ailem sandıklarım ve hayal kırıklıklarım

biliyorum tatlım ama beni bana bırakmıyorlar her agızdan bir laf çıkıyor
anneme babama bile güvenmiyorum karnı burnunda olan beni boş eve atıp gittiler
bana bişey olsa ne olacak kocam ha deyince hemen gelebilecekmi
çok bencillermiş ailem değiller artık şuan duruyorsam mecburlugumdan duruyorum
inanın.....

Anladım
Zor bi dönem,haklısın
Görümcen,eltin falan yok mu sana yardımcı olabilecek
Gerçi insanın ailesinden daha yakın kim var ki

Anladım
Zor bi dönem,haklısın
Görümcen,eltin falan yok mu sana yardımcı olabilecek
Gerçi insanın ailesinden daha yakın kim var ki

zor bir durum evet allah kimseyi bu şekilde sınamasın inşlhh
eltim yok eşim tek erkek,görümcem var ama oda aynen benim bacılar gibi
dahada beter,kayınvalidemler izmirde
benim ankarada doğum yapmam lazım çünkü kan hastasıyım tatlım
doğumda kan lazım olucak tüm akrabalar burda ve kan gurubum onlarla bir
ayrıca eşimin ailesi hasta oldugumu bilmiyor,bilseler bişi demezler ama
hastane işlerinde elleri ayaklarına dolanır ondan anneme geldim ama yanlış yaptım

Canim gecmisi okudumda durumumuz var demişsin senin yerinde olsam 2 ayligina bi e tutarim bide yardimci keyfime bakarim esine de anlat durumu gelebiliyorsa oda gelsin yanina doguruncada donersin olmaz mi

Canim gecmisi okudumda durumumuz var demişsin senin yerinde olsam 2 ayligina bi e tutarim bide yardimci keyfime bakarim esine de anlat durumu gelebiliyorsa oda gelsin yanina doguruncada donersin olmaz mi

cnm benim 15 gün sonra hastaneye yatıcam zaten gözlem amaçlı dr öle söyledi
eşime anlatamam bunların böyle yaptıgını anlatırsam hem ters düşerler hemde kötü olur
benim üzülmeme dayanamayacağını biliyorum onların seviyesine eşimi indirmem
şurda doğuma kadar görürler beni ondan sonra arasalar dahi açmam buraya da büyük söylemeyim asla gelmemeyi düşünüyorum

daha doğuma 2.5 ay var gri dönseniz olmaz mı?
hem o vakte kadar annenizde dönmüş olur.

ahhh ahhh anneme dedimki köyde anne ne zaman gelecen hani bişey olursa bana
allah korusun köyden ankaraya gelmen uzun zaman alır dedim
git kızım gti benim başlı işlerim duruyo erkenden geldin başıma dedi çok üzüldüm

asla deme canım.inşallah bir daha onlara ihtiyacın olmaz ama sen gene de asla deme.bunları kaynanan görümcen yapsa canını bu kadar yakmazdı ama kendi ailenin yapması çok çok acı oluyor

15 gün sonra hastaneye yayacaksanız sabredin az kalmış başka bı yol da görünmüyor zaten.
Ben de hamileyim doguma 3 ay var esim yurtdışına gidecek ailemin yanına tasincam. Ablam erkek kardesim ve annem babam gözümün icine bakıyorlar tabiri caizse. Beni bir kac saatligine bile evde yalnız bırakmıyorlar. Bnm de gebeliğinin sorunlu geçiyor. Hatta son ay kuzenimin sehir dısında düğünü var beni yalnız bırakmamak adına aralarinda kura çekip biri benle kalacak :) ki ben istemediğim halde
Allah razı olsun bizimkilerden, ben ailemdir tabi yapacak derdim ama yapmayanı da varmis.

Canim ozel degilse rahatsizligin nedir kan hastasiyim dedin ya pihtilasma bozuklugu falan mi demek istedigim izmirde cok iyi 2 uni hastanesi var k v soylesen arastirsalar hastaneleri

asla deme canım.inşallah bir daha onlara ihtiyacın olmaz ama sen gene de asla deme.bunları kaynanan görümcen yapsa canını bu kadar yakmazdı ama kendi ailenin yapması çok çok acı oluyor

ewet kaynvalidem annemden iyi daha çok kaygılı kadın
tırnagı etmezler benim ailem kayınvalidemin

ewet kaynvalidem annemden iyi daha çok kaygılı kadın
tırnagı etmezler benim ailem kayınvalidemin

canım bu olanları ne eşine ne de kaynanana anlatma.sen kendi içinde atlatmaya çalış

Canim ozel degilse rahatsizligin nedir kan hastasiyim dedin ya pihtilasma bozuklugu falan mi demek istedigim izmirde cok iyi 2 uni hastanesi var k v soylesen arastirsalar hastaneleri

trombosit fonsiyon bozuklugu kanda bir madde eksik kanamam durmuyor
evet izmirde varmış ama ben burada takibe başladım ve 5 aydan sonra
hamilelere bakmıyorlarmış k.valideme sordurdum zaten k.validemler
hastalıgımı bilmiyorlar söylemedim eşimde lüzum görmedi
iki ucu b.lu deynek tatlım çıkamıyorum işin içinden

canım bu olanları ne eşine ne de kaynanana anlatma.sen kendi içinde atlatmaya çalış

kadın hamile.doğumuna da az kalmış.anlatmasın,içine atsın..aman kimse küsmesin,kızmasın diye diye içimize attıklarımız öyle bir hastalık olarak çıkıyor ki içimizden..
Canım eğer eşin sana destek olacaksa bu konuda anlatmalısın bence..Bu ne ya..Ailemdir,ne yaparlarsa yapsınlar düşüncesini de hiç sevmem.Koskoca yaşını başını almış adamlar,çocuk değiller ki.Herkes aklını başına toplamalı.Karşılarında gebeliğinin son günlerinde olan ve yardıma muhtaç bir kadın var.

ben anlatmasının faydası olacağına inanmıyorum.düşmez kalmaz bir Allahtır.ileride ne olacağı bilinmez

Ah canim ya 5. aydan sonra bakmiyolarmis demek allah yardimcin olsun evladini kucagina alinca hicbiseyi gormez gozun ama simdi cok yaralar biliyorum allahtan dogum sonrasi yaninda yada ayni sehirde olmucaklar benim kendi ailem ve kocaminkiler sagolsun logusa depresyonuna soktular beni kimsem yok o kalabalikta bu yuzden seni cok iyi anliyorum

sende haklısın fakat anlatamam çünkü eşim ailemi başının üzerinde gezdiren biri ve onlardan bu tarz bir olayı duyarsa
ne gelir ne gönderir ...zaten duysa göndermesede yeridir yani allahıma büyük konuşmayım ama doğumdan sonra gidince
zor gelirim daha

benide sokuyorlar şimdiden alt yapıyı hazırlıyorlar
allahım bana yyol göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…