Ailem istemediğim biriyle evlenmemi istiyor....Çaresizim...

Bunalmış durumdayım çok yalnızım bi Allah ım var bana ne olur bi kapı açılsın diye dua edin...
Aşığım diyor onlarca mesaj mücadele edecem diyor kuzen ne dediysem vazgeçmiyor...

Baska adam mi yokmus ya. Ben olsam teyzeme de o cocuga da azicik onurlu olmasini soylerdim. Bir de anne ne olsa uzme diyernlere bu konu kapak olsun. Zekasizlar da cahiller de anne baba oluyor. Istemiyorsaniz siddetle reddedin. Sakin ha ailemi dinlemedim mutsuze olurum gibi bir dusunceye kapilmayin. Evlilikte istek esastir. Allah kimseyi istemedigi biriyle evkenmedi diye cezalandirmaz. Boyle anne babanin dà ne bedduasi tutar ne de tespitlerinde isabetli olurlar. Allaha dua edin size bir kapi acacaktir.

kuzeniniz ablanizi elde edemeyince hirs yapmis, sizinle evlenip ablaniza sen benle evlenmedin ama bak ben kardesinle evlendim demek istiyor ,konuyu okuyunca aklima ilk gelen bu oldu kusura bakmayin,sizdende ret cevabi yiyince iyice inada bindirip hirs yapmis sanki

Allah yardimciniz olsun ne denirki

bence direk istemiyorum cünküsü yok de bahane ileri sürme anlamazlar. ayni yastiga ben bas koyacagim ve istemiyorum onunla yaslanmak de bence. Eger gercekten hic istemiyorsan.Bu arada ailen erkek arkadas olaylarina nasil bakiyor ??

Çok bunalmış durumdayım herkes bana karşı ve baskı yapılıyor dua ediyorum,destek arıyorum....Şans istiyor sürekli mesaj atıyor,demediğim hakaret kalmadı.

Kuzen kardeştir bence hele ki teyze anne yarısı derler.. O kuzenle teyzeyi de anlamak çok güç doğrusu ablası olmadı kardeşi olsun der gibi :26: Başka kız mı kalmadı ki insan teyzesinin kızına kadar düşer, bir de ablandan hoşlanmışşş. Ablan akıllı kızmış kararının arkasında durmuş kurtulmuş sende kararlı olmalısın ki bi açıklık bulup oldu bittiye gelmeyesin..

Tamam böyle bir şey istemiş olabilirler ama sen istemedikten sonra ne yapabilirler ki. Kararlı bir şekilde dik dur karşılarında derim canım. Kendini de öyle üzüp yıpratma hayatına devam et, her günün değerli senin böyle olaylarla haksızlık etme kendi hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…