- 2 Haziran 2021
- 43
- 14
- 3
- Konu Sahibi gizemmmm46
-
İnanın bende çok üzüldüm.Kendi annemin böyle demesi derinden yaraladı.Yarın ne olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz maalesefşunu demeseydi,vardır annenin bir bildiği,belki bir şeyler duymuştur-görmüştür falan derdim ama yok. bunu bir eksikmiş gibi söylemesi beni çok sinirlendirdi.
yazıktır, kalbim ezildi o beyefendi yerine şu an...
Ben doktorayı bitirmek üzereyim. Eşim 2 yıllık üniversite terk . Yani lise mezunu görünüyor. İlk başta benim ailem de onay vermedi. Ben de ablamdan rica ettim. Tanış olumsuz fikrin olursa ayrılırım dedim. Tanıştılar ve sevdiler. Eğitim farkı onlar için kapandı. Kişi kendini geliştirmişse bir şekilde ikna olur.Karakter olarak çok düzgün biri.2 senelik üniversitenin ardından polis oldu.Ailem bunu kabullenemiyor maalesef.
Haklısınız.Bende bu tepkilerini haklı bulmuyorum kesinlikle.Eğitim farkı var maalesef.Sevgilim 2 senelik üniversite bitirdi.8 senedir bir sorun yaşamadık bu hususta ancak evlilik farklı bir müessese o yüzden korkmuyor değilimEn çok şuna takıldım, bunu nasıl bir kusur olarak görebiliyor? Allah göstermesin yarın sizin annesiz babasız kalmayacağınız ne malum? Hayretler içinde okudum.
Aranızda eğitim farkı yoksa ve hayat standardınızı düşürmeyecekse mesleği o kadar da önemli değil bence.
Bu arada sizin kazancınız daha fazla olacak, bundan kaynaklı erkek arkadaşınızda aşağılık kompleksi oluşmayacaksa sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
ama her zaman degil. ne hikayeler okuyoruz burda. aileler bazen çocuğunu kendi istekleri doğrultusunda tercihe zorluyor..Ailenin istemedigi her kisi
Sizin icin yanlis kisidir.
Okadar.
Annemin aklında başka biri olduğunu düşünüyorum zaten.Haklısınız ama konu aile olunca 18 yaşında da olsak 48 yaşında da olsak tepkilerimiz değişmiyor.hassas noktalarımız neticedeÇok özür dilerim ama 18 yaşında genç bi kız değilsin. Hani seni korumaya çalışıyorlar desem. Mantıklı bir sebep yok kabul etmemelerinde. Bence sana uygun gördükleri başka biri olabilir . Ailenke konuşmalısın konuşmadan çözülemez. Seviyorsan eminsen vazgeçme derim ben.
şunu demeseydi,vardır annenin bir bildiği,belki bir şeyler duymuştur-görmüştür falan derdim ama yok. bunu bir eksikmiş gibi söylemesi beni çok sinirlendirdi.
yazıktır, kalbim ezildi o beyefendi yerine şu an...
Ben bilmem.ama her zaman degil. ne hikayeler okuyoruz burda. aileler bazen çocuğunu kendi istekleri doğrultusunda tercihe zorluyor..
Annem otoriter bir kadındır.Her şeyi anlatamıyorum maalesef.Bazı olaylara haddinden fazla tepki verir kendisiBabanızla konuşun diger üyenin dediği gibi belki umduğunuzdan iyi karşılar. Benim kızımda 4 yıllık ünv okuyor konuşuyoruz bazen benim için farketmez diyor 2 yıllıkda okumuş olsa evlenirim diyor bende karşı çıkmıyorum anneniz neden. Bukadar katı dediğiniz gibi bir tanısa baktınız olmuyor annenize emri baki yapın.Çokmu kızar acaba?
