- 28 Mayıs 2025
- 1.065
- 921
- 38
- 25
Evet antepli sizde kız ailesi nişan sonrası ziyaret eder mi?Nişanlınızın ailesi mi antepte.
Bende antepte yaşıyorum.
Aileniz gelmediğinde onlar sebebini sorup şaşırabilir.
. Dikkat çekebilir yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet antepli sizde kız ailesi nişan sonrası ziyaret eder mi?Nişanlınızın ailesi mi antepte.
Bende antepte yaşıyorum.
Aileniz gelmediğinde onlar sebebini sorup şaşırabilir.
. Dikkat çekebilir yani.
Tabiki kötü olma ama arada ince bir mesafe her zaman olsun.Zaten aramızda 12 saat mesafe var istesek bile yakın olamayız. Bilmiyorum benim için yaptıkları beni önemsemeleri hoşuma gidiyor mesela kayınpederim bana hediye alıyor durup dururken altın vs istemedik takıyorlar bu süreçte arkadaşlarım benim gibi atlamadı onları anne baba gibi görmek istemiyorum olamazlar ama eşimin anne babası olacaklar aramız kötü olsun istemiyorum. Ben zaten tek çocuğum ve ailemden ayrı yaşıyorum bu sebeple bana melek gelmiyorlar elbette kötü huyları vardır ama önyargılı olmak istemiyorum onlar bana olsun istemiyorum
zaten olacak onlar Antep ben İstanbul ama anlıyorlar elbette onların gözünde muhtemelen babamın annemin prensesiyim dışarıdan bakınca öyle görünüyorum zaten ben de çirkefimdir kendimi ezdirmem lafımı söylerimTabiki kötü olma ama arada ince bir mesafe her zaman olsun.
Tam tersi teperse? Bilmiyorum artık haklı da olabilirsiniz ne düşünürler Bilmiyorum benim ailemde kötü düşünülürBak dogru dürüst bir tavsiye istiyorsan evlenene kadar ailenin tavrı doğru olan. Evlendikten sonra da doğum ölüm bayramda telefonlaşılır, bir hastalık olur destek olunması gerekir anca o zamanlarda görüşülür. Mutlu evliliğin bir kismi da buraya dayanır. Bence. Bırakın arkanızdan onlar biraz ağırdır desinler. Gerekirse soğuk desinler. Kıymetleri olur. Ben ailemi elinden tutup 10 saat eşimin ailesinin oldugu yere götürdüğümü düşünemiyorum bileOnlar gelsin yani.
Çirkef olduğunu söylüyorsun ya belki ailenin senin arkanda olmayisinin sebebi budur. Anne babanın görevleri var ama evlat da yerini sınırını bilecek. Onlara laf söyleyen "çirkef" bir evlat da bir yere kadar çekilir. Hiçbir şey sebepsiz değil.zaten olacak onlar Antep ben İstanbul ama anlıyorlar elbette onların gözünde muhtemelen babamın annemin prensesiyim dışarıdan bakınca öyle görünüyorum zaten ben de çirkefimdir kendimi ezdirmem lafımı söylerim
Neden bu kadar kötü bakıyosunuz ??Ben sizi anladım. Bekarken kardeşlerim artık git de evde yer açılsın derlerdi o bile çok zoruma giderdi. Nişanlıyken kayın aile gözüme melek gelirdi. Ancak siz de tecrübe edeceksiniz maalesef onlardan da dost olmuyor. Herkesle belli bir mesafede olmak gerekiyor. Acı ama gerçek bir tecrübe.
