- 2 Haziran 2021
- 43
- 14
- 3
- Konu Sahibi gizemmmm46
-
8 senedir sevgilim var.Kendisi polis bense avukatım.Hakimlik sınavına da hazırlanıyorum aynı zamanda.Bu yaz istemeye gelmeyi düşünüyorlar ancak annem istemiyor.Önce statü farkını daha sonrada çocuğun ailesini öne sürüyor.Aynı yerde yaşıyoruz kültürel farklılığımız yok denecek kadar az.Ancak annem sevdiğim çocuğun anne ve babası vefat ettiği için ve akrabalarını da beğenmediği için bizim ailemize göre değiller baban duyarsa katiyen izin vermez diyor.Ailemi atmak istemiyorum ancak sevgilimi de seviyorum.Annem ikna olacak gibi durmuyor Lütfen bana akıl verin.Siz olsanız ne yapardınız ?
Babam çok daha sert bu konuda.Ve denklik mevzusunu önemseyen biri konuşabileceğimi sanmıyorum maalesefAnnen ikna olmayacak. Doğrudan babanla konuşacaksın kararlı olduğunu ve geleceklerini söyleyeceksin.
Konuşmaya çalıştıkça annem lafımı bitirmeme dahi izin vermiyor.Tanış karakterini veya ahlakını beğenmezsen sana hak vereceğim diyorum ancak tanışmaya dahi yanaşmıyorÖnce siz istediğinize inandıracaksınız ailenizi, bu işler böyle kendinizden emin konuşun ki reddedemesinler.
şunu demeseydi,vardır annenin bir bildiği,belki bir şeyler duymuştur-görmüştür falan derdim ama yok. bunu bir eksikmiş gibi söylemesi beni çok sinirlendirdi.çocuğun anne ve babası vefat ettiği için
Yeni üye oldum.İlk konum.Ancak dediğiniz konuyu bende şimdi okudum.Ben avukatım hakimlik sınavına hazırlanıyorum henüz.Buna benzer konu acmis miydiniz önceden?
Çünkü daha once de hakimligi kazanmis bir kadinla polisin evliliğinde denklik sorunu diye bir konuda herkes olmaz adam ego yapar hem maas fazla hem de statu farki olur diye yazilmisti
Babam çok daha sert bu konuda.Ve denklik mevzusunu önemseyen biri konuşabileceğimi sanmıyorum maalesef
Karakter olarak çok düzgün biri.2 senelik üniversitenin ardından polis oldu.Ailem bunu kabullenemiyor maalesef.Denklik mevzusu nedir yahu? Adam ilkokul mezunu da sen hakim misin ? Arada bir fark yok ki neden bu kadar abartmış ailen çocuğun mis gibi işi var daha ne olsun düzgün de bir insansa sen tamamsan tamamdır yani. Bence sen aileni al karşına ciddi ciddi konuş ben bu adamla evlenmek istiyorum de bana denk olarak ne görüyorsunuz falan diye sor. Hakkında hayırlısı olsun
Benim ilk eşimin ikinci evliliği. Baştan sona kendimden emin davrandım, “tanıyın, tek bir kötü yanını görürseniz bitiririm” dedim.Konuşmaya çalıştıkça annem lafımı bitirmeme dahi izin vermiyor.Tanış karakterini veya ahlakını beğenmezsen sana hak vereceğim diyorum ancak tanışmaya dahi yanaşmıyor
Evet birçok kişi sizin gibi yorum yaptı bana da.Ancak onların en ufak bir üzüntüsü beni de çok üzeceğinden tamamen razı gelmelerini istiyorumBenim babam çok zor bir insandır ve iletişime çok kapalıdır. Annem de maddi ve kültürel farklılıklardan kesinlikle onaylamadığını söylemişti. Babamla konuştum. Çok zor oldu ama babama göre sevgilim olduğunu öğrendikten sonra zaten olay bitti.
Ayrılırsam namusum kirlenecek gibi tepki verdiannen istemiyorsa vardır bildiği ama yapcak bir şey yok burdan dönülmez dedi hahah.
Burnumdan geldi tabi nişanı düğünü. Ama geçti bitti işte.
Şimdi bayılıyorlar eşime. Ben değil de sanki o çocukları. Geçiyor gidiyor unutuluyor her şey.
En çok şuna takıldım, bunu nasıl bir kusur olarak görebiliyor? Allah göstermesin yarın sizin annesiz babasız kalmayacağınız ne malum? Hayretler içinde okudum.anne ve babası vefat ettiği için ve akrabalarını da beğenmediği için bizim ailemize göre değiller baban duyarsa katiyen izin vermez diyor.
Çok özür dilerim ama 18 yaşında genç bi kız değilsin. Hani seni korumaya çalışıyorlar desem. Mantıklı bir sebep yok kabul etmemelerinde. Bence sana uygun gördükleri başka biri olabilir . Ailenke konuşmalısın konuşmadan çözülemez. Seviyorsan eminsen vazgeçme derim ben.Karakter olarak çok düzgün biri.2 senelik üniversitenin ardından polis oldu.Ailem bunu kabullenemiyor maalesef.
Babanızla konuşun diger üyenin dediği gibi belki umduğunuzdan iyi karşılar. Benim kızımda 4 yıllık ünv okuyor konuşuyoruz bazen benim için farketmez diyor 2 yıllıkda okumuş olsa evlenirim diyor bende karşı çıkmıyorum anneniz neden. Bukadar katı dediğiniz gibi bir tanısa baktınız olmuyor annenize emri baki yapın.Çokmu kızar acaba?8 senedir sevgilim var.Kendisi polis bense avukatım.Hakimlik sınavına da hazırlanıyorum aynı zamanda.Bu yaz istemeye gelmeyi düşünüyorlar ancak annem istemiyor.Önce statü farkını daha sonrada çocuğun ailesini öne sürüyor.Aynı yerde yaşıyoruz kültürel farklılığımız yok denecek kadar az.Ancak annem sevdiğim çocuğun anne ve babası vefat ettiği için ve akrabalarını da beğenmediği için bizim ailemize göre değiller baban duyarsa katiyen izin vermez diyor.Ailemi atmak istemiyorum ancak sevgilimi de seviyorum.Annem ikna olacak gibi durmuyor Lütfen bana akıl verin.Siz olsanız ne yapardınız ?
Evet birçok kişi sizin gibi yorum yaptı bana da.Ancak onların en ufak bir üzüntüsü beni de çok üzeceğinden tamamen razı gelmelerini istiyorum
-sevdiğim çocuğun anne ve babası vefat ettiği için-8 senedir sevgilim var.Kendisi polis bense avukatım.Hakimlik sınavına da hazırlanıyorum aynı zamanda.Bu yaz istemeye gelmeyi düşünüyorlar ancak annem istemiyor.Önce statü farkını daha sonrada çocuğun ailesini öne sürüyor.Aynı yerde yaşıyoruz kültürel farklılığımız yok denecek kadar az.Ancak annem sevdiğim çocuğun anne ve babası vefat ettiği için ve akrabalarını da beğenmediği için bizim ailemize göre değiller baban duyarsa katiyen izin vermez diyor.Ailemi atmak istemiyorum ancak sevgilimi de seviyorum.Annem ikna olacak gibi durmuyor Lütfen bana akıl verin.Siz olsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?