ailem özelde calisan erkek arkadasimi istemiyor.

Aynen öyle. Tanidigim düzgün biri.

peki su eski mevzular olmasaydi bu kadar cabuk iliskiyi ciddiyete dokermiydiniz yinede, yoksa icten ice bir gicik olma bir boyle kendini eksik hissetme , bir sen bulduysan ben elimi sallasam ellisi moduna girmis olabilirmisiniz. O kafaylada elinizin altindaki zaten halihazirda size duygulari olan bir insani hayatiniza sokmus olabilirmisiniz ? Bence ailenizle bu tartismak yerin bir kendinizden emin olun, eminseniz biraz flort yasayin bir bakin iliskinize. Sonucta evlilik bu biraz zaman verin iliskinize, arkadas olarak tanimak baska sevgili es nisanli olarak tanimak baskadir.
Ailenize gelecek olursak iliskiniz biraz olgunlassin tekrar konusur ikna edersiniz.

erkek arkadaşınızın işi ne tam olarak?

Bence burda sorun ozelde calismasindan ziyade adayla yeni tanışmanız. Ailen niye buna takmiyor? Ben olsam kizimi bir aydir ciktigi birine vermem.

Beni evde kalmış gördüğü için annem verir, damat adayı ona göre nefes alsa yeter Hiç sorgu sual olmadan verir, hatta adam fikir değiştirmesin diye ertesi gün nikah yaptırır

aynı şeyleri yaşadım. Ben de oğretmenim bana da çok tepkiler geldi ama mücadele ettim kabul ettirdim. Şimdi evliyim çok mutlu bir evliligim var yakinda bebeğimiz de olacak. Eşim gibi dürüst sevgi dolu birini asla bulamazdım. Her şey meslek ya yada para değil. eger sevgilinize gercekten guveniyorsaniz ailenize bunu anlatmalisiniz. Bu sizin hayatınız

Maddi durumum kötü diye konu açmışsın 14oo lira maaşla geçiniyoruz demişsin. Ama 2 yıl önce sırf gözaltı için 1500 lira vermişsin. Üstelik kiraya verdiğin bir evinde varmış. Nasıl aldın 1400 lira maaşla o evi?
Öğretmenim diyorsun 1400 lira mı öğretmen maaşı?
kiraya verdiğin ev 850 tl olduğuna göre 550 lira mı maaşın?
İş yerinde teyze diyorlar demişsin, hiç bir öğretmen teyze diye hitap etmez.
Sevgilin için komşunun uzakta akrabası demişsin
şimdi arkadaşımın kardeşi diyorsun.

Şutlamak, defetmek, pısırık gibi kaba bir tabirler kullandığın adamla ne zaman evlilik kararı aldın?

siz özel sektörde mi öğretmensiniz peki?

vay acayip kk literaturu taramasi yapmissiniz

Beni evde kalmış gördüğü için annem verir, damat adayı ona göre nefes alsa yeter Hiç sorgu sual olmadan verir, hatta adam fikir değiştirmesin diye ertesi gün nikah yaptırır

doktora bitene kadar ogrenci sayilirsiniz, okuyan kiz evlendirilirmi aaaaa cik cik cik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…