Siz bildiğiniz yoldan gitmeye devam edin o halde. Yazdığınız her şey nişanlıyı ve ailesini kollamak üzerine. Yapmamaları yapmak zorunda olmadıkları ama yaptıkları şeyler nedeniyle objektif tarafsız bakamıyorsunuz. Onun yanlış olduğunu düşünmüyorum, bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum tek yanlışı benim ailem yapıyor kafasından çıkmanızı tavsiye ederim. Evlendikten sonra bunların hiç biri önünüze gelmez umarım. Biz şunu bunu yaptık dört döndük ama senin ailen yüzümüze bakmadı, evimize gelmeyi bile layık görmedi laflarını duyunca bizlerin ne demek istediğini anlarsınız.Ayrıca ne alaka annesi babası bakmıyor beni düşünmüşler gelmişler sevgilim farklı bir ülkedeydi ben böyle düşünmedim aksine hoşuma gidiyor beni önemseyip gelmeleri yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Yok ben çağırdım annesini sadece beraberdik öncesinde bana hediye almıştı onu verdi annenle tanışsam ben de gelirdim dedi gel bişi olmaz dedim okulum uzadı bitmeyecek gibiydi haliyle oldukça kalabalık oldu mezuniyetim 35 40 kişi falan vardı normal arkadaşımın annesi de gelmişti. evet tek yanlışı benim ailem yapıyor evlenen tek insan değilim çevremde evlenen arkadaşım akrabalarım ailem gibi yapmıyor ağızlarına o lafları veren annem babam olacak başkası değil kimse bana gelip annen baban böyle diyemez haksız da olsalar onları savunurum ama yaptıkları yanlış işte. MERAK ETMİŞLER kaza yaptığım için görmeye gelmişler bunda bile art niyet aradınız ya sırf kayın aile diye bu kadar şeytanlaştırmaya gerek yok bence. Demiyorum ki mükemmel insanlar elbet bir şeyleri çıkar ama bu kadar önyargılı olmak istemiyorum onlara karşıSiz bildiğiniz yoldan gitmeye devam edin o halde. Yazdığınız her şey nişanlıyı ve ailesini kollamak üzerine. Yapmamaları yapmak zorunda olmadıkları ama yaptıkları şeyler nedeniyle objektif tarafsız bakamıyorsunuz. Onun yanlış olduğunu düşünmüyorum, bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum tek yanlışı benim ailem yapıyor kafasından çıkmanızı tavsiye ederim. Evlendikten sonra bunların hiç biri önünüze gelmez umarım. Biz şunu bunu yaptık dört döndük ama senin ailen yüzümüze bakmadı, evimize gelmeyi bile layık görmedi laflarını duyunca bizlerin ne demek istediğini anlarsınız.
Aileniz en doğrusunu yapıyor yazmadım, ben olsam otelde kalmak şartıyla giderdim hatta kızımın bizden önce tek gitmesini kabul etmezdim. Ki dünyanın en serbest annelerinden biriyim. Kızım haber vermek şartıyla istediği yere gider. Sizinkiler gitmemeyi tercih ediyor diye bu onları en kötü, karşı tarafı da en iyi yapmıyor. Sizin kaçırdığınız ve dikkat etmeniz gereken burası. Ben onları öyle kabul ettim bitti gitti. Bu ileride karşılaşabileceğiniz tatsızlıkları şimdiden engeller. Ama senin annen ama senin ailen de şöyle böyle... laflarına hiç maruz kalmak istemiyorsanız bu gelme gitme konusunu kapatın kapattırın.
Ve evet benim kızımın mezuniyet törenine erkek arkadaşının anne babası gelmemeli. Tanışmak için çok mu uygun bir ortam? Kalabalık, gürültü, her yerde öğrenciler veliler... Bi zahmet davet edilmeyi beklesinler. Anne babanız mı çağırdı onları?
Şu zamana kadar sıkıntı olmadı ki nişan dönemi zor gayet bonkörler bana karşı sevecenler ki ben öyle herkesin seveceği biri değilim neredeyse çıplak gezerim çok konuşur çok gülerim ailemin nefret ettiği huylarım bunlar doğulular mesela annesi direkt iltifat eder çok güzel olmuşsun manken gibisin der beraber tatile gidince fotoğtaf paylaşırız beğenir mesaj yazar ben onlara karşı önyargılı olmak istemiyorum hatta bana destekleri bile oldu kendi annemden duygusal desteğim sıfır hoşuma gidiyor valla çaldılar beni djsjdjdjNeden bu kadar kötü bakıyosunuz ??
Belki de çok mutlu bi evliliği olacak.
Belki gerçekten melek gibi insanlardır olamaz mı ? Herkes aynı değildir. Ayrıca bu yazdıklarınız yaşayarak öğrenilen şeylerdir. Tutturdunuz bi tecrübe tecrübe . Bende evliyim ve eşimin ailesini çok severim beni el üstünde tutarlar çok şükür. Bende onlara iyiyim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.
