- Konu Sahibi lilith2013
-
Değil, olağan olmayacak birşey yok.Acaba bir hayal ürünü olabilir mi?
Galiba ben çok kötü niyetliyim
Değil, olağan olmayacak birşey yok.
Konu sahibesi ses verir misin merak içindeyiz biz kendimizi paraladık hadi ama
Beni goz ardi et yapmış heralde. Yorumlarima cevap yazmiyor.
ahahah alemsiniz valla
Aynen öyle. Tanidigim düzgün biri.
erkek arkadaşınızın işi ne tam olarak?Onu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta kalir,mesaisi uzun,o da öğretmen olsa yaninda olur,destek olur diyorlar.tanistirmak istiyorum hergun bir bahaneyle gecistiriyorlar.
Anlamiyorum.niye sorun olsun.arkadaşım asgari ücretin biraz üstünde kazanan biriyle evlendi.
Bence burda sorun ozelde calismasindan ziyade adayla yeni tanışmanız. Ailen niye buna takmiyor? Ben olsam kizimi bir aydir ciktigi birine vermem.
aynı şeyleri yaşadım. Ben de oğretmenim bana da çok tepkiler geldi ama mücadele ettim kabul ettirdim. Şimdi evliyim çok mutlu bir evliligim var yakinda bebeğimiz de olacak. Eşim gibi dürüst sevgi dolu birini asla bulamazdım. Her şey meslek ya yada para değil. eger sevgilinize gercekten guveniyorsaniz ailenize bunu anlatmalisiniz. Bu sizin hayatınızOnu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta kalir,mesaisi uzun,o da öğretmen olsa yaninda olur,destek olur diyorlar.tanistirmak istiyorum hergun bir bahaneyle gecistiriyorlar.
Anlamiyorum.niye sorun olsun.arkadaşım asgari ücretin biraz üstünde kazanan biriyle evlendi.
siz özel sektörde mi öğretmensiniz peki?Onu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta kalir,mesaisi uzun,o da öğretmen olsa yaninda olur,destek olur diyorlar.tanistirmak istiyorum hergun bir bahaneyle gecistiriyorlar.
Maddi durumum kötü diye konu açmışsın 14oo lira maaşla geçiniyoruz demişsin. Ama 2 yıl önce sırf gözaltı için 1500 lira vermişsin. Üstelik kiraya verdiğin bir evinde varmış. Nasıl aldın 1400 lira maaşla o evi?
Öğretmenim diyorsun 1400 lira mı öğretmen maaşı?
kiraya verdiğin ev 850 tl olduğuna göre 550 lira mı maaşın?
İş yerinde teyze diyorlar demişsin, hiç bir öğretmen teyze diye hitap etmez.
Sevgilin için komşunun uzakta akrabası demişsin
şimdi arkadaşımın kardeşi diyorsun.
Şutlamak, defetmek, pısırık gibi kaba bir tabirler kullandığın adamla ne zaman evlilik kararı aldın?
Beni evde kalmış gördüğü için annem verir, damat adayı ona göre nefes alsa yeterHiç sorgu sual olmadan verir, hatta adam fikir değiştirmesin diye ertesi gün nikah yaptırır
doktora bitene kadar ogrenci sayilirsiniz, okuyan kiz evlendirilirmi aaaaa cik cik cik
vay acayip kk literaturu taramasi yapmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?