- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Git o çok aile düşkünü kocanı da gör ne yapıyor sen yokken ve bebeğinizi doğuracakken
Bu karakterdeki insanlardan yardım istesen de etmez zatenBen doğumdan önce anneme gittim, 2 ay da orada kaldım. Doğumdan sonra sana yardımcı olacak olan kişiler annen ve eşin. Kaynanana çorabımı giydirir misin diyemezsin. Yemek istediğin şeyi annene söylersin, yapar.
Lohusalık zaten manyak bir ruh hali. Git annenin yanına kal 40 gün. Beğenmeyen kaynana gelmesin. Eşin de ezikmiş...
"ben senin için ailemi ezemem dedi benimle kötü azar zaten seninle.kötü olurlar dedi sonrada benden değil ailemden izin al bunun için dedi "
Alıntıladığım şu kısım için dahi ben gider annemin yanında doğum yapardım, gelen gelsin gelmeyen gelmesin, küsen küssün, siz eşinizden ailesini ezmesini istemiyorsunuz, ailemden izin al ne demek? Çok özür dilerim affedin kaba bir tabir olacak ama bebek içinde izin mi aldı ailesinden?
Yok ben arayıp soracak mı sürekli gelip gidecek mi sana karşı nasıl olacak doğum yapınca nasıl olacak onları merak ediyorum açıkçasıBeni bırakıp dönucekmis
Yok ben arayıp soracak mı sürekli gelip gidecek mi sana karşı nasıl olacak doğum yapınca nasıl olacak onları merak ediyorum açıkçası
O kadar ah ediyorum ki zaten onu anca söyler öyle bişeye kalkissa hiç birini yasatmam evladımı kimse alamaz benden
Düşünün işte biz kadın olduğumuz halde eşinizin ettiği laftan utandık, gidin annenizin yanına, doğumunuzu yapın, lohusalığınızı sakince geçirin, eşinizin annesinin yanında doğum yapsanız lohusalığınızda zehir olacak, annesi izin verirse emzireceksiniz, anne anne değil kışla komutanı mübarek, yat, kalk, otur, karına sarılabilirsin gibi komutlar veriyor sanırımHiç afedersin demenize gerek yok daha ağır ne sözleri hak ediyorda insan ağzını bozmak istemiyor işte
Düşünün işte biz kadın olduğumuz halde eşinizin ettiği laftan utandık, gidin annenizin yanına, doğumunuzu yapın, lohusalığınızı sakince geçirin, eşinizin annesinin yanında doğum yapsanız lohusalığınızda zehir olacak, annesini izin verirse emzireceksiniz, anne anne değil kışla komutanı mübarek, yat, kalk, otur, karına sarılabilirsin gibi komutlar veriyor sanırım
Aptal olmanı istiyorlar. Boyun egmeni istiyorlar. Ne yazık ki öyle degilsin. Planları bozuluyor. Buyüzden de bu sorunlar çıkıyor işte. Aptal olsan bugün bu konuyu düşünüyor olurmuydu? Ben böyle istedim ama kaynanam izin vermiyor çok çaresizim napıyım ki derdin aglardon sadece. Belki izin vermesi için yalvarırdın biraz kaynanana. Karnındaki melek için biraz sakinleş duş falan al. O da korkmuştur senin bu halinden emin ol. Sen kişiligini karakterini bozma. Düzelecekse düzelir kocan. Düzelmeyecekse zaten düzelmez.Çok aptal gibi mi gözüküyorum acaba karşıdan beni neden aptal yerine koymaya calisiyorlar ama güçlü olucam boyun egmicem
Canım inanki bebişini kucağına alınca bu tripleri bu lafları hatırlamayacaksın bile. Onlarda torun sevgisini tadınca sana boyun eymek zorundalar. Şimdi dogumuna odaklan
Aptal olmanı istiyorlar. Boyun egmeni istiyorlar. Ne yazık ki öyle degilsin. Planları bozuluyor. Buyüzden de bu sorunlar çıkıyor işte. Aptal olsan bugün bu konuyu düşünüyor olurmuydu? Ben böyle istedim ama kaynanam izin vermiyor çok çaresizim napıyım ki derdin aglardon sadece. Belki izin vermesi için yalvarırdın biraz kaynanana. Karnındaki melek için biraz sakinleş duş falan al. O da korkmuştur senin bu halinden emin ol. Sen kişiligini karakterini bozma. Düzelecekse düzelir kocan. Düzelmeyecekse zaten düzelmez.
Sen pek güvenme güzelim. Benim kocam da annesini çok seviyor çok düşkün ama sen benim yoldaşımsın hayat arkadaşımsın sen bi yana dünya bi yana diyor. Ve hiç kimse dolduramıyor bana karşı. Beni de dolduraöaz kimse kocama karşı aynı şekilde. Yani sorun koca da canım o yüzden sen kendini ve bebişi düşünEger annesi doldurmazsa bebeğine ve bana iyi davranır çünkü beni çok sevdiğini biliyorum ama annesi daha ağır basıyor belliki o yüzden keyfi bilir kendimi topladığım gibi kapıyı gösteririm kusura bakmasın
Hiç sanmıyorumDüşünün işte biz kadın olduğumuz halde eşinizin ettiği laftan utandık, gidin annenizin yanına, doğumunuzu yapın, lohusalığınızı sakince geçirin, eşinizin annesinin yanında doğum yapsanız lohusalığınızda zehir olacak, annesi izin verirse emzireceksiniz, anne anne değil kışla komutanı mübarek, yat, kalk, otur, karına sarılabilirsin gibi komutlar veriyor sanırım
Sen pek güvenme güzelim. Benim kocam da annesini çok seviyor çok düşkün ama sen benim yoldaşımsın hayat arkadaşımsın sen bi yana dünya bi yana diyor. Ve hiç kimse dolduramıyor bana karşı. Beni de dolduraöaz kimse kocama karşı aynı şekilde. Yani sorun koca da canım o yüzden sen kendini ve bebişi düşün
Hiç sanmıyorum
Böyle bir konu vardı
Elaleme hava olsun diye gelininin yanında kalmasını istemiş doğum sonrası
Gece bebek uyumamış gündüz yemek bulaşık
Yemek bile yitirmemiş garibim
Bebeğe mama vermesine izin vermemişler aç uykusuz yorgun ;eee süt yok
Konu sahibi sonun budur
Karar senin
Çocuğunu elinden alırım tehdidinde bulunurlarsa
Dağ başımı burası diye bir yaygaraya bakar
Yapma bunu kendine
Belki sıcak bir duş iyi gelebilir gerçekten müzikte aç, göbüşünü sev , sıcak suda okşa bebişi :) Hem sanada iyi gelir biraz. Görmemeye çalış şu sıralar koca kişisini. Gördükçe depreşir sinirin. Yarın da gidiyormuşsun zaten oh misZaten sinirlendigimden beri yavrum kıpır kıpır oda gerildi farkindayim onun vicdan azabı var suan ama elimde değil
Aynen katılıyorum. Ezdirme kendini. Bebeğini al kucağına hayatın o olacak zaten. Lütfen rahat ol o da etkilenir ayy kıyamam yavrum benimKeyfi bilir ne diyim.adam olmayana ne yapabilirim ki
Ben seni bilmem sen beniValla o kadar sabırlı biri değilim ben yapmam o kadarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?