Ailem onunla olmama izin vermiyor...

pnr.lola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
25
0
86
30
Ankara
Ben birini seviyordum.2 ay boyunca nerdeyse onu takip ettim.Sonunda bir arkadaşım bizi tanıştırdı ve o da beni çok sevdi.6 ay kadar beraberdik.Sonra ailem öğrendi ve onunla görüşmemi istemediler.Biz yine ayrılmadık ama babam bunu öğrendiğinde beni dövdü ve evden 1 buçuk ay kadar çıkarmadı.Bende mecburen ondan ayrılmak zorunda kaldım.Onu kesinlikle istemiyorlar.Acaba haklı olabilirler mi diye de çok düşündüm...Ama tek sorun parasının olmaması ve çok yakışıklı olmaması.Onunla ayrıldıktan sonra çok üzüldüm.O da çok üzüldü 2 ay oldu hala bana mesaj atıyor ve geri dönmemi istiyor.Hatta birkaç kere karşılaştık ve yine bana ısrar etti.Ben onu sevmeme rağmen kabul etmedim.Ne yapacağımı bilmiyorum ben de çok üzülüyorum,onu çok özlüyorum ama ailem haklı olabilir mi diyede düşünüyorum.Onları üzmeye değer mi... Birinin yardımına çok ihtiyacım var lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım?

Yaşın Küçük İse, Mutlaka Haklı Tarafları Vardır..
Hiç Bir Anne - Baba Evladının Kötülüğünü İstemez..
Ailenin Sana Sunduğu Sebep Çirkin ve Parasız Olması mı ?

damadın yakışıklı olup olmaması pek de kriter sayılmaz diye biliyorum ben.

para konusuna takılmışlar bence ....

evet belkide asıl sorun parasız olması ama saygılı biri bence bu kadar şeye rağmen aileme saygılı olması daha önemli ama ailemimi dinlesem içimdeki sesimi bilemiyorum..

Son düzenleme:
acaba ailen sevgilinle ilgili kötü bir şey mi duydu etraftan? belkide sana bunu söylemek istemiyorlardır... çirkin parasız olması bahane olabilir.

5 sene biriyle çıktım,bizim mahalledendi....ilk senemde annemle ananem öğrendi,önce bişey demediler,kim olduğunu sordular sonra kıyametler koptu....sonra sıra geldi babama,babam öğrendi,her sene 1 kere olmak üzere ona yakalandım,inatla ayrılmadım...valla o 5 sene neler çektim bir ben bir allah bilir....

bana sebep söylemiyorlardı,saçma sapan mantıksız bahanelerdi....5 senenin sonunda çoookkk acı gerçekleri öğrendim....

allahtan hataya düşmemiştim.çünkü 20 olmuştum,tam üniye başlayacağım sene beni kaçırmak istiyordu,rezilliği tahim bile edemiyorum.tabikide yapmadım,okuluma başladım üniye başladıktan 2 ay sonra bitti ilişkimiz tamamen.

ama ailem çok haklıymış,bunu öğrendim.ailenin mutlaka çok daha başka haklı sebepleri vardır....şuda bir gerçekki aileler her zaman haklı çıkar....

acaba ailen sevgilinle ilgili kötü bir şey mi duydu etraftan? belkide sana bunu söylemek istemiyorlardır... çirkin parasız olması bahane olabilir.

hayır öyle bir şey olmadığına eminim ama onun giyinişi ve çevresi yüzünden farklı değerlendirmiş de olabilirler.Ama onu daha iyi tanıdığım için ailemin söyledikleri bana mantıklı gelmiyor...Yinede sözlerini dinliyorum ama çok üzülüyorum.

bu ihtimalleri de düşündüm...Ama babamı çok iyi tanıyorum hiçbir şeyi saklayamaz duymamam gereken şeyleri bile söyler yani başka bir şey olsa kesinlikle düşünmeden söylerdi...

giyinişi,konuşması,duruşu bakışı....her ne ise....bunlar bir insanın karakterini ele veren çok küçük noktalardır.şunu unutmaki ailen senden çok çok daha tecrübeli bu konularda!!! bir insanı bir kaç ayda tanıyamazsın...

forumlarda gezin biraz ve insanların yaşadıkalrına bak derim....

Hiçkimse ama hiçkimse aileden önemli değildir.
Babalar Bilir
Anneler Hisseder

çevresi demişsin....

"bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim" diye boşa söylememişler...bunuda unutma....

Ailelerin onaylamadığı evliliklerin gerçekleşmemesi gerektiğine inanırım. Benim kuzenim de yaşadı böyle bir durum, 8 yıldır birlikte olduğu kişiyle babası istemediği için ayrılmak zorunda kaldı(hem de gerçekten saçma bir sebepten) ama şuan başkasıyla evli ve kurduğu cümle "iyi ki o kişiyle evlenmemişim asla bu kadar mutlu olamazdım" Allah bu olaya bir şekilde engel koyuyorsa sen de ısrar etme canım, daha çok kişi çıkar karşına

Ailelerin çok sık düştüğü bir hatadır bu...
Kızlarını baskı altında tutarlar.Kendisine uygun arkadaşlarla ve uygun ortamlarda bulunmasına izin vermezler.
Ama gönül bu,boş durmaz.Kız da kalkar uygun olmayan birine aşık olur.
Sonra vah efendim neden bunu seçtin ?
Seçmedi ki,siz seçenek bırakmadınız.Kız seçenekleri göremiyor,ulaşamıyor,bulabildiğine aşık oluyor.
Acele etme...Önce seçenekleri gör

kesinlikleeee !!!! günün,konunun özeti,ve çıkan sonuç bence

böyle bakınca çok mantıklı geldi.Şimdi farklı düşündüm çok haklısın...

yani ilerde evleniriz diye düşünüyordum ama sizin söyledikleriniz de mantıklı geldi.Ailemin sözünü dinlemeye devam edeceğim galiba...

şuan kendimi senin yerine koyuyorum,o zamanlarımı düşünüyorum,bunu anlamak,idrak etmek,kabullenmek çok zor oluyor,ama inan en doğrusu bu ilerde anlayacaksın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…