- Konu Sahibi feride3455
-
Doğru olanı hak olanı söylemek hep yasak zaten... Benim dinim doğruyu konuşmamı söyler kardeşim Müslüman kardeşlerimi uyarmamı emreder.. Niye susayım o halde?
O halde kendiniz ne zaman isterseniz o zaman kapanınValla tartışmanın bu kadar uzayacağını bilseydim hiç sormazdım böyle bir soru. Ben sadece kendi içimi dökmek istedim. Bu siteye de bir arkadaşımın tavsiyesiyle kaydoldum belki sadece bu konuda değil başka durumlarda da dertleşecek, yeni arkadaşlar edinilir diye düşündüm. Bir de durumumu açık açık yazdım.
Ailemden hiç bir baskı görmedim şu ana kadar öyle insanlar değiller zaten çok şükür ki. Sadece olsa çok mutlu olurlar ama ben şuan istemiyorum yani ilerde Allah inşallah nasip eder.
O halde kendiniz ne zaman isterseniz o zaman kapanınBaşkalarının isteği ile bunu yapmak doğru değil diye düşünüyorum..
Sonra çok pişman olursunuz.Ailenize ifade edersiniz neden kapanmak istemediğinizi
Site çok güzel sürekli kalmanızı tavsiye ederim.Ama böyle fikir ayrılıkları olan konularda ayrı fikirler oluştuğu için sorunlar oluşuyor..
Allah nasip eder inşaallah
vayy nevreste abla sen bdv'de takilirmiydin:)
Doğru olanı hak olanı söylemek hep yasak zaten... Benim dinim doğruyu konuşmamı söyler kardeşim Müslüman kardeşlerimi uyarmamı emreder.. Niye susayım o halde?
Soyle soyleyeyim o zaman. Herkesin dogrusu kendine. Ustelik bu dediklerinizi bilmeyen de yok, konuyu acan arkadas ta farkinda. Bu forumu okuyan herkes de. Dunyadan bi haber afrika kabilesi degiliz ki, hepimizin haberi var. Ama yok ben illa kendi dogrumu empoze edecegim diyorsaniz da dine hizmet etmekten cok zarar veriyorsunuz haberiniz yok.
Farkındasınız ama uygulamaya gönlünüz yok.. Nefs bu kadar işte.. Size iyi torpiklercanım..herkesin bildiğini biliyorum biraz kendinizi hesaba Çekin diye hatırlatma yaptım. Hayırlı iftarlar.
Herkesin bildigini biliyorsaniz, o zaman niye yaziyorsunuz. Hatirlatmak sizin uzerinize vazife mi? Gunahsa da benim sevapsa da benim. Sol omuzdaki melek siz misiniz de tasasina dustunuz.Farkındasınız ama uygulamaya gönlünüz yok.. Nefs bu kadar işte.. Size iyi torpiklercanım..herkesin bildiğini biliyorum biraz kendinizi hesaba Çekin diye hatırlatma yaptım. Hayırlı iftarlar.
21 yaşındayım İstanbulda üniversite öğrencisiyim. Aile tarafından bir baskı demek yanlış olur ancak bir istek ve beklenti var fakat benim çevrem ve kafa yapım buna henüz hazır değil. Tabiki çevreye göre yaşamıyoruz o ayrı mesele. Sülalede bu durumda olan bir tek ben varım. Şehir dışında da üniversite okuyunca bazı akrabalarda şimdi sen orada daha da açılıyorsundur gibi gereksiz bir algı var. Sonuç olarak bir tane kulvarda yarışmıyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?