çok üzüldüm yaa bi insana ailesinden annesinden daha yakın kimi var geçmişinizde bişeylermi yaşadınız kavga falan oldumu
elimden başka birşey gelmiyor ki.ablam hala şimdi bile abimin hanımı ile ille normal dogursa salak işte laf dinlemiyo ki diyor yengeme ikisi durmuş beni çekiştiriyor.duymayım diyorum ama ne yapacam hanımlar
yok tatlım.ne kavga ne bişey oldu en küçük benim kardeşleriyim her dediklerini yaptırmaya çalıştılar hiç kırmadım ailemi halada kırmıyorum ama sabrımı zorluyorlar
elimden başka birşey gelmiyor ki.ablam hala şimdi bile abimin hanımı ile ille normal dogursa salak işte laf dinlemiyo ki diyor yengeme ikisi durmuş beni çekiştiriyor.duymayım diyorum ama ne yapacam hanımlar
Ne terbiyesizlik yahu...
Yuhhhh... ki ne yuhhh...
İnsanın ailesi de böyle düşünürse...
Kendi yaşadığınız şehirde hiç kimseniz yok mu? doğumu orda yapsanız...?
Yerinizde olsam ablama konuştuklarını bildiğimi hissettirirdim...
"abla küçücük çocuğun yanında, hakkımda ileri geri konuşmanız beni çok kırdı, ben 5 yıl sonra hamile kalıyorum, sizin derdiniz kurban bayramının zehir olması mı? bende çok istemiyorum burda kalmayı ama mecburum" derdim... bir moral bozukluğu yapardım.....
Çok sinir oldum ablanıza... çokkkk...
Allah hayırlı doğumlar nasit etsin,
Yavrunuzu size saklasın inşallah.
geçen hafta köye gittim onlarla anamın babamın yanına orda eniştem pis7li kurbanı burda kesecem köyde dedi dogumun ne zamandı dedi bende kurban bayramından 1 hafta önce olur dedim ablamla eniştem göz göze baktı he o zaman işler degişti dedi eniştem.ablam beni döwecek nerdeyse
Çok üzüldüm durumunuza. Keşke Ankara yakınlarında olsaydım.
Çocuğunu düşün. Bak beş yıllık bir hasretten sonra hamile kalmışsın.Aman sağlığına dikkat et.
Aileni de tanımış oldun. Daha doğuma varmış bu arada evde biraz dinlenmiş olursun.
Doğumda eşin de yanına gelir.
konteynırı okuduğumda Van`da olduğunuzu hemen anladım.
Offf kaç ay geçti deprem olalı hala insanlar madur. Hala sağlıksız koşullar...(
Devir cok degisti. Kanin canin boyle yaparsa.
İki yol geldiaklima
Eger maddi olarak uygunsa ksa sureligine esyali ev tutmak ve bakci tutmak
İki dogurana kadar katlanmak
Bol dua et canim inan hamilenin duasi kabul oluyor
depremde evini kaybetmişsin.onca yıldan sonra hamile kalabilmişsin.nasıl kıyıyorlar şaştım.gerçekten üzüldüm.insan arkaadaşına bile böyle bir durumda yardım eder.boşver sen kendini üzme bebeğini düşün.inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çocuktan al haberi olmuş sizin durum
Neden ablanızın yanındasınız size baksın diye mi yoksa kendi eviniz uygun olmadığı için mi ?
Eğer kendinize bakabilecek durumda iseniz ve imkanınız varsa ev tutun derim
2,5 ay az bi zaman değil başkalarının evinde kalmak için
canım ben senın yerın de olsam ,ablana bu tatsız muhabbetten bahseder
ıgneleyıcı konusup cevabını verırdım .soyle dıyebılırsın ;
"sen cok dert etme ablacıgım kurban bayramını ıstedıgın gıbı gecırebılırsın
ben anneme geldım sana degıl "dıyebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?