Aynen beni çekemedikleri için benim arkamda olmadıkları için 1.5 milyonluk araba aldılar ve evden gittiğimden beri bana iyi davranıyorlar direkt annem babam bile hata yaptıklarını kabul ediyorlar sana haksızlık yaptık diyorlar beni sevmiyorsunuz dediğimde evlat nasıl sevilmez senden başka kim var diyorlar. İstediklerini yapsınlar sanki kendi yolumu çizmedim sevgilim annem babam gitmedi diye benden ayrılacak değil ya. Böyle yaparak kendilerinden itiyorlarÇirkef olduğunu söylüyorsun ya belki ailenin senin arkanda olmayisinin sebebi budur. Anne babanın görevleri var ama evlat da yerini sınırını bilecek. Onlara laf söyleyen "çirkef" bir evlat da bir yere kadar çekilir. Hiçbir şey sebepsiz değil.
İnatlar bana deseler ki bu sebep istemiyoruz evlenme vs oturur düşünürüm daha önce sevgilimden annemin gözüne takılan bi sıkıntı için ayrıldım evet haklısın dedim. Yok yani daha erken hemen gitmek zorunda çıtır diyorlar ramazanda bayramda memlekete gideriz uğrarız diyorlar vs bana baygınlık geliyor çok stresliyim belki hata bilmiyorum ama 1 kere gitsinler başka gitmesinler yeter diyorum. Hem iş stresi var hem bu bomba gibiyim zıtlaştıkça sinir oluyorum beni sevmiyorlar mutlu olmamı istemiyorlar belki de onlara çekilmemi istemiyorlar bilerek yapıyorlar gibi geliyorBu konuda neden çoğu kişi konu sahibine hak vermemiş anlamış değilim. Çok haklı. Bir anne bir baba kızının nereye gittiğini nasıl bir ailenin içine gireceğini ortamı vs merak etmez mi ?? Bu anne baba görevidir. Ve toplumumuzda her yörede vardır bu olması da gerekir. Bazıları kendinden örnek vererek abartmayın işte benim ailemde gitmedi demiş sanki çok doğru bi hareketmiş gibi. O zaman ne yazık ki sizin aileniz size değer vermiyor. Ben evliyim bu süreçlerden geçtim ikimizde farklı kültürlerde olduğumuz halde tanışma sonrası iadeyi ziyaret yapıldı karşılıklı yemekler yendi sohbet edildi. Kim için bunlar tabiki evlatları için. Konu sahibi arkadaşım sana katılıyorum çok haklısın. Sen evlenmeden bunun öneminin farkındasın ama gördüğüm kadarıyla evli olduğu halde henüz farkında olmayanlar var, üstelik senin abarttığını düşünmüşler. Aileniz belli ki karşı tarafı pek kayle almamışlar. Yazık. Onlar elbet gitmenizi bekler bu böyledir her yerde böyledir. Çocuğunun tahtını kuran her anne baba bahtını da görmek ister. Nasıl bir aileye girdiğini de , evlenmeden özellikle ister ki içi rahat etsin.
Ben anlıyorum seniİnatlar bana deseler ki bu sebep istemiyoruz evlenme vs oturur düşünürüm daha önce sevgilimden annemin gözüne takılan bi sıkıntı için ayrıldım evet haklısın dedim. Yok yani daha erken hemen gitmek zorunda çıtır diyorlar ramazanda bayramda memlekete gideriz uğrarız diyorlar vs bana baygınlık geliyor çok stresliyim belki hata bilmiyorum ama 1 kere gitsinler başka gitmesinler yeter diyorum. Hem iş stresi var hem bu bomba gibiyim zıtlaştıkça sinir oluyorum beni sevmiyorlar mutlu olmamı istemiyorlar belki de onlara çekilmemi istemiyorlar bilerek yapıyorlar gibi geliyor
Nasıl başlarsa öyle devam ederŞu zamana kadar sıkıntı olmadı ki nişan dönemi zor gayet bonkörler bana karşı sevecenler ki ben öyle herkesin seveceği biri değilim neredeyse çıplak gezerim çok konuşur çok gülerim ailemin nefret ettiği huylarım bunlar doğulular mesela annesi direkt iltifat eder çok güzel olmuşsun manken gibisin der beraber tatile gidince fotoğtaf paylaşırız beğenir mesaj yazar ben onlara karşı önyargılı olmak istemiyorum hatta bana destekleri bile oldu kendi annemden duygusal desteğim sıfır hoşuma gidiyor valla çaldılar beni djsjdjdj
MERAK ETMİŞLER kaza yaptığım için görmeye gelmişler bunda bile art niyet aradınız ya sırf kayın aile diye bu kadar şeytanlaştırmaya gerek yok bence.
