sen 16 yaşındasın peki canım bahsettiğin çocuk kaç yaşında? çok mu büyük senden?
ailenin parası yok diye onu istememesi bana bunu düşündürdü. o da senin yaşlarında olsa henüz parası olmaması çok normal olurdu, bunu ailen bahane olarak bile öne sürmezdi. belki ailesinin maddi durumundan söz etmişlerdir ama
neyse ne, sana şunu söyliym dünya iyisi bi eşim var, evde yemeği bile eşim yapıyor, bir iki kere yardım etmek değil, hep o yapıyor tabiri caizse elimi sıcak sudan soguk suya sokmuyor, ne istersem alır ne istersem yaparız.
ama ailemle aram bozuk, bu yüzden eşimin bu kadar iyi olmasına rağmen hiç mutlu değilim (kaçarak evlenme gibi bir olay değil ailemle aramın bozuk olması çok farklı birşey)
aileni kırma üzme onlarla aranı asla bozma, 16 yaşında hepimizin sevgilisi oldu gecti gitti, insanların herhalde maksimum %2si 16 yaşındaki sevgilisiyle hayatını birleştirmiştir. sen hayatına devam ediceksin, o basit bi detay olarak kalacak, ilerde de üzüleceksin, ben bunun için mi ailemi üzdüm diye.
onların hayat tecrübelerine güven, kimse kızının üzülmesini isteyip durduk yerde ayrıl demez, onun sana uygun olmadıgını düşünüp ilerde üzülmemen için bunu yapıyorlar