- Konu Sahibi feride3455
-
21 yaşındayım İstanbulda üniversite öğrencisiyim. Aile tarafından bir baskı demek yanlış olur ancak bir istek ve beklenti var fakat benim çevrem ve kafa yapım buna henüz hazır değil. Tabiki çevreye göre yaşamıyoruz o ayrı mesele. Sülalede bu durumda olan bir tek ben varım. Şehir dışında da üniversite okuyunca bazı akrabalarda şimdi sen orada daha da açılıyorsundur gibi gereksiz bir algı var. Sonuç olarak bir tane kulvarda yarışmıyorum.:)
ailen şimdiden baskı yapıyosa ilerde kapanacaksın demikki bence şimdiden kapan çevrem demişsin saçın açık olunca çevren dahamı iyi oluyo öyle düşünüyosan yanılıyosun ben 15 yaşında babam istedi diye kapandım isteseydim biraz daha açık gezebilirdim ama illaki kapanacaz dinimizde öyle gerektiriyo
Baskı demedim beklenti dedim, çevreminde çok önemli olmadığından bahsettim zaten.
21 yaşındayım İstanbulda üniversite öğrencisiyim. Aile tarafından bir baskı demek yanlış olur ancak bir istek ve beklenti var fakat benim çevrem ve kafa yapım buna henüz hazır değil. Tabiki çevreye göre yaşamıyoruz o ayrı mesele. Sülalede bu durumda olan bir tek ben varım. Şehir dışında da üniversite okuyunca bazı akrabalarda şimdi sen orada daha da açılıyorsundur gibi gereksiz bir algı var. Sonuç olarak bir tane kulvarda yarışmıyorum.:)
bende dedimki beklentide bir çeşit manevi baskıdır. aynı kapıya çıkıyor.Arkadaşlar baskı demedim 50 kere istek, beklenti dedim. Sadece durumumu paylaştım. Şu anda içimden gelmiyor ileride istiyorum evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?