Ailem seni siler beni değil

Ben rahat olursam bebeğim de rahat olur.Bu durumda bir dakika düşünmeden anneme gider,rahat bir lohusalık geçirirdim.
Veya siz de "annem gelmemi istiyor." deyin.

Kendi fikrim bu neden kendi fikrimi söylemek yerine bahanelere siginayim karsimdakiler o kadar mı yüce insanlar sadece ben mi hatalıyım diye düşündüm bi an ne demek.ailemden izin al

Bu kadar basit ey Allah ım ne günlere kaldık ya topuna kibrit çakıp isanacan ateş de harikasın ezdirme kendini lafını koy git bu ne yaaa tobe tobe ne biçim insanlar var la oğlunuz u evlendirmeyin arkadaş bu kadar basit ya alsınlar turşunun kurşunlar

O kadar ah ediyorum ki zaten onu anca söyler öyle bişeye kalkissa hiç birini yasatmam evladımı kimse alamaz benden

Ona bizim orda altın şeyden gümüş şeyden düşmüş derler ağzımi bozdum yaa . Valla sonu o olucak bosanmaktanda it gibi korkuyo hazirlan o zaman yarın gotureyim annene istediğin doktora git dedi tavırlı tavirli

Kimseye mecbur değilim eşim benim hayatımda olmazsa olmaz değil benim ailem hep arkamda kimseye tahammül etmek zorunda değilim. Zaten yeterince tahammül ettim o çabalasın bu evliliği kurtarmak için ben değil
Böyle düşünmene gerçekten sevindim. Hiç bir yuvanın yıkılmasına sevinir mi insan? Tabiki istemez, sevinmez. Senin de dedigin gibi. Şayet bu yuva kurtulacaksa eşinin çabasıyla kurtulmak zorunda. Yoksa bu izin almaların sonu gelmez.

Ona de ki bu çocuğu tek yapmadım tabi en iyisine gidecem de izin verdi git kafan da dağılır hem

Benim Annem 24 seneSinir verdi babama bitmesin diye ama ne oldu annem yoruldu kanser hastası oldu annem gibi olmak istemiyorum degmeyen insanlara değer vermek istemiyorum tek taraflı olmaz bu işler ben elimden geleni yaptım oda yapsın

Hiç düşünme git istedipin yerde yap doğumunu. Sen hamilesin onlar seni çekeceğine sen onları çekiyorsun. Hiç zehir etme kendine doğumunu ve lohusalığını

Kendi fikrim bu neden kendi fikrimi söylemek yerine bahanelere siginayim karsimdakiler o kadar mı yüce insanlar sadece ben mi hatalıyım diye düşündüm bi an ne demek.ailemden izin al
Kendini hatalı hissetmeni istiyor. Bu konuşmaların hepsinin amacı bu. Başarmiş da aslında ilk başta. Yavaş yavaş düşündükçe anlıyorsun degil mi nasıl saçmaladıgını.

Kendini hatalı hissetmeni istiyor. Bu konuşmaların hepsinin amacı bu. Başarmiş da aslında ilk başta. Yavaş yavaş düşündükçe anlıyorsun degil mi nasıl saçmaladıgını.

Çok aptal gibi mi gözüküyorum acaba karşıdan beni neden aptal yerine koymaya calisiyorlar ama güçlü olucam boyun egmicem

"ben senin için ailemi ezemem dedi benimle kötü azar zaten seninle.kötü olurlar dedi sonrada benden değil ailemden izin al bunun için dedi "

Alıntıladığım şu kısım için dahi ben gider annemin yanında doğum yapardım, gelen gelsin gelmeyen gelmesin, küsen küssün, siz eşinizden ailesini ezmesini istemiyorsunuz, ailemden izin al ne demek? Çok özür dilerim affedin kaba bir tabir olacak ama bebek içinde izin mi aldı ailesinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…