Ailem sevdiğim çocuğu istemiyor

Buyukler herzaman haklıdir haklidir ama ailesi yok die akrabalarindan hodlanmiyo die vermemzlk yapmasn yani. Ortada koca 8 yl var yasiniz basiniz gelmis meslek sahibi olmussunz sacmalik ya saygi duymalari gerekiyo yani bi kizlari var ogullari olucak yazik anasiz babasizmista bos yere yapiyorlar bu davranisi bence

Şöyle lafı sözü geçen dinlenen bir aile büyüğün yokmu ondan yardım iste annenle konuşsun cok sacma sebepler çünkü. Ben zamaninda oyle yaptım yengemi devreye soktum annemde benimkini istemedi snra tamam dedi

İnanın konu ailem olunca kendi mantığımla dahi hareket edemiyorum.Sunduğu gerekçeler statü ve ailelerin denk olmaması.Bunun dışında çocuğu hiç tanımıyor
Kendileri bilir onlar farklı beklenti içindeler belli aslında klasik aile modeli o kadar okuttuk yetiştirdik zengin hali vakti yerinde ile evlensin mantığı sevdiğin insanı güveniyorsan evlenirsin ha sonra evlilik yürümez ayrılırsın da dersin ki kendi seçimlerimin bedeli dersin iyisi ve kötüsü ile başkalarına seçtiği hayatı yaşarsan her tökezlemede suçlu ararsın ve onlara kim tutarsın.

Böyle demek bence hic hos degil "ay neguzel ailesi ölmus"gibi algilaniyor dusundugunuzde, yazik degilmi cocuga. Biliyorum kv kp zorluk cikariyor cogu kadina bu platformda ama yinede böyle ifade edilmese keske
Evet öyle ama bu Kızla çoçuk evlenirse çoçuk iyi huylu ise kızın ailesini daha çok benimser anne baba yerine koyar..Ölüme çare yok olumlu bakmam lazım

Sizde buna inandiniz mi? Ha diyelim ilerde herhangi bir durumda aileniz yok mu?

Maalesef.Anlattığım kimse arkamda durmuyor annen haklı statü farkı var kendine denk birini bul diyorlar.Dayım,teyzem,anneannem,dedem,amcam onay vermiyor

Ben bir fark goremedim ikinizde uni mezunu isi gucu olan insanlarsiniz annenizin burnu cok havada heralde bahaneleri asiri sacma ben olsam hic dinlemezdim bu sekilde riza almaya calismayin bosuna

Sizde buna inandiniz mi? Ha diyelim ilerde herhangi bir durumda aileniz yok
Geçerli bir sebep olsa veyahut içimi soğutacak bir neden olsa hak vereceğim ancak annemin sunduğu sebepler tamamen insanın elinde olmayan sebepler

Bu sekiz sene içinde hiç olumsuz sinyaller vemedi mi eş adayı ? Yoksa verdi de yılların emeği , alışkanlık diye mi evlenmek istiyorsunuz ?
Alışkanlık olduğunu düşünmüyorum.Herkesin kötü bir yönü vardır.Ancak artıları eksilerinden çok çok daha fazla.Vazgeçmemi gerektirecek bir sinyal vermedi hayır

Ben bir fark goremedim ikinizde uni mezunu isi gucu olan insanlarsiniz annenizin burnu cok havada heralde bahaneleri asiri sacma ben olsam hic dinlemezdim bu sekilde riza almaya calismayin bosuna
Aile rızası almadan bir yolda yürümek istemiyorum.İki tarafında gönlü olsun istiyorum.Beni bu yaşıma ve konuma getiren onlar sonuçta

Ben bir meslektasiniz olarak yaziyorum:

1- eger hakimligi kazanamazsaniz onun tayini cikinca siz ne yapacaksiniz? Her gittiginiz yerde cevrenizi oturtup isinizi yapana kadar vakit gececek ve siz adam gibi isinizi yapamamis olacaksiniz.
2- hakimligi kazanirsaniz atandiginiz yerde ciddi statu farki olacak

Ya kusura bakmayın ama ne statü ne eğitim farkı? İkinizde üniversite mezunusunuz, günümüzde sokağa çıkın 10 kişiden 8i üniversite mezunu zaten. Ha iki sene ha dört sana çok mu büyük bir fark? Adam gayet iyi bir mesleğe sahip, güzel maaşı var, maaşını düzenli alıyor. Polis eşi olmanın zorluğundan, tayin durumundan örnekler verse anneniz anlarım ama öne sürdüğü sebepler garip bence.

Sanki siz doktoranızı yaptınız adam ilkokul terk gibi bir tavır içinde bütün aileniz hayret ettim.

Ailesi yok saçmalığına değinmek istemiyorum bile. Aileniz hayallerindeki damat olmadığı için bahane buluyor bence. Gözleri yüksekteydi muhtemelen sizin için.

Sırf bu yüzden ilişkinizi bitirirseniz ben size olacağı söyleyeyim. Sonrasında bulacağınız kişi annenize şimdiki sevgilinizi mumla aratır. Bu tarz o kadar çok örnek gördüm ki, hiç sekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…