- 30 Kasım 2019
- 12.746
- 40.969
- 598
- Konu Sahibi gizemmmm46
-
Anladım. Yine de zorlayıp rızalarını almanı tavsiye ederim.Fikirlerinin değişeceğini bilsem beklerdim.Ancak 25 yaşındayım ve sevgilim benden 3 yaş büyük.
Buyukler herzaman haklıdir haklidir ama ailesi yok die akrabalarindan hodlanmiyo die vermemzlk yapmasn yani. Ortada koca 8 yl var yasiniz basiniz gelmis meslek sahibi olmussunz sacmalik ya saygi duymalari gerekiyo yani bi kizlari var ogullari olucak yazik anasiz babasizmista bos yere yapiyorlar bu davranisi bence8 senedir sevgilim var.Kendisi polis bense avukatım.Hakimlik sınavına da hazırlanıyorum aynı zamanda.Bu yaz istemeye gelmeyi düşünüyorlar ancak annem istemiyor.Önce statü farkını daha sonrada çocuğun ailesini öne sürüyor.Aynı yerde yaşıyoruz kültürel farklılığımız yok denecek kadar az.Ancak annem sevdiğim çocuğun anne ve babası vefat ettiği için ve akrabalarını da beğenmediği için bizim ailemize göre değiller baban duyarsa katiyen izin vermez diyor.Ailemi atmak istemiyorum ancak sevgilimi de seviyorum.Annem ikna olacak gibi durmuyor Lütfen bana akıl verin.Siz olsanız ne yapardınız ?
Hem ne güzel çöpsüz üzüm
Böyle demek bence hic hos degil "ay neguzel ailesi ölmus"gibi algilaniyor dusundugunuzde, yazik degilmi cocuga. Biliyorum kv kp zorluk cikariyor cogu kadina bu platformda ama yinede böyle ifade edilmese keskeAy ne güzel çöpsüz üzüm.
Şöyle lafı sözü geçen dinlenen bir aile büyüğün yokmu ondan yardım iste annenle konuşsun cok sacma sebepler çünkü. Ben zamaninda oyle yaptım yengemi devreye soktum annemde benimkini istemedi snra tamam dedi8 senedir sevgilim var.Kendisi polis bense avukatım.Hakimlik sınavına da hazırlanıyorum aynı zamanda.Bu yaz istemeye gelmeyi düşünüyorlar ancak annem istemiyor.Önce statü farkını daha sonrada çocuğun ailesini öne sürüyor.Aynı yerde yaşıyoruz kültürel farklılığımız yok denecek kadar az.Ancak annem sevdiğim çocuğun anne ve babası vefat ettiği için ve akrabalarını da beğenmediği için bizim ailemize göre değiller baban duyarsa katiyen izin vermez diyor.Ailemi atmak istemiyorum ancak sevgilimi de seviyorum.Annem ikna olacak gibi durmuyor Lütfen bana akıl verin.Siz olsanız ne yapardınız ?
Kendileri bilir onlar farklı beklenti içindeler belli aslında klasik aile modeli o kadar okuttuk yetiştirdik zengin hali vakti yerinde ile evlensin mantığı sevdiğin insanı güveniyorsan evlenirsin ha sonra evlilik yürümez ayrılırsın da dersin ki kendi seçimlerimin bedeli dersin iyisi ve kötüsü ile başkalarına seçtiği hayatı yaşarsan her tökezlemede suçlu ararsın ve onlara kim tutarsın.İnanın konu ailem olunca kendi mantığımla dahi hareket edemiyorum.Sunduğu gerekçeler statü ve ailelerin denk olmaması.Bunun dışında çocuğu hiç tanımıyor
Evet öyle ama bu Kızla çoçuk evlenirse çoçuk iyi huylu ise kızın ailesini daha çok benimser anne baba yerine koyar..Ölüme çare yok olumlu bakmam lazımBöyle demek bence hic hos degil "ay neguzel ailesi ölmus"gibi algilaniyor dusundugunuzde, yazik degilmi cocuga. Biliyorum kv kp zorluk cikariyor cogu kadina bu platformda ama yinede böyle ifade edilmese keske
Ailem normalde böyle insanlar değil.Bunu duyduğumda bende çok şaşırdım annem daha sonra konuyu toparlamaya çalıştı.Yanlış anlama kızım kader ancak ileride tek başına kalmanı istemiyorum zorlandığında uzanacak bir el olsun diye bunu söyledim demişti
25 yaşındayım şuan.8 senemiz bitmek üzere daha fazla uzatmak istemiyorum :)
Maalesef.Anlattığım kimse arkamda durmuyor annen haklı statü farkı var kendine denk birini bul diyorlar.Dayım,teyzem,anneannem,dedem,amcam onay vermiyorŞöyle lafı sözü geçen dinlenen bir aile büyüğün yokmu ondan yardım iste annenle konuşsun cok sacma sebepler çünkü. Ben zamaninda oyle yaptım yengemi devreye soktum annemde benimkini istemedi snra tamam dedi
Sizde buna inandiniz mi? Ha diyelim ilerde herhangi bir durumda aileniz yok
Geçerli bir sebep olsa veyahut içimi soğutacak bir neden olsa hak vereceğim ancak annemin sunduğu sebepler tamamen insanın elinde olmayan sebeplerBuyukler herzaman haklıdir haklidir ama ailesi yok die akrabalarindan hodlanmiyo die vermemzlk yapmasn yani. Ortada koca 8 yl var yasiniz basiniz gelmis meslek sahibi olmussunz sacmalik ya saygi duymalari gerekiyo yani bi kizlari var ogullari olucak yazik anasiz babasizmista bos yere yapiyorlar bu davranisi bence
Alışkanlık olduğunu düşünmüyorum.Herkesin kötü bir yönü vardır.Ancak artıları eksilerinden çok çok daha fazla.Vazgeçmemi gerektirecek bir sinyal vermedi hayırBu sekiz sene içinde hiç olumsuz sinyaller vemedi mi eş adayı ? Yoksa verdi de yılların emeği , alışkanlık diye mi evlenmek istiyorsunuz ?
Aile rızası almadan bir yolda yürümek istemiyorum.İki tarafında gönlü olsun istiyorum.Beni bu yaşıma ve konuma getiren onlar sonuçtaBen bir fark goremedim ikinizde uni mezunu isi gucu olan insanlarsiniz annenizin burnu cok havada heralde bahaneleri asiri sacma ben olsam hic dinlemezdim bu sekilde riza almaya calismayin bosuna
Sevgilim şimdiden ailemi kendi ailesi olarak görüyorEvet öyle ama bu Kızla çoçuk evlenirse çoçuk iyi huylu ise kızın ailesini daha çok benimser anne baba yerine koyar..Ölüme çare yok olumlu bakmam lazım
Sevgilim şimdiden ailemi kendi ailesi olarak görüyor
İletmemeye çalışıyorumAnnenizin ya da babanızın olumsuz soylemlerini asla iletmeyin ona.
Yumuşatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?