Ben yeni üye oldum,uzun zamandır takip ediyorum...
Birkaç gündür moral yok,çok mutsuzum,yemek,uyku düzenim kalmadı,odamdan çıkmıyorum....Konuşmuyorum....
Benim bir kuzenim var dost,kuzen hatta enişte gözüyle baktım şimdiye kadar....Nasıl?
Kuzenim uzun yıllardır ablamla evlenmek için bekledi başta tabi aile baskısıyla yöneldi sonra gerçekten istedi mesajlarını,başkaalrını araya koymalarını ablam için biliyorum ama ablam istemedi akraba,yakın dedi yoksa çocuk mantıken her yönden uygun.İyi işi,kendi başına evi,tanıdığımız iyi biri kısacası....
Ablamla olmayınca başka kızlarla da görüştü nasip olmadı ya ondan yada kızlardan bilemem orasını....
Benim ailem öylesine hep derdi ben takmazdım kuzenimin,ailesinin isteyeceğini düşünmezdim...Ama teyzem ısrarla defelarca arayınca şüphelenmeye başladım bizimkiler beni ikna çabalarına girdiler.Çocuk ablasından sonra benim reddedeceğimi düşünüp yaklaşmamış da bilmeme ne de ama ben onurlu biriyim bunca zamandan sonra ablam başta olmak üzere bir sürü kızla anılması ve bazı birkaç sebepten dolayı içim istemiyor bizimkiler anlamıyor bende onlarla konuşmuyorum bunu teklif etmelerinin bile yanlış olduğunu düşünüyorum,çocuk da istese onun da karaktersiz ve yüzsüz olduğunu düşüneceğim kuzenim olarak çok severim ama inş istemez de gözümde değeri kalır...
Bana yardım edin,görüşleriniz belki bana teselli olur,dua edin,mutsuzum....