ailem özelde calisan erkek arkadasimi istemiyor.

Garanti is mi varmis kendi isinin patronu olmadiktan sonra??? Onda bile iflas etme batma olasiligin var iken.. Yarin ne olacagimizi nerden biliyorki ailen sevdiginin maasina isine kadar didikliyor olayi...

BEN NİŞAN ATALI BİR SENE OLDU KİMSEYE GUVENEMEZKEN BİR AYDA COK ERKEN DİYURM AYNI HATAYI YAPMAYINIZ

1 ay sonra sevgili olunmaya niye bu kadar taktınız kızlar ben4-5 aylık sevgilimden ayrıldım 1 ay sonra fln biriyle sevgili oldum2 sene sürdü sonra 2 senelik sevgilimden ayrldm 10 gün(o civar) sonra sevgili oldum 1 sene de onlan devam ettik sonra ben gene ayrıldım aradan 2 hafta fln geçmştir herhalde sonra gene sevgilim oldu bi 2 sene de onlan dlkfjldkfjg bu sefer ayrılmadım 3. sene olcak dslkgjdlkfgjdg

yalnız şaka maka 5 senedir hiç boş geçmiyomuşum dşlgkdlşfkg

size gelince inattan yapıyosanız elinizde patlar

Bende şuraya mesaj bırakayım canım çok pis tersleme çekti

Bakanlıkta müdür falansınız herhalde özelde çalışanı beğenmiyorsunuz

Beni evde kalmış gördüğü için annem verir, damat adayı ona göre nefes alsa yeter Hiç sorgu sual olmadan verir, hatta adam fikir değiştirmesin diye ertesi gün nikah yaptırır

Vallaha benimkilerde aynen. 2 ayın içinde her şeyi halledeceğim diyor zaten annem. Benim kızdığımı bildiği için inadına söylüyor.

Kızlar helal olsun vallaha üşenmeden nasıl araştırma yapıyorsunuz. Takdire şayan.
Konu sahibi bence bir inat uğruna hayatını mahfetme derim. Evlilik çocuk oyuncağı değil.
Bir de arkadaşlar 1 ayda tanıştığın birisi demiş de adam gerçek yüzünü göstermeyecekse 10 senede de göstermez.

Aile bu onlar bizler için herşeyin en iyisini isterler,kızmayın onlara :)
Siz arkadaşınızdan eminseniz kararlı olarak ve dik durarak bunu onlara hissettirin,eminim inatlarını kıracaksınız.

- Babam öldü, demis Temel.
Ilyas sormus:
- Neden öldü?
- Apartmanin sekizinci katinin balkonundan düstü.
- Eyvah parçalandi mi?
- Yok, giristeki bakkalin tentesine düsünce oradan havalanip karsi apartmana yöneldi.
- Apartmana mi çarpti, nasil oldu?
- Yok, karsi apartmanın balkonunda çamasirlar asili idi.
Çamasir ipine vurup fabrikanin bahçesine düstü.
- Orada mi öldü?
- Yok, fabrika çelik yay fabrikasi, bahçedeki yaylarin üzerine düsüp havalandi yeniden...
- Peki sonra?
- Sonrasi ne? Baktik ki yere inmiyor, biz de vurduk oni.

Yazdığını okuyunca aklıma bu fıkra geldi nedense

işte kk gücü be helal olsun valla!

ben bu seviyorum ölüyorum bitiyorumları da anlamıyorum ben mi duygusuzum anlmadım ki ben kendime bile 'onu seviyorum' filan derken utanıyorum dur thekbik çüş yani noluyoz diyorum

Ya ben bu zihniyetten Nefret ediyorum
Bu ne garanticilik yahu.
Ailelerin incelediği şeye bak. Ahlakını dürüstlüğünü sorgulamıyor da yarına çıkacağımız belli değilken işinden olursa yarın bir gün diye sorguluyor.. Allah hidayet versin.

Abooo bu da mı fake?

için bir fena oldu yine

Helal beeeee KK.dan hiç birşey kaçmaz

bu eski konuları araştırıp deşifre eden kk hatunları seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…