• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • Anket Kapanış Saati : .
Canıniza mi susadiniz ? O taktiginiz millet siz zorunda olduğunuzda evlenip daha agirini yasadiginizda sizin yanınızda olmayacak.. Seni tehditlerine boyun egdigin için devam edecek..yapma bunu.. kendini düşün..milleti degil..

ona sikayet gittigi an aileme anlatirsa peki napicam xaten kendim rezil olsam önemli değilde ailem için :KK43:
Diktirme operasyonu yaptır ve onun anasını aglatmayin tek çözüm bu pskopat pesini bırakmıyor kurtulamiyorum flan de işin içinden sıyrıl ben kendimden eminim kanıtları de.

Hocan senin ders durumumla ilgili yazı yazacak. Altına biriyle yatmış diye not düşmeyecek. Hocana gider söylersin

ben bu çocukla çıkıyordum ayrılınca beni zor duruma düşürmek için iftira atıyor diye. Hoca onu böyle bir konuda

konuşturmaz zaten. En çok ben bu kızla yattım der hoca da banane der ayrıntıya falan giremez.

Korkunun sana zararı var.Haklısın korkmakta ama korkarak kurtulamayacaksın daha çok batırmaya çalışak seni ki

elinde daha çok koz olsun.
Finallerim tamamen bitsin cesaretlenip herseyi goze alicam

yarın iş sahıbı olursunuz sizi rezıl etmekle tehdıt eder bence savcılığa verın...

Kredi çekebilir misin veyahut yardım edecek bir kimse bi düşün bu yaz bi işe gir para biriktir mesela

3 ile 5 milyar arası sen bu parayı biriktirebilirsin yaz icine

Sen yine sabırlısın ben olsam varya "Çık ulan yukarı adamsan çık şerefsiz" derim.
İstan ederdim vallahi arkadaşlarına söylemesi önemli değilki.
Evinize gelsin sende kendisine tavayla bişeyle vur polis çağır haneye tecavüz den yatsın içerde zırto.
Ayyyy sen yazdıkça ben okudukça içim şişti resmen.
Benim gözüm karadır.
Kızınızın gerçek yüzü de ne demek?
Onu öyle bir döverim kiiiii valşahi de billahi de unutamaz.
Önce bir ev ortamında içeceğine ilaç atarım bayıltırım sonra onu bir güzel soyup kadın iç çamaşırı giydirir makyaj yapıp fotoğraflarını çekerdim.
Sonra da tehditse alsın ona tehdit.
Benim peşimi bırakmazsan eşcinsel olduğunu herkes öğrenir derdim.
Ne bu bee ne sanıyor kendini?
Sende bu kadar korkma randevu evinde mi çalılıyrosun sanki?
Senin onunla yaşadığını herkes yapıyor zaten.Bu kadar fırsat verme bence.
ben yazacaktım yazdıklarınızı siz benden önce davranmışsınız

kızlar dikim yaptırın demişsiniz de bu adam bu kadar psikopatsa evlendikten sonra da diktirdiğini kocana söyleyeceğim diye tehdit etmesin bi de ?

Bide okudukça sinir oldum şu adamı bi güzel pataklatsan birilerine olmaz mı :)

Tam bir pislik mis gerçekten ayrıl bir An önce ailesinede anlat tehdit ediyor şizofren olmamış şeyler anlatıyor dersin bencede iyi bir yerde diktir ve kime anlatırsa anlatsın ayrıldım istemedim diye yapıyor dersin erkekler genelde ayrılınca olmamış şeyler anlatır iftira atar herkes bilir kimse inanmaz takmazki serefsizi o bu ne der diye hayatını mahvetme inanmazsa ailen doktora gotursun seni zaten diktirmis olursun sorun olmaz diğerlerinin ne dediğide önemli değil

Bu ülkede yaşamaktan gerçekten utanıyorum artık.
Kaç yaşında kız severek isteyerek biriyle birlikte oldu diye hayatı ne hale gelmiş yahu.
Kızı öpüştü diye felç geçiren bir anne ne kadar da kötü bir annedir yahu biraz kızını dinlese kızının yanında dursa destek olsa zaten tüm bunlar yaşanmayacak.
Keşke şu cinsellik konusu bi aşılsa ülkece bİ rahatlasak.
Daha bugün biri yazmış Kocamla birlikte olamadık diye böyle sorunlar daha çok yaşanır insanlar bu kafada oldukça.
Diktir diyenler de bİ alem yahu jinekologlar mal mı arkadaşlar anlamayacak mı operasyon olduğunu.?
Ekşi sözlük hesabı olan biri varsa gitsin orda anlatsın bu şerefsizin adını verin orda linç edilsin.Orda çok okudum böyle vakalar ve lince uğrayan da pısıp kalıyor genelde.

söyler çünkü yakın arkadaşlarıma söyledi hepsi bundan nefret ediyor bu yılbası gunduz okula gldi evlenme teklıf ettı arkadaslarım ıkna ettı bu konuda asla zorlamamasına falan düşünün yani ama sevgi bu olamaz tek istediği benim mutsuz olmam ayrılırsam mutlu olacagımı bılıyor sırf bunun için ayrılmıyor
allahin m......... ne psikobat insanlar varya bence ailene her şeyi anlat

Aşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim ☹️☹️☹️☹️

Adama yıldırma politikası yapacaksın :dondurma::dondurma::dondurma: Kıskanç , şüpheci ,dırdırcı her gün arayıp soracaksın nerdesin kiminlesin bağırıp çaığıracaksın hakaret ediceksin bildiğin ruh hastası olucaksın. hahhahaha anında terk eder ayrıca deli imajı ver yanına giderken sağa sola bak kime baktın kime göz kırptınnn :halay::halay::halay:

• Beğen
Reactions: s u
Adama yıldırma politikası yapacaksın :dondurma::dondurma::dondurma: Kıskanç , şüpheci ,dırdırcı her gün arayıp soracaksın nerdesin kiminlesin bağırıp çaığıracaksın hakaret ediceksin bildiğin ruh hastası olucaksın. hahhahaha anında terk eder ayrıca deli imajı ver yanına giderken sağa sola bak kime baktın kime göz kırptınnn :halay::halay::halay:

bence de yaa.

ay gülmekten ölecem yeminle... :)

Back
X