- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
sana bısey dıyeyımmı?alınmaca gucenmece yok ama?
benım cocugumu bana gostermıcekler ben dunyayı yakarım
ya dusunuyorumda bır ınsan nasıl bukadar pasıf olur cocugunu gormek ıstemez sen eskı kocana buyuk bı hatamı yaptın acaba?
bağımlı kişiliik bozukluğu mu nasıl yani biraz tanımlarmısınız
tam tersi eski kocam beni taa ne zamndan beri aldatıyormuş bunu tüm ailesinin yanında ifade etti oda biliyor v ekabul ediyor
ama asıl ayrılık sebebi dayak içki karı kız çalışmama bunlardı ne oğlumla nede benle ilgilenirdi
oğumu ben görmek istiyorum ama şehir merkezinden ilçeye taşındık ya bu yüzden göremiyorum ve bu eşim izin vermiyo yoksa diğerinin umrunda bile değil kv ilgileniyo üstelik haber gönderip duruyor çok özledi diye bende ona gönderiyorum ne hatam olcakki sürekli çalışan bi kadındım sigaram yok bişeye para harcamazdım yavrumu en güzel kreşlere ana okullarına gönderdim onu uğruna çalıştım aldım giydirdim yedirdim içirdim babası olacak hayırsız serserinin tekiydi aylak
eşim çok merhametsiz kendi çoçoğu ile ildilenmiyor sevmiyorum diyor babannesi ölsün göndercem diyor bendende istediği oğlumu unutup silmem
gecenki tartışmada demiştim ayrıldıktan sonra yavrularıı alıp onlara bakcam diye ne dedi biliyomusun geri kafalı egoist oğlumla kızımı aynı çatı altında tutturmazmış bak baka
Sen cocugu gorememe sebebim eski esim demiyormuydub temmuzdaki konunda burada yasemine simdiki esim sebev eski esimin umurunda degil diyosun
Sen beklemeyimi dusunuyosun gencecik eski kcanin olmesini cocugunu gormek icin oylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?