- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Ben rahat olursam bebeğim de rahat olur.Bu durumda bir dakika düşünmeden anneme gider,rahat bir lohusalık geçirirdim.
Veya siz de "annem gelmemi istiyor." deyin.
Bu kadar basit ey Allah ım ne günlere kaldık ya topuna kibrit çakıp isanacan ateş de harikasın ezdirme kendini lafını koy git bu ne yaaa tobe tobe ne biçim insanlar var la oğlunuz u evlendirmeyin arkadaş bu kadar basit ya alsınlar turşunun kurşunlarBenim zaten umrumda değil bana kusmeleri işime bile gelir utanmadan bana yarın öbür gün işten cikarirlarsa bize destek olmazlar girersin ise calisirsin demez mi ben pasif bi kız değilim herseyi göze alabilicek biriyim sadece kötü olsun istemiyorum ama daha fazla damarima basilirsa adliyede alırız soluğu sonrada anasina kiysin nikahi
Canim öncelikle sagsalim saglicakla Allah bebegini kucana almayi nasip etsin. Ben olsam girer annemin yaninda dogururum. Hic kimse onun gibi bakamaz. Görmek isteyen gelir. Gelmeyende cehennemin dibine. Of ya çok sinir oldum. Hamile bi kadini bukar uzmeye hakları yok. Hele bebegi alır demesi tavan yaptı bende. 3In 1irini alir. Tövbe tövbe
Haklısınız.Ben sadece kısasa kısas olsun diye dedim.Kendi fikrim bu neden kendi fikrimi söylemek yerine bahanelere siginayim karsimdakiler o kadar mı yüce insanlar sadece ben mi hatalıyım diye düşündüm bi an ne demek.ailemden izin al
Bu kadar basit ey Allah ım ne günlere kaldık ya topuna kibrit çakıp isanacan ateş de harikasın ezdirme kendini lafını koy git bu ne yaaa tobe tobe ne biçim insanlar var la oğlunuz u evlendirmeyin arkadaş bu kadar basit ya alsınlar turşunun kurşunlar
Haklısınız.Ben sadece kısasa kısas olsun diye dedim.
Böyle düşünmene gerçekten sevindim. Hiç bir yuvanın yıkılmasına sevinir mi insan? Tabiki istemez, sevinmez. Senin de dedigin gibi. Şayet bu yuva kurtulacaksa eşinin çabasıyla kurtulmak zorunda. Yoksa bu izin almaların sonu gelmez.Kimseye mecbur değilim eşim benim hayatımda olmazsa olmaz değil benim ailem hep arkamda kimseye tahammül etmek zorunda değilim. Zaten yeterince tahammül ettim o çabalasın bu evliliği kurtarmak için ben değil
Ona de ki bu çocuğu tek yapmadım tabi en iyisine gidecem de izin verdi git kafan da dağılır hemOna bizim orda altın şeyden gümüş şeyden düşmüş derler ağzımi bozdum yaa . Valla sonu o olucak bosanmaktanda it gibi korkuyo hazirlan o zaman yarın gotureyim annene istediğin doktora git dedi tavırlı tavirli
Ayy o zaman gidin rahat edin.Ne biçim insanlar var böyle!Anlamazlar ondan beyin yok o kadar annesi yönetiyo derler
Böyle düşünmene gerçekten sevindim. Hiç bir yuvanın yıkılmasına sevinir mi insan? Tabiki istemez, sevinmez. Senin de dedigin gibi. Şayet bu yuva kurtulacaksa eşinin çabasıyla kurtulmak zorunda. Yoksa bu izin almaların sonu gelmez.
Hiç düşünme git istedipin yerde yap doğumunu. Sen hamilesin onlar seni çekeceğine sen onları çekiyorsun. Hiç zehir etme kendine doğumunu ve lohusalığınıOna bizim orda altın şeyden gümüş şeyden düşmüş derler ağzımi bozdum yaa . Valla sonu o olucak bosanmaktanda it gibi korkuyo hazirlan o zaman yarın gotureyim annene istediğin doktora git dedi tavırlı tavirli
Ayy o zaman gidin rahat edin.Ne biçim insanlar var böyle!
Hiç düşünme git istedipin yerde yap doğumunu. Sen hamilesin onlar seni çekeceğine sen onları çekiyorsun. Hiç zehir etme kendine doğumunu ve lohusalığını
Kendini hatalı hissetmeni istiyor. Bu konuşmaların hepsinin amacı bu. Başarmiş da aslında ilk başta. Yavaş yavaş düşündükçe anlıyorsun degil mi nasıl saçmaladıgını.Kendi fikrim bu neden kendi fikrimi söylemek yerine bahanelere siginayim karsimdakiler o kadar mı yüce insanlar sadece ben mi hatalıyım diye düşündüm bi an ne demek.ailemden izin al
Olmazsa tüm yazı orada geçirin.Sefanız olsun.:)Insan Degil yaratık bunlar hamileligimi burnumdan getirdiler
Ona de ki bu çocuğu tek yapmadım tabi en iyisine gidecem de izin verdi git kafan da dağılır hem
Kendini hatalı hissetmeni istiyor. Bu konuşmaların hepsinin amacı bu. Başarmiş da aslında ilk başta. Yavaş yavaş düşündükçe anlıyorsun degil mi nasıl saçmaladıgını.
Olmazsa tüm yazı orada geçirin.Sefanız olsun.:)
Git o çok aile düşkünü kocanı da gör ne yapıyor sen yokken ve bebeğinizi doğuracakkenYarın gidicem anneme bugün hazirlicam herseyimi daha doğumuma 1 ay var 1 hafta kala giderim diyodum ama gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?