Benim ailem annem babam böyle insanlar, ben onları böyle kabul ettim. Sana veya size değil genel olarak davranışları bu yönde, yapmayacakları istemeyecekleri şeyler için onları zorunlu tutmuyorum. kendi hayatımı kuruyorum, isteyen istediğine gitsin veya gitmesin diyip bu olayı kapatın. Keşke her şey istediğiniz gibi olsa ama olmayabiliyor. Nişanlınıza bundan mahçub olduğunuzu asla hissettirmeyin. İleride kimin ne söyleyeceğini asla bilemezsiniz. Kendinizden başka kimseye çok güvenmeyin. Ben kaç yıllık evliyim hala ailemle ilgili konularda her şeyi eşime söylemem kendim hallederim.
Ayrıca nişanlınız ve ailesi de fazla ileri gitmişler. Mezuniyetinize ne sıfatla katıldılar? Kendi oğulları da aynı okuldan mezun olsa tamam da kız arkadaşının mezuniyetine 12 saatlik yoldan niye geliyorlar? Babaannenizi her gün hastanede ziyaret ne alaka veya siz kaza geçirince yine 12 saatlik yoldan hemen hastaneye koşmalarını da gereksiz gördüm. Anne babası ilgilenmiyor hastanede bakmazlar biz bakarız demek değil mi bu? Arayıp geçmiş olsun diyip her gün oğullarına sizi sorabilirler. Siz bunları çok normal gördüğünüz için aileniz anormal görünüyor ama karşı taraf da anormal bilginiz olsun. Benim de kızım var ve onun mezuniyeti için erkek arkadaşının ailesinin o kadar yoldan gelmesi beni de rahatsız ederdi. Aileler tanışsın diye gelmek ayrı mezuniyetine gelmek ayrı.