Bugun dogum yapali tam 45 gun oldu doguma esimle gittim normal olucak diye 42. haftaya kadar bekledim ama son dk sezeryan oldum 12 saat sonra yuruyerek hastaneden ciktim evime geldim 10 dk ayaklarimi uzatip dinlenemedim cunku hickimsem yok ama sukur herseyin altindan kalktim sende basarirsin bebegini aldigin an inanilmaz bir guc gelicek sana inan bana annelik tarifsiz bir guc demekmis aslinda
evine dönüp son 2-3 hafta kala gelsen olmaz mı.
yolculuk çok mu sıkıntılı olur.
ewet aynen ögle oldu yegenimden aldım haberi ve hiç beklemiyodum böyle bir laf
ayrıca ablamda kalmıyorum annemlerde kalıyorum evde bekar ablam var onla kalıyorum
çalışıyor ablam
ewli olan ablam yapıyor bu yazdıkarımı onlarda ankara oturuyor anamlara gelip gidiyorlar
burnumdan getiriyorlar hiç sormayın eşimede anlatamıyorum durumumu
ben seni rahat et diye gönderdim onlar niye böyle yapıyor der haklı yere
Anladım
Zor bi dönem,haklısın
Görümcen,eltin falan yok mu sana yardımcı olabilecek
Gerçi insanın ailesinden daha yakın kim var ki
biliyorum tatlım ama beni bana bırakmıyorlar her agızdan bir laf çıkıyor
anneme babama bile güvenmiyorum karnı burnunda olan beni boş eve atıp gittiler
bana bişey olsa ne olacak kocam ha deyince hemen gelebilecekmi
çok bencillermiş ailem değiller artık şuan duruyorsam mecburlugumdan duruyorum
inanın.....
gerçekten çok üzücü.ne denilebilir ki bu durumda.ALLAH yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor elden.ben olsam evime dönerdim heralde en azından moralim düzgün olurdu...
Canim gecmisi okudumda durumumuz var demişsin senin yerinde olsam 2 ayligina bi e tutarim bide yardimci keyfime bakarim esine de anlat durumu gelebiliyorsa oda gelsin yanina doguruncada donersin olmaz mi
daha doğuma 2.5 ay var gri dönseniz olmaz mı?
hem o vakte kadar annenizde dönmüş olur.
cnm benim 15 gün sonra hastaneye yatıcam zaten gözlem amaçlı dr öle söyledi
eşime anlatamam bunların böyle yaptıgını anlatırsam hem ters düşerler hemde kötü olur
benim üzülmeme dayanamayacağını biliyorum onların seviyesine eşimi indirmem
şurda doğuma kadar görürler beni ondan sonra arasalar dahi açmam buraya da büyük söylemeyim asla gelmemeyi düşünüyorum
cnm benim 15 gün sonra hastaneye yatıcam zaten gözlem amaçlı dr öle söyledi
eşime anlatamam bunların böyle yaptıgını anlatırsam hem ters düşerler hemde kötü olur
benim üzülmeme dayanamayacağını biliyorum onların seviyesine eşimi indirmem
şurda doğuma kadar görürler beni ondan sonra arasalar dahi açmam buraya da büyük söylemeyim asla gelmemeyi düşünüyorum
asla deme canım.inşallah bir daha onlara ihtiyacın olmaz ama sen gene de asla deme.bunları kaynanan görümcen yapsa canını bu kadar yakmazdı ama kendi ailenin yapması çok çok acı oluyor
ewet kaynvalidem annemden iyi daha çok kaygılı kadın
tırnagı etmezler benim ailem kayınvalidemin
Canim ozel degilse rahatsizligin nedir kan hastasiyim dedin ya pihtilasma bozuklugu falan mi demek istedigim izmirde cok iyi 2 uni hastanesi var k v soylesen arastirsalar hastaneleri
canım bu olanları ne eşine ne de kaynanana anlatma.sen kendi içinde atlatmaya çalış
kadın hamile.doğumuna da az kalmış.anlatmasın,içine atsın..aman kimse küsmesin,kızmasın diye diye içimize attıklarımız öyle bir hastalık olarak çıkıyor ki içimizden..
Canım eğer eşin sana destek olacaksa bu konuda anlatmalısın bence..Bu ne ya..Ailemdir,ne yaparlarsa yapsınlar düşüncesini de hiç sevmem.Koskoca yaşını başını almış adamlar,çocuk değiller ki.Herkes aklını başına toplamalı.Karşılarında gebeliğinin son günlerinde olan ve yardıma muhtaç bir kadın var.
trombosit fonsiyon bozuklugu kanda bir madde eksik kanamam durmuyor
evet izmirde varmış ama ben burada takibe başladım ve 5 aydan sonra
hamilelere bakmıyorlarmış k.valideme sordurdum zaten k.validemler
hastalıgımı bilmiyorlar söylemedim eşimde lüzum görmedi
iki ucu b.lu deynek tatlım çıkamıyorum işin içinden
kadın hamile.doğumuna da az kalmış.anlatmasın,içine atsın..aman kimse küsmesin,kızmasın diye diye içimize attıklarımız öyle bir hastalık olarak çıkıyor ki içimizden..
Canım eğer eşin sana destek olacaksa bu konuda anlatmalısın bence..Bu ne ya..Ailemdir,ne yaparlarsa yapsınlar düşüncesini de hiç sevmem.Koskoca yaşını başını almış adamlar,çocuk değiller ki.Herkes aklını başına toplamalı.Karşılarında gebeliğinin son günlerinde olan ve yardıma muhtaç bir kadın var.
Ah canim ya 5. aydan sonra bakmiyolarmis demek allah yardimcin olsun evladini kucagina alinca hicbiseyi gormez gozun ama simdi cok yaralar biliyorum allahtan dogum sonrasi yaninda yada ayni sehirde olmucaklar benim kendi ailem ve kocaminkiler sagolsun logusa depresyonuna soktular beni kimsem yok o kalabalikta bu yuzden seni cok iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?