ailem ne yaptı bu adama

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
arkadaşlar konularımdan beni tanırsınız
o kadar sinirliyim ki bey efendiye artık karışmıyorumda her gece dükkandan aldığı üç kuruşu biraya sigaraya yatırıyor evde yemek yemiyor kafasına estiği gibi davranıyor ama lafa gelince çok seviyor
ya gecen hafta annemin babası dedem vefat etti kardeşim askere gitti kv kp ziyaret etmek için yarın annemlere merkeze gidelim diyorlar ama bey efendi gitmek istemiyor lafda dükkan açmama gerekebilir deyip duruyor ama kendisi dükkanı 11 12 de acıyor gecede 2 de geliyor
o saate kadar tepeye cıkıyor içen arkadaşları ile takılıyor orda mangal dı biraydı ohhh ophhh
bense sesimi çıkarmazsam benden iyisi yok annemler deyince adam nefret ediyor tamam sevmesin ama saygısıda yok hiç aile kavramından anlamıyor kendinden başkasını asla düşünmeyen bi asalakla evlenmişim yazıklar olsun yaaa nasılda değişti nasılda rengini belli etti ben şimdi ne yapayım
bu kötü evde bu şartlarda yaşlı insnalarla yavrumla harap oluyorum
ona göre ben çok rahatım önümde internet tv isteğim her şeyi yiyebi,liyosun ona göre

Uzuldum gerecekten cok uzuldum daha onceki konularinizi bilmiyorum ama caresizlik ne anlama gelir cok iyi biliyorum..Bir planiniz var mi ayrilmak ya da calismak bilemiyorum ki Allah yardimciniz olsun ...

Ailene gelene kadar cok daha önemli bir mevzuun var farkındasın değil mi dokunma kalbime?

Bu adam hic değişmeyecek... İçecek, gezip tozacak, itiraz ettiğinde de maalesef şiddete basvuracak.

Bugün bu cümleyi ikinci kez yazıyorum; ya bu deveyi güdeceksin ya da .....

şimdi ailemle görüştüm annem babam tek dediği çık gel hayatın düzelsin oadam o evde seni mahvediyor diyoo
daha gecen ailemle konuşmayayım diye telefonumu kırdı hattımıda aldı

valla arkadaşım davulun sesi uzaktan hoş gelir dicen belki ama ailen arkandaysa bırak git bu adam dan adam olmaz içiyo,saygısız, eve geç geliyo seni bişe yerine koymuyo bencil, gerekirse şiddet de olur..ee neyi bekliyosun ailen arkandaysa..seviyorum deme ne olur..ben anlayamıyorum büyük konuşmak istemiyorum allah kimsenin başına vermesin ama bi adam böyleyse neyi sevilir çok merak ediyorum..yani eşlerinden dayak yiyip aldatılıp vs vs.. hala seviyorum diyenleri bi düzel pataklayasın geliyo kusura bakmayın...bi adamın kara kaşı kara gözü için bunca eziyete katlanılmaz yapmayın etmeyin arkadaşlar yaa..ahlaktan yoksun eşini döven aldatan bişe yerine koymayan insanlar sevilmeyi hak etmiyo bence kendinizi bukadar küçümsemeyin kadın isterse herşeyin üstesinden gelir

şimdi ailemle görüştüm annem babam tek dediği çık gel hayatın düzelsin oadam o evde seni mahvediyor diyoo
daha gecen ailemle konuşmayayım diye telefonumu kırdı hattımıda aldı

Madem ailen de arkanda,hiç bakma sende ardına
Ailenle görüşmeni engelleyemez kimse
Haddini bilmeli

Herşey bundan mı ibaretmiş bu hayatta internet -tv- yemek... Ya sevgi kendini sevdiğini ve ona sahip olduğunu gösteren bi eşe ihtiyacınız yokmuymuş acaba.. Hep arkadaş çevresi var ya insanları yoldan çıkaran bu yanlış arkadaş sevgisi.. Bunlardan uzak tutmalısınız eşinizi bunlardan ayırmayınca eşiniz düzene girmez..Ailem ne yaptı bu adama demişsiniz eşinizin size saygısı yokki ailenize olsun. Bence çocuklarınızıda alıp gidin evden nereye gittiğinizi eşinize söylemeyin ama ailenizin yanına gidin. Sizi arasın ona birdaha içki içmemesi kaydıyla eve geri dönüceğinizi söyleyin.. Burnu sürtsün biraz