İnsanların ne der kafasından çıkmalısın. Baslangiç iyi olmamış. Babadan gizli yüzük paylaşıp herkes görsün diye. Ama biri görüp babaya haber vereceği aklına gelmemiş. Sizinkilerin çok üstüne gidince de yanlış anlaşılırsin. Mukabeleye gerek yok. Yapmacık davranmaya hele hiç.Etmiyorlar zaten burada yaşayacaksınız diyor önemi yok sanki beğenmesek ayrılacak mısın diyor. İkna edeceğim mecburlar gitmeye ucube derler arkamızdan
Sanırım uzaktan akrabalık ta var.ailen onun ailesinin kulaktan dolma olsa da tanıyordur.normalde düğünden önce 1 kere gitmesi gerek kız tarafının.ama gidip orda kavga edeceklerse gitmemeleri daha iyi bosver.ya seni sevmiyorlar sana değer vermiyorlar ya da evlenmeni istemiyorlar.takılma buna bosver gitmesinler.Merhaba, eski konularımı bilen varsa problematik bir ailem var. nişanlandım, Haziran gibi düğünüm olacak. Sevgilimin ailesi bize dört kere geldi. Nişanı saymıyorum. Hatta biz sadece sevgiliyken bile annesi mezuniyetime geldi, kaza yaptığımda da yanımdaydılar haberi alır almaz yola çıkıp beni görmeye geldiler.
Ailem sevgilimi tanıyor, seviyorlar ve onaylıyorlar diye düşünüyorum. Karşı taraf ben istemeden her şeyi yaptı, hiçbir sıkıntı çıkarmadılar.
Artık bizim de onlara gitmemiz gerekmiyor mu? Farklı şehirlerdeyiz, aramızda 12 saat mesafe var ama onlar geldi.
Memleketim onlara yakın. gitemiz zor değil. 29 Ekim tatilini fırsat bilip gidebiliriz dedim. Düğün orada olacak zaten o zaman gideriz diyorlar. çok ayıp geliyor.
tek başıma gitmeyi düşünüyorum ama Antep’te nasıl karşılanır bilmiyorum. Normal, bir ilişkimiz olsun araya gereksiz sorunlar girmesin istiyorum ailesiyle ama bu aileyle zor.
Ailemle yaşadığım sıkıntıları sevgilime anlatmadım. Lafı geçince çalışıyorlar biraz da içten içe desteklemiyorlar biliyorsun dedim.
evlenmemi istemediklerini biliyorum ama bir yandan da evlen kocan başında olsun gibi şeyler söylüyorlar. Bu çelişki beni çok yordu.
Ayrı eve çıktım. Aramız düzelmişti. daha iyiye gidiyor diyordum ama şimdi de bu mesele çıktı. Gerçekten ben mi abartıyorum? yoksa gitmemek gerçekten büyük bir saygısızlık mı?
Sevgilim deprem zamanı babaannemle dedeme ulaştı, onlara yardım etti.
Babaannem ameliyat olduğunda her gün ziyaretine gitti. Cenazemiz olduğunda herkes cenazeye uğraşırken o kimse yokken oradaydı tabutu taşıdı.
Ailemde herkesin sevdiği biri benden çok seviyorlar.
Dayım yazlık aldı beraber ziyarete gittik, tamir edilmesi gereken bir yer vardı kalktı kendi yaptı.
evlenme teklifi aldığımda bile burnumdan getirdiler. Babam hikâyede yüzüğü paylaştığım için kızdı. Ondan gizlemiştim ama gören biri söylemiş.kafana göre söz nişan yaptın beni umursamadın dedi..
Dayım kızım sayılırsın, beraber gideriz dedi ama kabul etmedim. Göze batacak
Şimdi ise korkuyorum. Hakkımda kötü düşünecekler anne babam yüzünden bana karşı önyargıları olsun istemiyorum. Çok bunaldım
Bizde gidilir sizin yaptığınız da tuhaf6 ay nişanlı kaldım bırakın ailemi ben bile evlerini düğünde gördüm. Gerek yoktu zira eşimle evleniyordum ben evimizi birlikte düzenledik yardım almadık. Onlar geldiler sağolsun ama biz gitmedik gerek görmedik... Bunlar ufak şeyler takılmayın bizde gidilmez deyin kapayın konuyu.... ki bazı yörelerde gerçekten gidilmez.