakma ama bence çok saçma bir durum ailen bunu senden nasıl ister yahu??

Ben ömrümün geri kalanında istemediğim biriyle evlenip kendime saygısızlık yapmaktansa bir süreliğine evlenilmeyecek kız olmayı tercih ederim.

Ailem bende ablam gibi reddedersem diye üzülüyorlar çocuk ailesi söz vermiş onlar sevinsin yeter gözüyle bakıyorlar.
Kuzen bunlardan anlayışlı,okları üzerime çevirip ablasından dolayı istemediğni söyleyecekmiş inş olur.
Ablam hep uzaktaydı ben hep ailemin yanında olduğum için kötü oluyor.İlk defa ailemle yaşadığım için pişmanım.
Biriyle tanışmak bir daha bu konunun açılmasını istemem.İçim çok kötü oluyor.
Ablama yapamadıklarını,hınçlarını benden çıkartıyorlar.Ben de sessizim konuşmıyorum kuzen halletsin ona dedim senin evin tek bağımsızsın ablasından dolatı istemediğini söylersen kimse bişey diyemez.Teyzem ikinci kez ortalığı karıştırdı şimdi onun sıkıştırıyor nefret ediyorum.

Şimdiye kadar ne kadar küçük şeylere takmışım ne kadar boşmuş oysa dert buymuş keşke kapansa bir daha küçük şeyleri kafaya takmam ama bitmiyor işte delirmek üzereyim,ağlıyorum,dua ediyorum,yakınlarıma anlatıyorum bana hak veriyorlar ama ailem beni yalnız bıraktı annem ve 2 ablamla konuşmuyoruz.Onlar dediklerine karşı çıktığımdan ben ise kalbimi onurumu kırdıklarından konuşmak istemiyorum.
Bu konuda taktiğimi değiştirmiştim günlerce zehir günler geçirttiler bende anneme kuzenle görüşeceğim dedim ondan beni rahat bıraktı onlara benim evet dediğimi söylemiş öyle zannediyorlar.Ama ben kuzene defalarca anlattım olmayacak sebepleri söyledim,hislerimin değişmeyeceğini söyledim.Beni anladı ben ablasından dolayı vazgeçeceğimi söyleyeceğim dedi.Ama onlar bizimkilere hala bişey demiyor annem oldu bittiye getirmek istiyor.Ablama yapamadıklarını bana yapıyorlar.Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.AİELM bana destek değil kuzen çok iyi ve uygunmuş ama bunlar yetmiyor.Ben mutluluk,sevgi de isterim bunlar yoksa yalnız daha iyiyim hep baskı hep baskı....

ay inanamıyorum hala buzamanda böle bide zorla akraba evliliği yaptırmaya çalışan aileler var sakın böyle bi hataya düşmeyin hem uzun süre ablanızla evlenmeye kalkışmış aileniz çok ilginç gerçekten

Bence butun is kuzeninde bitiyor, o lafini koysa kimse sana bu kadar baski yapamaz.
Hala "ablasindan dolayi istemiyorum" dedirtmeye calisiyorsun adami yani. Bunu bile yapamiyor. Zaten boyle birsey yapmasin, bunu demek bile acik kapi birakir, ona da israr edip fikrini degistirirler.
Yahu bu insan "ben kuzenimle filan evlenmem, akraba evliligi istemiyorum" diye kesin tavrini koyamiyor mu? O kadar mi ezik bir karaktere sahip? Sesini cikarmaya korkuyor. Istemiyorum akraba evliligi desin, bitsin mesele. Kokten kapansin konu.
Bir de o da istiyormus diyorsun. Zorla guzellik olur mu? Karsindaki kiz seninle evlenmek istemiyor iste, bitti. Ne bu boyle iteleye iteleye oglani konusturmaya calismak. Karaktersizlik yapmaya gerek yok. Kusura bakma da kuzenine cok kizdim ben. Is onda bitiyor aslinda ama o pek birsey halledemeyecek galiba. Allah yardimcin olsun ne diyim, zor.

Şimdi kuzen ablasından dolayı bunu dayatanlara demiş.Kuzenim çok iyi dost,arkadaş olarak çok iyi anlaşırım,severim ama onun evliliği yüzünden çok kırdılar,üzdüler.Annemlerin böyle yapma sebebi ablam evlenmediği için dayıma mahçup bari ben evet diyeyim yada evleneyim,kötülere denk gelmeyeyim istiyor kendilerince benim iyiliği düşünüyorlar ama ben sömestir tatilini çok kötü,mutsuz geçirdim böyle saçma bi sebepten.Beni üzünlerle konuşmuyorum ne yazıkki çünkü çok kırgınım.
Kuzen bilakis tanıdık,yakın istiyor güvenmeme sorunu var herhalde ondan bunu sebep bildiremez.En önemli sebep zamanında ablamı çok istemesi ondan ona söylettirdim.Ona da teyzem diretip,aklına sokmuştur yoksa cesaret edemezdi.....Dua edin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…