- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Valla ne güzel dedin harikaBöyle adamlar evlenmesin ya otursunlar analarının dizinin dibinde.
Ya nasil bu kadar dahil olabiliyorlar hayatiniza?! Esiniz neden bu kadar pasif kaliyor size yasatilanlara?!
Benim evliligimde ve bence olmasi gereken evlilikte, esinin mantik sinirlarini zorlamayan her fikri cok onemlidir ve yapilmalidir da
amaaaa esinin disindaki anne babalar dahil fikirleri sadece tavsiye niteligindedir. İster uyulur, ister uyulmaz.
Ben senin yerinde olsam esim izin veriyorsa basar giderdim. acik ve net.
Bak şimdi ballim eşinin huyu nasıl az çok anlaşıldı ama sen alttan aldıkça no kervan böyle gider kaynanani ara ondan izin işte etmesi ya ben oraya gidecek gelmek istersen gel tek başıma bakamam de bu bir ha sana karşı çıkarsa yok çocuğu alırım falanalari geçsin o iş öyle olmuyor artık tavrını koyma zamanı geldi de geçiyor bu ne canım
Ben doğumdan önce anneme gittim, 2 ay da orada kaldım. Doğumdan sonra sana yardımcı olacak olan kişiler annen ve eşin. Kaynanana çorabımı giydirir misin diyemezsin. Yemek istediğin şeyi annene söylersin, yapar.
Lohusalık zaten manyak bir ruh hali. Git annenin yanına kal 40 gün. Beğenmeyen kaynana gelmesin. Eşin de ezikmiş...
Böyle adamlar evlenmesin ya otursunlar analarının dizinin dibinde.
Ya canım sen gencisn yapmayın Allah aşkına o cirkefse sende ol eşinin yanında iyi davran o olmayınca koy lafı gitsin bu ne ya hayır bide seni silse ne olacak sildim anan mı doğurdu kaynanani boşversene azcik akıllı ol lütfen yaaaHiç çekilmiyo böyle olması
Ya canım sen gencisn yapmayın Allah aşkına o cirkefse sende ol eşinin yanında iyi davran o olmayınca koy lafı gitsin bu ne ya hayır bide seni silse ne olacak sildim anan mı doğurdu kaynanani boşversene azcik akıllı ol lütfen yaaa
Erkek nasıl yakıştırır kendine ya benden değil onlardan izin al demeyi?
Çocuk gibi hiç bir cazibesi kalmıyo çekiciliği kalmıyo farkında değillermi acaba?
Onlardan izin alacaksın! Demişmişmiş tabi şahzadem nedemek. Annenin evine git o adam ararsa açarsın konuşup canını sıkarsa telofonu kapatırsın.sen zaten tenezzül edip aramazsın. Diyicem ama yok ben mecburum yinede bir şekilde orta yol bulmalıyım diyorsan(ki kendi tercihindir birşey diyemeyiz). Gitme, kesin kavga edersiniz. Kaynana sana rezillik çektirir en fazla lohusa halinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?