İnanın konu ailem olunca kendi mantığımla dahi hareket edemiyorum.Sunduğu gerekçeler statü ve ailelerin denk olmaması.Bunun dışında çocuğu hiç tanımıyorKoskoca yetişkin bireysiniz ve ayakları üstünde duran bir kadın annen bunun farkına varmalı yok baban iZin vermez falan çok saçmalamış..Hem ne güzel çöpsüz üzüm bence siz direk babanız ile konuşun genellikle anne ile babanın tavrı farklı oluyor babalar genelde daha makul ve gerçekçi oluyorlar be gereksiz detaylara takılmıyorlar
25 yaşındayım şuan.8 senemiz bitmek üzere daha fazla uzatmak istemiyorum :)Yaşınız çok genç zaten bekleyebilirsiniz hala. Bu süreçte de aileniz kararlı olduğunuzu görür. Hele bir hakimliği kazanın. Para kazanmaya başlayın. Bunun bir tadına varın kaygısızca gezin tozun da. Sonra girin bu evlilik olaylarına
Ailem tanımıyor.Sadece amca-halalarını tanıyorlar.Bunun üzerinden istemediklerini beyan ediyorlar.Çocuğu tanısalar istemeseler bende uzatmam zatenAilenin istemedigi her kisi
Sizin icin yanlis kisidir.
Okadar.
Ne kadar güzel.İçime su serptiniz inanın.Ben hiçbir zaman bir fark görmedim aramızda.Ama ailem ve arkadaşlarım kendi meslek grubundan biri olsun diye o kadar diretiyor ki.Ama ben sevgilimi 10 hakime değişememBen doktorayı bitirmek üzereyim. Eşim 2 yıllık üniversite terk . Yani lise mezunu görünüyor. İlk başta benim ailem de onay vermedi. Ben de ablamdan rica ettim. Tanış olumsuz fikrin olursa ayrılırım dedim. Tanıştılar ve sevdiler. Eğitim farkı onlar için kapandı. Kişi kendini geliştirmişse bir şekilde ikna olur.
Ay ne güzel çöpsüz üzüm. Ailesinden eksik kalan sevgiyi sizin ailede görürse zaten oğlunuz olur . Hakkınızda hayırlısı.
Bende önceden otoriterdim baktım çoçuklarımla aramda mesafe oluyor bıraktım annenizde denese keşke.sevdiğine güveniyorsan bırakma derim.Annem otoriter bir kadındır.Her şeyi anlatamıyorum maalesef.Bazı olaylara haddinden fazla tepki verir kendisi
Ailem normalde böyle insanlar değil.Bunu duyduğumda bende çok şaşırdım annem daha sonra konuyu toparlamaya çalıştı.Yanlış anlama kızım kader ancak ileride tek başına kalmanı istemiyorum zorlandığında uzanacak bir el olsun diye bunu söyledim demiştiBazi insanlar esini kaybedenlere "dul" kelimesini küfür gibi kullanir. O tür insandandir muhtemelen. Ölümün kimin evine gelecegi hic belli olmaz.
Fikirlerinin değişeceğini bilsem beklerdim.Ancak 25 yaşındayım ve sevgilim benden 3 yaş büyük.Daha kucuksunuz biraz daha bekleseniz fikirleri değişir mi sizce ?
Amca hala bana göre de kistas değil sonucta cocuk onları aileye katmadigi sürece bi etkileri olmazAilem tanımıyor.Sadece amca-halalarını tanıyorlar.Bunun üzerinden istemediklerini beyan ediyorlar.Çocuğu tanısalar istemeseler bende uzatmam zaten
Annemle mesafeliyim zaten.Ne güzel size.Çok özeniyorum annesini arkadaşı gibi gören,her şeyini anlatan insanlara.Umarım benim annemde birgün beni dinlemeye karat verirBende önceden otoriterdim baktım çoçuklarımla aramda mesafe oluyor bıraktım annenizde denese keşke.sevdiğine güveniyorsan bırakma derim.
Biz görev gereği farklı şehirlerde yaşayacaktık zaten.Amca ve halalarıyla kendisi de mesafeli ve kendi yaşantımıza dahil etmeyeceğine emin gibiyimAmca hala bana göre de kistas değil sonucta cocuk onları aileye katmadigi sürece bi etkileri olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?