Ailem sevdiğim çocuğu istemiyor

İnanın bende çok üzüldüm.Kendi annemin böyle demesi derinden yaraladı.Yarın ne olacağını hiçbirimiz bilemiyoruz maalesef

Karakter olarak çok düzgün biri.2 senelik üniversitenin ardından polis oldu.Ailem bunu kabullenemiyor maalesef.
Ben doktorayı bitirmek üzereyim. Eşim 2 yıllık üniversite terk . Yani lise mezunu görünüyor. İlk başta benim ailem de onay vermedi. Ben de ablamdan rica ettim. Tanış olumsuz fikrin olursa ayrılırım dedim. Tanıştılar ve sevdiler. Eğitim farkı onlar için kapandı. Kişi kendini geliştirmişse bir şekilde ikna olur.
Ay ne güzel çöpsüz üzüm. Ailesinden eksik kalan sevgiyi sizin ailede görürse zaten oğlunuz olur . Hakkınızda hayırlısı.

Haklısınız.Bende bu tepkilerini haklı bulmuyorum kesinlikle.Eğitim farkı var maalesef.Sevgilim 2 senelik üniversite bitirdi.8 senedir bir sorun yaşamadık bu hususta ancak evlilik farklı bir müessese o yüzden korkmuyor değilim

Annemin aklında başka biri olduğunu düşünüyorum zaten.Haklısınız ama konu aile olunca 18 yaşında da olsak 48 yaşında da olsak tepkilerimiz değişmiyor.hassas noktalarımız neticede

Bazi insanlar esini kaybedenlere "dul" kelimesini küfür gibi kullanir. O tür insandandir muhtemelen. Ölümün kimin evine gelecegi hic belli olmaz.

Annem otoriter bir kadındır.Her şeyi anlatamıyorum maalesef.Bazı olaylara haddinden fazla tepki verir kendisi

İnanın konu ailem olunca kendi mantığımla dahi hareket edemiyorum.Sunduğu gerekçeler statü ve ailelerin denk olmaması.Bunun dışında çocuğu hiç tanımıyor

25 yaşındayım şuan.8 senemiz bitmek üzere daha fazla uzatmak istemiyorum :)

Ne kadar güzel.İçime su serptiniz inanın.Ben hiçbir zaman bir fark görmedim aramızda.Ama ailem ve arkadaşlarım kendi meslek grubundan biri olsun diye o kadar diretiyor ki.Ama ben sevgilimi 10 hakime değişemem

Bazi insanlar esini kaybedenlere "dul" kelimesini küfür gibi kullanir. O tür insandandir muhtemelen. Ölümün kimin evine gelecegi hic belli olmaz.
Ailem normalde böyle insanlar değil.Bunu duyduğumda bende çok şaşırdım annem daha sonra konuyu toparlamaya çalıştı.Yanlış anlama kızım kader ancak ileride tek başına kalmanı istemiyorum zorlandığında uzanacak bir el olsun diye bunu söyledim demişti

Bende önceden otoriterdim baktım çoçuklarımla aramda mesafe oluyor bıraktım annenizde denese keşke.sevdiğine güveniyorsan bırakma derim.
Annemle mesafeliyim zaten.Ne güzel size.Çok özeniyorum annesini arkadaşı gibi gören,her şeyini anlatan insanlara.Umarım benim annemde birgün beni dinlemeye karat verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…