Herşey bundan mı ibaretmiş bu hayatta internet -tv- yemek... Ya sevgi kendini sevdiğini ve ona sahip olduğunu gösteren bi eşe ihtiyacınız yokmuymuş acaba.. Hep arkadaş çevresi var ya insanları yoldan çıkaran bu yanlış arkadaş sevgisi.. Bunlardan uzak tutmalısınız eşinizi bunlardan ayırmayınca eşiniz düzene girmez..Ailem ne yaptı bu adama demişsiniz eşinizin size saygısı yokki ailenize olsun. Bence çocuklarınızıda alıp gidin evden nereye gittiğinizi eşinize söylemeyin ama ailenizin yanına gidin. Sizi arasın ona birdaha içki içmemesi kaydıyla eve geri dönüceğinizi söyleyin.. Burnu sürtsün biraz

babamda annemde hayır gelmez diyor kardeşlerim bile kızıyor
ailem bana akıl veriyormuş
takıldığı arkadaşları tam küfelik
kaldığım evi bi görseniz yüz yıllık ev tahta ağaclarla ayakda yani bildiğiniz tarihden kalma
bide bana diyorkı bi sevemedin burayı diyor
babam çok üzülüyo gel kızım gel diyo ister yanımızda kal ister ayrı ev tutalım çalışır bakarsın kendine yavruna diyor
bu benim 2. evliliğim desemde ailem canından daha kıymnetli bişey yok sen ona çok şans verdin zaten diyorlar evliliğimi kurtarmak için elimdne geleni yaptın diyorlar

farkındayım gercekten diğerleri var ama düzelir diye beklerken üste koyuyor azaltmıyor

Çünkü kaybetmekten korkmuyor. Sen ona her boşanacağım ya da terkedeceğim dediğinde bunu yapmayacağını biliyor. Aslında azıcık burnunu sürtsen, azıcık uzak dursan belki...

ah izin verse gönüllü vermiyorki adam çarşıya çıkmama bile kızıyor
ama kendisi istediği gibi gezsin dükkanıda boş avanak işsiz güçsüz insanların adres yeri oldu zaten
bunları söylüyorum daha neler neler adam olan anlar ama anlamıyo mal gibi sonuna kadar dinler yada uyur ben sinirlenir sinirden kudururumm umrunda olmaz
sorarsın çoçuğa sorar gibi neden yapıyosun diye şu taşlar dile gelirde adam dile gelmez o kadarda gamsız

İzin istemek neden? Çık git o dükkanında ayyaş pis heriflerle icerken. Baban da arkandaymış daha ne olsun. Al cocuğunu git. Biraz burnu sürtülür.

Kendine bahane arama artık ne olur. Buraya care aramak icin değil icini dökmek icin konu actıgının farkındayız. Ben sahsen insan olarak sana cok üzülüyorum.

içimde bi korku panik başlıyor ayrılık kararını aldığımda
kızmayın nolur bana
yarın annemlere ziyarete gittimizde kv kp annem göndermeyecek bi kaç gün kalsın değişiklik olur diyecek artık başka çare yok

Sana ayrılık kararı al demiyoruz, zaten biz böyle bir karar veremeyiz. Herkesin hikayesi kendine ağır, kimse bu vebalin altına giremez.

Sadece biraz burnunu sürt. Seni kaybettiğini düşündür.

Bak burda bir konu vardı, arkadaşı kocası 6 aylık bebeğiyle terketti. Bir yıla yakın da dönmedi. Ne o boşanacağım dedi ne de öteki geri döndü. Biz dedik ki; çek resti korksun, yalandan da olsa boşanma davası ac. İstersen sonra yeniden birleşirsiniz. Bizi dinlemedi, hık dedi mık dedi, adli tatil dedi, boşanmam sürünsün dedi bir yıla yakın el kadar bebeğiyle acı cekti. Kahroldu. En sonunda işe girdi, adama cekti resti acıyorum davayı diye adam kuzu olup korkudan geri geldi.

Yani olaya ayrılık ya da boşanma gözüyle bakma. Bir cinnet herşeyi çözer. İki ay ayrı kalırsın, dik durursun, 3. ay düzelir.

Tabi ki bu söylediklerimin garantisi yok, sadece öneri.

haklısın hep benden oldu zaten çok tolerans gösterdim çok

haklısın hep benden oldu zaten çok tolerans gösterdim çok

Eh biraz. Ama insanoğlu böyle. Kimi başımızın tacı yapsak, yerini rahat bulup kafamıza ediyor :)

Biraz silkelemekte fayda var.

Hoşçakal.

Evlatlarının yüzü hürmetine rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…