- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
ee yuh. çıkın o evden ve ailenizin yanına dönün.şimdi ailemle görüştüm annem babam tek dediği çık gel hayatın düzelsin oadam o evde seni mahvediyor diyoo
daha gecen ailemle konuşmayayım diye telefonumu kırdı hattımıda aldı
Tebrik ederim senin vicdanini hala evladini aramiyorsun
Hala para bira mangal hatta dedenin vefat taziyesibdesin evladin nerde evladin tas yurekli? Otur o evde yakinda kumada gelir ustune sen sayiklar durursun hala
bende oğlundan bahsedecektim. oğlunu eşin istemiyor.
en önce sen annesin. ve oğlunun senin varlığına ihtiyacı var. senin en büyük sorunun bu olmalıydı. ve onunla görüştürmeyen o adama defol git demelydin. ama senin bunu yapma isteğin yok.
Benim cok kanamam var haxirliksizsam bacaklarimdan suzuluyor dusuk riskim yuksek yatiyorum sadece oglum icin kalkiyorum biliyomusun ona yemek yedirirken tyvalete gidiyorum o hava alsin diye sokaga inip altima sandalye cekiyorum neden biliyomusun karnimdaki bebegim degersizmi hayir kaybetmek istemiyorum ama oglumada kiyamiyorum bisey dediklerinde bendr ozluyorum onu diyip herkezin agzini kapatiyorum suanda gercekten en cok uzuldugum ssy 3.5 yasindaki oglumun bakimlarini yapamiyorum kanamadan ama asla sevgimi esirgemiyorum senin gercekten sorunun annenlere gitmemesimi bira icmesimi sigara icmesimi dykkani kaclarda acmasimi gercekten tum sikintin buysa buda ayri bi mesele sen olmezsin misal bende bu dar canlilikla cok yasamam
Hala cocugunu arkanda birakip ikinci evlilik yaptigin icin basina bunlar geldigine inaniyorum ben.
Bazi insanlar icin cocuklar arkada kalabilir bunu burda gorduk fakat gercekten anlamiyorum yahu ege beni ozluyo herhalde bana bi kac gundur anne sen cok sicaksin anne gibi kokuyosun diyo yahu ve gercekten kucuk cocuklar anne baba yaninda guzel en cok olmuyorsa anne yaninda
Sanki cocuk degil hayvan dogur azicik buyut sonra baska partner baska cocuk
Bana cocugun adini verdin ne sehir verdin ne mahalle cikan sonuclardan nasil bulacaktin anlicaktin ? Ben sana soru sordum sen haftalarca girmedin foruma
Senin sorumsuzlugunun suclusu ben degilim adam seni bakkala cikarmiyor sanki kimbilir ne
Sen anne degilsin kusura bakma sen bilmiyosun benim hayatim mukemmel degil senin yasadiklarin absurt? Buarada cocugun demisim dedenin ve oglunun adini verdin bilgin olsun o isimlerde benim avukatiminda uyuyor ven cia calisiyorunda miknatisla uyduyla bulucam guzelim ? Senin konun bu sen uzerine dusen vazifeleri yerine getirmedigin icin hayatin tepetaklak o yuzdeb kocan sana saygi duymuyor o yuzden sana tokat atiyor
o zaman yapacağın şey o evden çıkmak. ailene sığınmak ve rahat rahat oğlunu aramak.verdiğim isimler zaten aynı aynı kişi oğlumla dedesinin ismi aynı
insan bi mesaj atar dimi kusura bakma bulamadım diye
ama diyorumya senin hayatın mükemmel ama unutma bende senin gibii yeni evliyken herşey dört dörtlüktü oğlumda gelirdi giderdi sonradan oldu ne olduysa hayat bu ne getireceği belli olmaz emin ol bundan fazla övünmek ve böbürlenmek pek hoş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?