- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
arkadaşlar konularımdan beni tanırsınız
o kadar sinirliyim ki bey efendiye artık karışmıyorumda her gece dükkandan aldığı üç kuruşu biraya sigaraya yatırıyor evde yemek yemiyor kafasına estiği gibi davranıyor ama lafa gelince çok seviyor
ya gecen hafta annemin babası dedem vefat etti kardeşim askere gitti kv kp ziyaret etmek için yarın annemlere merkeze gidelim diyorlar ama bey efendi gitmek istemiyor lafda dükkan açmama gerekebilir deyip duruyor ama kendisi dükkanı 11 12 de acıyor gecede 2 de geliyor
o saate kadar tepeye cıkıyor içen arkadaşları ile takılıyor orda mangal dı biraydı ohhh ophhh
bense sesimi çıkarmazsam benden iyisi yok annemler deyince adam nefret ediyor tamam sevmesin ama saygısıda yok hiç aile kavramından anlamıyor kendinden başkasını asla düşünmeyen bi asalakla evlenmişim yazıklar olsun yaaa nasılda değişti nasılda rengini belli etti ben şimdi ne yapayım
bu kötü evde bu şartlarda yaşlı insnalarla yavrumla harap oluyorum
ona göre ben çok rahatım önümde internet tv isteğim her şeyi yiyebi,liyosun ona göre
arkadaşlar konularımdan beni tanırsınız
o kadar sinirliyim ki bey efendiye artık karışmıyorumda her gece dükkandan aldığı üç kuruşu biraya sigaraya yatırıyor evde yemek yemiyor kafasına estiği gibi davranıyor ama lafa gelince çok seviyor
ya gecen hafta annemin babası dedem vefat etti kardeşim askere gitti kv kp ziyaret etmek için yarın annemlere merkeze gidelim diyorlar ama bey efendi gitmek istemiyor lafda dükkan açmama gerekebilir deyip duruyor ama kendisi dükkanı 11 12 de acıyor gecede 2 de geliyor
o saate kadar tepeye cıkıyor içen arkadaşları ile takılıyor orda mangal dı biraydı ohhh ophhh
bense sesimi çıkarmazsam benden iyisi yok annemler deyince adam nefret ediyor tamam sevmesin ama saygısıda yok hiç aile kavramından anlamıyor kendinden başkasını asla düşünmeyen bi asalakla evlenmişim yazıklar olsun yaaa nasılda değişti nasılda rengini belli etti ben şimdi ne yapayım
bu kötü evde bu şartlarda yaşlı insnalarla yavrumla harap oluyorum
ona göre ben çok rahatım önümde internet tv isteğim her şeyi yiyebi,liyosun ona göre
şimdi ailemle görüştüm annem babam tek dediği çık gel hayatın düzelsin oadam o evde seni mahvediyor diyoo
daha gecen ailemle konuşmayayım diye telefonumu kırdı hattımıda aldı
farkındayım gercekten diğerleri var ama düzelir diye beklerken üste koyuyor azaltmıyor
ah izin verse gönüllü vermiyorki adam çarşıya çıkmama bile kızıyor
ama kendisi istediği gibi gezsin dükkanıda boş avanak işsiz güçsüz insanların adres yeri oldu zaten
bunları söylüyorum daha neler neler adam olan anlar ama anlamıyo mal gibi sonuna kadar dinler yada uyur ben sinirlenir sinirden kudururumm umrunda olmaz
sorarsın çoçuğa sorar gibi neden yapıyosun diye şu taşlar dile gelirde adam dile gelmez o kadarda gamsız
içimde bi korku panik başlıyor ayrılık kararını aldığımdaİzin istemek neden? Çık git o dükkanında ayyaş pis heriflerle icerken. Baban da arkandaymış daha ne olsun. Al cocuğunu git. Biraz burnu sürtülür.
Kendine bahane arama artık ne olur. Buraya care aramak icin değil icini dökmek icin konu actıgının farkındayız. Ben sahsen insan olarak sana cok üzülüyorum.
içimde bi korku panik başlıyor ayrılık kararını aldığımda
kızmayın nolur bana
yarın annemlere ziyarete gittimizde kv kp annem göndermeyecek bi kaç gün kalsın değişiklik olur diyecek artık başka çare yok
Sana ayrılık kararı al demiyoruz, zaten biz böyle bir karar veremeyiz. Herkesin hikayesi kendine ağır, kimse bu vebalin altına giremez.
Sadece biraz burnunu sürt. Seni kaybettiğini düşündür.
Bak burda bir konu vardı, arkadaşı kocası 6 aylık bebeğiyle terketti. Bir yıla yakın da dönmedi. Ne o boşanacağım dedi ne de öteki geri döndü. Biz dedik ki; çek resti korksun, yalandan da olsa boşanma davası ac. İstersen sonra yeniden birleşirsiniz. Bizi dinlemedi, hık dedi mık dedi, adli tatil dedi, boşanmam sürünsün dedi bir yıla yakın el kadar bebeğiyle acı cekti. Kahroldu. En sonunda işe girdi, adama cekti resti acıyorum davayı diye adam kuzu olup korkudan geri geldi.
Yani olaya ayrılık ya da boşanma gözüyle bakma. Bir cinnet herşeyi çözer. İki ay ayrı kalırsın, dik durursun, 3. ay düzelir.
Tabi ki bu söylediklerimin garantisi yok, sadece öneri.
haklısın hep benden oldu zaten çok tolerans gösterdim çok
Eh biraz. Ama insanoğlu böyle. Kimi başımızın tacı yapsak, yerini rahat bulup kafamıza ediyor :)
Biraz silkelemekte fayda var.
Hoşçakal.
Evlatlarının yüzü hürmetine rabbim yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?