Bu arada karaktersizlik yapmana gerek yok demişsin işin içinde olmayınca insan bilemez.Baskı yapanlar bir değil iki değil kaç kişi.....
Birde ben başta direttip istemiyorum diye yemediğim hakaret çekmediğim acı kalmadı gibi ve ben taktiğimi değiştirmeseydim bu son bulmazdı ben annemi tanırım.Ablamdan sonra aynı acıyı yaşarsa yani damat olarak onu çok istediği için ben görüşeceğimi söyledim benim evet dediğimi söylemiş isteyenlere.Peki ben ne yapsaydım bu olanlar karşısında tabi kuzenimi vazgeçirmekten onun istememesini göstermekten başka çarem yoktu çünkü her şeyi denedim.Aileme de bağımlı olduğum için önümde uzun süreçli işlerim olduğundan huzurum için de ne yazıkki bu oyuna kalkıştım ki böyle şeylerden nefret ederim.İyi niyetle kimse daha fazla üzülmeden konunun kapanmasını istedim.Allah affetsin beni...Bazen insanlar öyle şeyler yaşarki hiç yapmayacağı şeyleri yaptırır hayat....
son durum ne acaba :26: ikna edebildin mi aileni?
Sular durulsa da kırılan kalpler geri dönmüyor ne yazıkki eski kötü durumlar olmasa da eski muhabbette yok.Kuzen silindi....
1 yıl oldu konu tekrar açıldı kuzen mesaj attı istiyoruz diye çok mutsuzum benle ikna için konuşmayan kalmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?