Öyle çaresizim ki buraya yazarak içimi döküyorum....Ailemden 2 kişi filan yanımda ama etkileri pek olmuyor...
Annem bağırdı çağırdı git kendinden düşük,soysuz ve namazsız biriyle evlen,seni aldatacaklara layılsın sen diye bağırdı çağırdı.
Git bu evden diyor bende sinirlendim burası benim evim siz gidin,dağ başımı burası dedim hıncını benden alıyon diye çıkıştım ağladım.
İnternetimi kapattıracak ablama,belki son yazım,kuzenden cevap gelmedi karaktersiz,yüzsüz hepsinden nefret ediyorum...
Bana mutluluk haram gibi bu dünyada, dua edin....
Kimse yazmamış....Günlerdir moralim çok bozuktu....Meğersem kuzen de istiyormuş olabilir demiş......
Gözümden düşmüştü ben ablamdan sonra beni istemesi değerini düşürmüştü....Benim dışımda gerçekleşti bende senle aynı fikirdeyim mesajalrı ben isteemdiğim içinmiş...Ailemle konuşmuyorum bana cehennem hayatı yaşatmasınlar diye mantıken,ailem için evet dedim ama içim istemiyorum dedim.....Çocukla defalarca konuştum olmaz bu iş dedim sen beni araya koymadan olmaz de ailene,halana,bizimkilere bari ben rahat ederim....Okula gidip hocama anlattım nasıl ister,nasıl bi karakter dedi...evlenme dedi...Dua edin sözünü tutup konuyu kapatsın...bu moral bozucu durumdan kurtulup eski mutlu,neşeli günlerime dönmek istiyorum.....dua edin...
Kendime saygımdan dolayı yapamam....
Zaten uzakta aynı şehirde değiliz...Geleyim dedi ilkinde gel dedim sonra ümit olur düşündüm.
Gelme dedim son kararlı sözlerimi söyledim.Olmaz dedim...istemesi itici geliyo...
Hemen biriyle tanışmak bu teklifin karşıma çıkmasını istemiyorum...
O evlenmeyene dek rahat bırakmazlar.Dua edin.....
yaw bu da fakelerden biri :) bi dalga geçiyolar forumda.
Bence butun is kuzeninde bitiyor, o lafini koysa kimse sana bu kadar baski yapamaz.
Hala "ablasindan dolayi istemiyorum" dedirtmeye calisiyorsun adami yani. Bunu bile yapamiyor. Zaten boyle birsey yapmasin, bunu demek bile acik kapi birakir, ona da israr edip fikrini degistirirler.
Yahu bu insan "ben kuzenimle filan evlenmem, akraba evliligi istemiyorum" diye kesin tavrini koyamiyor mu? O kadar mi ezik bir karaktere sahip? Sesini cikarmaya korkuyor. Istemiyorum akraba evliligi desin, bitsin mesele. Kokten kapansin konu.
Bir de o da istiyormus diyorsun. Zorla guzellik olur mu? Karsindaki kiz seninle evlenmek istemiyor iste, bitti. Ne bu boyle iteleye iteleye oglani konusturmaya calismak. Karaktersizlik yapmaya gerek yok. Kusura bakma da kuzenine cok kizdim ben. Is onda bitiyor aslinda ama o pek birsey halledemeyecek galiba. Allah yardimcin olsun ne diyim, zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?