- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi feride3455
-
Kapanmak dinimizin emridir.... Dinimiz emreden de HZ ALLAH(c.c) tır... ALLAH'tan korkan her kul(gerçek manasıyla kalbi titreyerek korkan)ve SEVEN kul emri yerine getirir... Sen ki cehennem azabından korkmuyorsun açık geziyorsun... Sen ki cennetin nimetlerini reddediyorsun açık geziyorsun... Olmaz kardeşim... Çok sevdiğin sevgilin eşin vs... Kişiler için onların dediğini yapıyorsunda... Sana bunca rızık vermiş sana doğru kapıyı göstermiş gel kulum emrime Uy diyen seni yaratan 'a karşı çıkıp içimden gelmiyor kapanmayacağım... Ya da kapanacağım ama şu modern olanlarından saçına ekstradan patates saranlardan topuklu ayakkabı giyip makyaj yapanlardan olacağım mı diyorsun??? Evet evet sen hiç cehennem azabından korkmuyorsun... Yolun açık olsun....
Kusura bakmayın ama böyle yok açıksın cehennemliksin tarzı yorumlar beni dinden soğutuyor. Madem açığız baştan kaybettik boş yere ibadet etmeyelim o zaman zaten cehennemliğiz.
bende açıgım ama valla kapalılara özenmiyor degilim bazılarına tabi çok modern giyiniyorlar o şallar çanta ayakkabı uyumu çok şıklar valla açık bir kızdan daha dönüp dönüp hayran hayran bakıyorum çok dikkat çekiyorlar böyle vucutlarına oturan pardüseler giyiyorlar alta topuklu ayakkabı muhteşem oluyor, çok güzel yatırım yapılıyor tektsil adına kapalılara çok güzel kıyafetler hazırlıyorlar , ben düşünüyorum açıkcası kapanmayı saça şekil vermek bir eziyet zaten yüzün güzel çok yakışır diyor arkadaşlarımda , okulum bitsin iş hayatına atılıyım düşünüyorum kesinlikle çünkü çok pahalı tesettür giyim yaşimdi kapanamam bütçem hazır değil, hem dinin geregi yerine getirmiş olucam süper bence sende kapalılığa uzak bakma şimdi ki devir kapalıların devri
Kusura bakmayın ama böyle yok açıksın cehennemliksin tarzı yorumlar beni dinden soğutuyor. Madem açığız baştan kaybettik boş yere ibadet etmeyelim o zaman zaten cehennemliğiz.
Kapanmak dinimizin emridir.... Dinimiz emreden de HZ ALLAH(c.c) tır... ALLAH'tan korkan her kul(gerçek manasıyla kalbi titreyerek korkan)ve SEVEN kul emri yerine getirir... Sen ki cehennem azabından korkmuyorsun açık geziyorsun... Sen ki cennetin nimetlerini reddediyorsun açık geziyorsun... Olmaz kardeşim... Çok sevdiğin sevgilin eşin vs... Kişiler için onların dediğini yapıyorsunda... Sana bunca rızık vermiş sana doğru kapıyı göstermiş gel kulum emrime Uy diyen seni yaratan 'a karşı çıkıp içimden gelmiyor kapanmayacağım... Ya da kapanacağım ama şu modern olanlarından saçına ekstradan patates saranlardan topuklu ayakkabı giyip makyaj yapanlardan olacağım mı diyorsun??? Evet evet sen hiç cehennem azabından korkmuyorsun... Yolun açık olsun....
Dinden soğumaya hazır ve nazırsiniz zaten bahane üretmeyin madem açıksin baştan kaybetmiyorsun öğren dinin güzelliklerini uygula cehenneme gitmek kapalı açık olmaya da bakmıyo kimin nereye gideceğini Allah bilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Enteresan bi yorum kapalı olmak tesettürlü olmak topuklu ayakkabıyi geçtim de vücudu gösteren pardesü giyeceksen bence hiç kapanma dinin gereği yerine öyle gelmiyo Allah affetsin ya devir kapalı devri olunca kapan açık devri olunca acil mi
Hidayet meselesi canım biz farkındayız bunun huzuruyla yaşıyoruz.. Müslüman kardeşlerimize de bunu anlatmamız lazım ne kadar kötü laf da yesek ayıplansak da olurda içlerinden biri anlar o yeterli olur bize :) olsun varsın ben üstüme düşen görevimi yaptım :)Çok güzel anlatmışsin arkadaşım ama anlayacaklarını sanmam şartlı herkes kendini savunmaya halbuki okusalar biraz burda yoruma bile gerek kalmayacak
kimin cennete kimin cehenneme gideceğini Allahtan başka kimse bilemez.
Enteresan bi yorum kapalı olmak tesettürlü olmak topuklu ayakkabıyi geçtim de vücudu gösteren pardesü giyeceksen bence hiç kapanma dinin gereği yerine öyle gelmiyo Allah affetsin ya devir kapalı devri olunca kapan açık devri olunca acil mi
Katılıyorum. Türban sadece saçları örtmek demek değil . Amaç dikkat çekmemek , bütün vücut hatlarını örtmektir. Ben saçını kapatan , altına tayt gibi pantolonlar giyen , ayağında bi karış topuklu makyaj o biçim kızlarımıza ağzım açık bakıyorum . Yemin ederim bi çok açıktan daha çok dikkat çekiyorlar . Bi anlamı yok böyle kapanmanın
21 yaşındayım İstanbulda üniversite öğrencisiyim. Aile tarafından bir baskı demek yanlış olur ancak bir istek ve beklenti var fakat benim çevrem ve kafa yapım buna henüz hazır değil. Tabiki çevreye göre yaşamıyoruz o ayrı mesele. Sülalede bu durumda olan bir tek ben varım. Şehir dışında da üniversite okuyunca bazı akrabalarda şimdi sen orada daha da açılıyorsundur gibi gereksiz bir algı var. Sonuç olarak bir tane kulvarda yarışmıyorum.:)
Çok güzel anlatmışsin arkadaşım ama anlayacaklarını sanmam şartlı herkes kendini savunmaya halbuki okusalar biraz burda yoruma bile gerek kalmayacak
arkadaşımız ailemde böyle bir istek var ama ben şuan değil daha sonra düşünüyorum demiş.
yani derdini anlatmış.cehennem de yanar mıyım diye sormamış.
işte bu yüzden dini yorumlar yasak bu site de..
biz cehennemlik miyiz yani.nedense dinin gerekliliklerini kapanmak ve açık olmakla sınırlıyorsunuz.
bende bunu anlamıyorum.din sadece kapanmayı mı emretmiş.yok mu başka emirleri?
Dini yorumlar yapmak yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?